Košarka Pojačanje iz Cedevite

Kobs stiže u nedjelju

Džastin Kobs, veliko pojačanje Budućnost Volija na poziciji plejmejkera, u naš glavni grad stiže u nedjelju.

Očekuje se da doskorašnji plejmejker Cedevite odradi prvi trening sa timom Slobodana Subotića u ponedjeljak u Kolašinu, gdje crnogorski prvak boravi na visinskim pripremama.

Iza Kobsa je vrhunska sezona u ABA ligašu iz Zagreba koji je ovog ljeta preseljen u Ljubljanu. Očekuje se da bude dostojna i prava zamjena za Nemanju Gordića, koji je prošlog mjeseca pojačao Partizan.

Danas će se Budućnost Voliju u Kolašinu pridružiti i Hasan Martin, jedan od najboljih krilnih centara iz prethodne bundesligaške sezone. Amerikanac Martin je juče stigao u Crnu Goru.

U Kolašinu u timu Budućnost Volija su od prvog treninga 14. avgusta Zoran i Danilo Nikolić, Martins Mejres, Skot Vud, Skot Bamfort, Milić Starovlah, Igor Drobnj ak, Fedor Žugić, Viktor Vujisić, Feđa Pajović, Andrija Slavković i Matija Radunović.

Ekipi su se u radu pridružili i Nemanja Milošević i Gligorije Rakočević. Sa timom je i centar Filip Barović, koji je u dugoročnom procesu oporavka od teške povrede koljena. Sa reprezentacijom Crne Gore na pripremama za Svjetsko prvenstvo u Kini su Suad Sehović, Nikola Ivanović i Petar Popović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Martin
Gost
Martin

Тренер ће бити Александар Петровић !

Edi
Gost
Edi

Odakle to?

Marko996
Gost
Marko996

Da je srece Dzikica bi vratili

....
Gost
....

Kobs,Bamford,Vud,Martin,Majers..prva petorska! Nidje naseg.

Heat
Gost
Heat

Svi nabrojani su nasi. Mada nece to bit prva petorka.

sasapg
Gost
sasapg

Ne sjekiraj se, bez nasih nema hemije u timu. Klupa mora biti duga ka jer ce sezona biti veoma naporna. Ocekujem mnogo bolju igru Buducnosti nego prosle godine, iako je znacajno manji budzet u opticaju.

Send this to a friend