Košarka

Klifor bi Vučevića na četvorci

Nikola Vučević će tokom trening kampa Orlanda, koji počinje danas, biti oproban na poziciji četvorke po zamisli trenera Štiva Kliforda.

Novi strateg NBA tima sa Floride želi da na terenu upari Vučevića sa novim centrom, zvijezdom sa drafta Mohamedom Bambom. Kliford, po saznanjima Orlando Sentinela, insistira da klub ne trejduje Crnogorca. Želi da dokaže da i Vučević i Bamba mogu imati značajnu ulogu pod košem.

“Ono što me oduševilo kod svih igrača, posebno visokih, je to što su došli u naš trening centar i prije zvaničnog početka rada 25. septembra i trenirali žestoko. U četvrtak, prošle sedmice, sam imao sve igrače na okupu. Osjećam dobru energiju, svi žele da se dokažu i zaista ne razmišljam trenutno o trejdovima”, rekao je Kliford.

O Vučeviću je Kliford imao samo riječi hvale, govoreći o njegovoj raznovrsnosti.

“On donosi kvalitet pod košem, ali i sa distance. Izuzetan je u post-apu, odličan dodavač, odluke koje donosi na pet metara od koša su izuzetne. Popravio jevznačajno šut za tri poena. Želim da ga učinimo još raznovrsnijim igračem, a on je spreman da radi”, rekao je Kliford.

Očekuje se da se Vučević danas oglasi javno pred američkim medijima, na predstavljanju novog tima Orlanda, povodom sve češćih glasina da će biti trejdovan u Los Anđeles Lejkerse.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Neko tamo❤
Gost
Neko tamo❤

Igra li Vucevic uopste vise za reprezentaciju??

delboj
Gost
delboj

Ne, iskreno se nadam.

Vaše ime
Gost
Vaše ime

Samo se ti nadaj

Send this to a friend