Košarka ABA liga

Milojević: Budućnost u posljednjoj četvrtini kažnjavala naše greške

Trener košarkaša Mege Dejan Milojević čestitao je pobjedu Budućnosti i svom nekadašnjem klubu poželio sve najbolje u nastavku regionalnog takmičenja.

Podgoričani su sinoć savladali Megu Bemaks 90:76 i srpskog predstavnika ostavili na začelju ABA lige.

“Većim dijelom meča smo igrali dobro, bili smo i bolji od velikog favorita, što Budućnost definitivno jeste. Kontrolisali smo dešavanja na parketu u prvom poluvremenu, bili konkurentni u trećoj dionici, ponovo poveli na početku posljednjeg kvartala, ali…“, rekao je trener gostiju Dejan Milojević i nastavio:

„Ali, imamo izuzetno mladu ekipu koja nema dovoljno iskustva da odigra meč na konstantno visokom nivou protiv ekipe kakva je Budućnost. Napravili smo nekoliko grešaka, napravili nekoliko pogrešnih odluka, što je Budućnost znala i umjela da kazni. Nama ostaje da izvučemo pouke iz ovog meča, da sa mnogo više samopouzdanja i sigurnosti odigramo do kraja sezone i nadam se stignemo do cilja, a to je opstanak u elitnom društvu“.

U narednom kolu ABA lige Mega dočekuje Krku.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Kralj Nikola I
Gost
Kralj Nikola I

Iz 2 u 1.. kako vas to nagrdise.. kvota koliko volis..

Boća
Gost
Boća

Neka Miloje pusti priču,Bemax sponzor znalo se kako će se odvijati utakmica,i da ste mogli ne bi smjeli dobit utakmicu 😉

E pa svašta
Gost
E pa svašta

Svašta. Kakav je ovo trener?
Đe mu je ono ,,pokradena utakmica”, ,,sudije lopovi”, ,,velika zavjera”?!

Send this to a friend