Košarka Kapiten Crvene zvezde analizirao uzroke poraza od Budućnosti Voli

Lazić: Izgubili smo 16 lopti, bili previše dekoncentrisani…

foto: KK Crvena zvezda

Kapiten Crvene zvezde Branko Lazić istakao je da je njegov tim previše griješio i dekoncentrisano ušao u meč protiv Budućnosti Voli.

“Plavi” su na parketu velikog rivala slavili 89:81 i najavili uspješnu sezonu u ABA ligi.

“Slabo smo počeli utakmicu, bili smo dekoncentrisani, izgubili 16 lopti. Jednostavno nismo od starta nametnuli pritisak, a to smo dobro radili u prethodne dvije utakmice. Rival je igrao rasterećeno i pogađao teške šuteve”, rekao je Lazić.

Šut je veoma dobro služio ekipu Slobodana Subotića.

“Nismo pritisnuli njihov šut, kako bi im oborili procente. Pogodili su 60 odsto pokušaja za tri, dali 89 poena. To je previše. Idemo dalje, mislimo na Makabi i želimo da se iskupimo u toj utakmici”, poručio je Lazić.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Rale
Gost
Rale

Je li moguce da ovoga momka neko placa da igra kosarku?

Nikšićanka
Gost
Nikšićanka

Branko Lazić je pravi sportista i gospodin – uvijek su mu izjave odmjerene, a ponašanje na terenu i van njega pokazuje da se radi o vaspitanoj i pristojnoj osobi. Bez obzira na rivalitet, nemam nikakav problem da pohvalim što je za pohvaliti. Ipak, mislim da rezultat nije samo posledica Zvezdine dekoncentrisanosti – ima nešto, ima mnogo u kvalitetu Budućnosti. Ne… Više »

delboj
Gost
delboj

Branko Lazic je, kao i u svakoj utakmici, probao da povrijedi, ili makar zastrasi, Kobsa i Bamforta, tako sto ih je obojicu naboo ramenom, bez lopte, toboze sudar… Kobsa je cak i malo povrijedio… Isto tako je gledao i smijao se kad su u petoj utakmici navijaci Zvijezde napadali i tukli igrace Buducnosti na terenu u petoj utakmici. Znaci kapiten… Više »

realno
Gost
realno

Naravno da ima mnogo…Sa onakvim procentima za 3 i jace bi ekipe pale, medjutim takve procente je tesko ponoviti…..

Send this to a friend