Košarka

KK Crvena zvezda: Jedino moguće rješenje

Nebojša Čović

Odluka čelnika Evrolige da ponište sezonu i potvrde iste učesnike u narednom izdanju elitnog takmičenja ponajviše je odbradovala regionalnog prvaka, KK Crvenu zvezdu.

Beograđani su se oglasili saopštenjem za javnost, koje su otvorili riječima da je doneseno “najrealnije, najpravednije rješenje za sve klubove”, ističući da se “tokom dvomjesečne pauze do konačne odluke Evrolige, klub ponašao odmjereno bez ikakvog prejudiciranja konačnog rješenja koje je zapravo bilo – jedino moguće!”

“Ovakvu odluku kada je naš klub u pitanju vidimo i kao još jednu potvrdu kvalitetnog rada KK Crvena zvezda, partnerskog odnosa koji imamo sa Evroligom već dugi niz godina, ali i velikog povjerenja koje najkvalitetnije klupsko takmičenje ima prema našem klubu i koje je građeno dugi niz godina”.

Aktuelni prvak ABA lige je u trenutku prekida takmičenja držao 14. mjesto na tabeli sa skorom 11-17.

“KK Crvena zvezda mts će nastaviti kao višegodišnji integralni dio evroligaške porodice da se razvija kao klub koji je već skoro deceniju učesnik Evrolige, ali će takođe tokom ljeta napraviti sve neophodne i moguće korake kako bi naš klub i prvi tim bili konkurentni u narednoj sezoni Evrolige, koja će biti izazovna zbog globalne pandemije virusa Covid-19 koja je i prekinula košarkašku sezonu u Evropi”, navodi se u saopšenju.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Basketball man
Gost
Basketball man

Kakva nepravda ! Zvezda je objektivno nagrađena, a najviše su izgubili Partizan i Budućnost,jer pored njih Zvezda ne bi imala šansu da osvoji ABA ligu.

Migo
Gost
Migo

Osmjeh mu para vrijedi

Cg kontras
Gost
Cg kontras

U fukare oci od splacine

Migo
Gost
Migo

A Ćoki legendo

Potamo se
Gost
Potamo se

Kako radio tako ti Bog vratio!

Lipovo
Gost
Lipovo

Kao da je dobio ,,kinder,, jaje !

Send this to a friend