Košarka

Kljajić ipak izbjegao tešku povredu

Jovan Kljajić (foto: FIBA.com)

Mislilo se da ga očekuje duža pauza koja bi mogla poremetiti njegov dalji razvoj, ali je u pitanju “blaža” povreda zbog koje će pauzirati od četiri do pet nedjelja.

Jovan Kljajić slomio je kost iznad zgloba lijeve noge na NBA kampu “Košarka bez granica” koji se održao u Beogradu i propustiće kvalifikacioni “prozor” u septembru.

Jedan od najtalentovanijih igrača u Evropi je ovog ljeta odigrao dva vrhunska prvenstva Svjetsko u Argentini za igrače do 17 godina i Evropsko juniorsko prvenstvo za igrače do 18 godina.

Zvezdan Mitrović je na njega računao za mečeve protiv Turske u Ankari (14. septembar) i Ukrajine u Nikšiću (17. septembar), ali beka Gran Kanarije očekuje odmor i oporavak.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
CG06
Gost
CG06

Odlicna vijest. Ovaj momak zeli da postane igracina i to je dokazao ovoga ljeta. Posle naporne sezone u Spaniji, igrao je na SP, zatim na EP, a vecina njegovih vrsnjaka bi posle toga otisla na plazu da suncaju, ali on nije htio vec je otisao na NBA kamp jer zeli da postane vrhunski igrac.

NINDŽA Pipun
Gost
NINDŽA Pipun

Joco, glavu gore, proći će i to… Samo hrabro, svi smo uz tebe!!!

faith
Gost
faith

Ohrabrujuce vijesti. Momcino samo da znas da je Julius Randle polomio nogu u prvoj rookie utakmici za Lejkerse, propustio je godinu i vratio se. Nakon nekoliko godina igre u NBA, ovo ljeto je potpisao milionski ugovor za Pelikane! Drzi se! Uporedjujem te sa njim jer ste obojica igracine!

Send this to a friend