Košarka Saopštenje beogradskog kluba

KK Partizan: Htjeli smo da igramo, ili da se trenutna tabela proglasi za konačnu

Košarkaški klub Partizan saopštio je da se zalagao da se sezona u ABA ligi završi na parketu, ali da je većinom glasova odlučeno da se sezona definitivno prekine.

Beogradski tim bio je na prvom mjestu tabele kolo prije kraja ligaškog dijela takmičenja.

“KK Partizan je na Skupštini ostao dosljedan svojim ranije izrečenim stavovima i želji da se liga završi na terenu. Ipak, nakon što je izglasano da se liga ne nastavi, Partizan je predložio da iz lige niko ne ispadne i da se prvenstvo proširi na 14 timova, uz promociju dvije prvoplasirane ekipe iz ABA 2 lige”, ističu iz Partizana.

Crno bijeli su se zalagali i da se trenutna tabela proglasi za konačnu, ali ni za taj predlog nisu imali većinu.

Pored Partizana, za nastavak sezone bili su još crnogorski klubovi Budućnost Voli i Mornar.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
zzzzzzzzzzzzz
Gost
zzzzzzzzzzzzz

Naravno da je Partizan najvise ostecen.. pa onda i Mornar.. ali posle odluke EL nije zaocekivati da se nastavi takmicenje.. vec je odluceno da zvezda ide u EL.. nazalost po sve fanove kosarke bez zavrsetka jedne dobre sezone i aaba i EL.. nije mi krivo sto Zvezda ide u EL ali jes zbog onog gnua od Covica… Buducnost!!!

Nije im lako...
Gost
Nije im lako...

Po svemu sudeci u svemu je najgore prosao mornar koji je izgubio mogucnost ucesca u Eurokup obzirom da se onistila liga…eto ih ponovo u Uleb Ligu sampiona

Prč
Gost
Prč

Navijac sam buducnosti al mi iskreno zao zbog partizana.ne zbog toga volim li ili ne volim zvezdu,vec je partizan posteno zasluzio da mu se da prilika da osvoji abanligu.nesporno dasu nanvise pokazali ove sezone.govorim o sportu ne o politici.naravno da bih volio da je buducnost osboila al partizan je definitivno najvise ostecen i najvise zasluzio sansu

Svjefol
Gost
Svjefol

Ako je mjerilo trenutacno stanje na tabeli, Partizan zasluzuje mjesto u EL.. Navijam za Buducnost, ali cinjenice su dokaz.

Send this to a friend