Košarka Dobre vijesti iz Beograda

Kuzmić stabilno, nema dodatnih komplikacija

Zdravstveno stanje Ognjena Kuzmića stabilno, ali i dalje vrlo ozbiljno. Novi pregledi skenera glave i rendgena pluća pokazali da nema dodatnih komplikacija, saopšteno je iz KK Crvena zvezda.

Kuzmić se i dalje nalazi u šok sobi Urgentnog centra u Beogradu, ali su nakon početna 24 sata, prvi znaci ohrabrujući.

“O košarkašu Crvene zvezde koji je i dalje u indukovanoj komi, od prijema u nedjelju brine izuzetan ljekarski tim u Urgentnom centru, i KK Crvena zvezda im se i ovom prilikom zahvaljuje na svemu što čine za Ognjena od trenutka kada je primljen u nedjelju u bolnicu u teškom stanju.U ponedjeljak u ranim jutarnjim časovima Ognjen Kuzmić je ponovo detaljno pregledan od strane ljekarskog tima, urađen mu je skener glave i rendgen pluća, koji su pokazali da nakon 24 časa nema dodatnih komplikacija u povredama glave, kao i da mu se postepeno vraća plućna funkcija”, ističu iz beogradskog kluba.

Srpski reprezentativac imao je juče u ranim jutarnjim satima saobraćajnu nezgodu na magistralnom putu Banjaluka – Prijedor.

Riječi podrške Ognjenu Kuzmiću stigle su i iz tabora Budućnosti Voli i Mornara.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Marko996
Gost
Marko996

Bogu hvala!

Kutinjo
Gost
Kutinjo

Izdrži Kuzma brate.Molimo se za tebe i budi jak💪💪💪💪pa sledeće sezone da bude opet🏀🏀🏀🏀🍌🍌🍌🍌 neće moći preko Kuzmića🍌🏀💪🍌🏀💪🍌🏀💪🍌🏀💪

Send this to a friend