Košarka ABA liga

Mijović: Koncentracije je falilo za pobjedu nad Partizanom

foto: KK Budućnost Voli

Petar Mijović, trener Budućnosti Voli kaže da je njegov tim uživao u košarci večeras.

Trener našeg tima kaže da je falilo koncentracije u presudnim momentima da se dođe do velikog trijumfa.

“Mislim da je derbi opravdao očekivanja, da je bio dobar meč i predstava oba tima. Znali smo da nas čeka težak posao i zahtjevan tim, uprkos tome što je Partizan imao dva teška meča. Ipak široki su što se tiče rostera i znao sam da će izaći energetski maksimalno. Dobro smo otvorili duel, zatvarali neke stvari koje Partizanu donose mnogo uspjeha ove sezone. Šut i kontrola defanzivnog skoka su se nadovezali i donijeli rezultat. Onda smo stali i mislim da smo morali da imamo bolji rezultat poslije prvog poluvremena, zbog načina na koji smo odigrali”, kazao je Mijović na pres konferenciji.

Zatim se osvrnuo na nastavak meča.

“Pejdž i Jaramaz rastu u sistemu Trinkijerija i oni su nas i u dobroj odbrani kažnjavali individualnim kvalitetom. Za pobjedu u derbiju u Beogradu morala je biti bolja koncentracija. Oni su svaki pad koncentracije kažnjavali trojkama i poenima iz tranzicije, nije ih bilo mnogo, ali su stizali u bitnim momentima. To nas je odvelo u poraz. Imamo tri teška meča do kraja, idemo na pobjedu protiv Mornara, FMP-a i Cedevita Olimpije. Mi smo što se košarke tiče uživali u Beogradu”, zaključio je Mijović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Ljubo
Gost
Ljubo

Mijovicu, tvoje Ne znanje hvali,15 banana ste popili, izgubljenih lopti koliko hoces, vadis Sehovica zato sto ima 4 licne ???? pa neka dobijr i 5 covjece bozji ali bi imao barem 2 ciste sitacije da sutira trojku, Ilic i Nikolic su 15 lopti izgubili, Velickovoc sa 8 mtr vam uporno daje trojke i ti ne mijenjas odbranu .Idi covjece bozji… Više »

MLAĐI ĐUTURUM
Gost
MLAĐI ĐUTURUM

Mijoviću mlad si čovek da te uhvati demencija šehovića zaboravi zadnjih 5 minuta martin tek pri kraju dobijao lopte ispod koša đe je najbolji nauči spoljnu ko ju kako se dodaje centru da je martin u partizan aba liga bi bila nezanimljiva i davao bi min 20 poena po meču

Mne10
Gost
Mne10

Dobra utakmica,ali treba se zapitati kija je uloga Ilica,mlad grac ,bez suta ,pravi faulove nekontrolisano,nikakav napredak,tu je i Bozic,losija forma Popa,i dosta slab Nikolic Z.,malo je igraca u rosteru za ovakab partizan

Kocka je čudo
Gost
Kocka je čudo

Trener nam je falio… majstore previse je ovo za tebe .. uzmi sudentski centar a daj ovo ozbiljnim trenerima, mada mislim da je ove godine i bokan digao ruke od titule zato te i drze tu.. inace twbinnekakonsvaku padne koncetracija pri kraju.. i protiv zadra i protiv krke si ih ti izgubio…

Delboj
Gost
Delboj

To je to sto fali Mijovicu ove sezone. Imamo izvanrednu igru sa njim ali nisam siguran u trofeje, makar prve godine. Mada, ima prostora za jos bolju igru. U svakom slucaju, sto god da bude ova sezone je odlicna. Samo zadrzite Martina.

Coldplay Valjev
Gost
Coldplay Valjev

Zašto bi bilo drugačije. Izuzetna košarka , mislim da je bio korektan ambijent , veliki rival. Političare ostavimo u njihovom glibu.

marius
Gost
marius

Vala mi nisi nesto za trenera Buducnosti, pa ha. Ne zbog toga sto nocas izgubismo, kolko zbog svih onih drugih poraza od ekipa koje su objektivno puno gore od Buducnosti. Sto se nocasnje utakmice tice,ovo je bilo i za ocekivat, iako sam da budem iskren nekako se potajno nada ,da se Partizan moze pobijedit.

...
Gost
...

I ti Mijoviću nisi imao koncentraciju cijelu utakmicu, pogotovo u zadnju cetvrtinu kod zamjene igrača potpuno si fulao

PG CG
Gost
PG CG

Fali vama prije svega neki jači roster od ovoga i neki bolji trener umjesto tebe.

Bokvan
Gost
Bokvan

Stiže Larkin i Ataman

PG CG
Gost
PG CG

Odlično. 🙂

pop
Gost
pop

tako je. momci ginu na terenu ,sve je bilo fer i korektno, odavno ovakve utakmice nije bilo u ABA Ligi, bash suterski obracun, i da je srece nocas zajedno da piju i da se druze igraci oba tima,oni su savremeni gladijatori.

Send this to a friend