Košarka Oglasio se i prvi čovjek Partizana

Mijailović: Budućnost tražila da se igra u Podgorici, ako ne bude moglo u Beogradu

Predsjednik Partizana Ostoja Mijailović rekao je da nije bilo nesuglasica na video sastanku čelnika ABA lige, ali i istakao da je Budućnost Voli htjela da se finalni turnir održi u Podgorici, ako to ne bude bilo moguće u Beogradu.

Prethodno su iz tabora “plavih” saopštili da je prvi čovjek šampiona Crne Gore Dragan Bokan predložio da se finalni turnir igra u Beogradu, ali da je to upravo Mijailović odbacio.

“Nije bilo nikakvog sukoba. Partizan je tražio organizaciju završnog turnira, a Budućnost je zahtijevala da se turnir premjesti u Podgoricu ukoliko zbog bezbjednosnih razloga to ne bude bilo moguće održati u Beogradu i ja sam takav predlog odbacio i to je sve. Pojavila se određena priča u medijima koju sada ne bih komentarisao, pošto tako nešto ne priliči meni kao predsjedniku velikog kluba kao što je Partizan”, ispričao je Mijailović za B92.

Na kraju će najvjerovatnije Evroliga imati posljednju riječ.

“Svako od predstavnika je iznio svoj predlog i sačekaćemo odluku Evrolige i Evrokupa da oni odrede kako će se utakmice igrati, pa ćemo se takvoj situaciji i prilagođavati. Partizan je zahtijevao jedino da se odredi datum završetka sezone na parketu, jer mi želimo da ovu sezonu na parketu i završimo. Krajnji rok koji je dat je 20. jun pošto određeni igrači poslije tog datuma ostaju bez ugovora i odlaze u nove timove”, istakao je Ostoja Mijailović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Norman
Gost
Norman

Ja u Beograd ne bih igrao nikad,da sam na njihovom mjestu. Ko ih siša,ne treba im davat nikakav legitimitet,pa nek igraju drugi.

Clasic
Gost
Clasic

Ovo je samo reda radi odrzano .ako bude euroliga igrala f4 i ovde ce isto ako bude euroliga igrala bez publike i ovi ce isto itd . Zakljucak ceka se Euroliga !

delboj
Gost
delboj

Rekoh vec, Covicevo maslo preko svojih medija. Ne patisu.

Marko996
Gost
Marko996

Prije vam je prica bila kako ocete da se Partizan proglasi pobjednikom a sad kao ocete na teren da se zavrsi sve, samo lazete i muljate

Send this to a friend