Košarka ABA liga

Milojević: Dobio sam dobru, vrijednu ekipu, želimo u plej of

foto: ABA liga

Trener Budućnosti Voli Dejan Milojević kaže da je vrlo lako donio odluku da preuzme podgorički klub.

U razgovoru za “mozzartsport” Milojević kaže da su on i čelnici kluba imali iste ambicije, pa zbog toga je brlo došlo do dogovora.

Trener Podgoričana vrlo je zadovoljan timom koji ima na raspolaganju.

“Dobio sam dobru, vrijednu ekipu, koja je vrlo konkurentna. Videćemo šta nosi nastavak sezone. ABA liga je dosta jaka i odavno nije bila ovako zanimljiva, pogotovo borba za plej-of. Naš prvi cilj je da uđemo u plej-of, a ako to ostvarimo, onda možemo i o daljim planovima i ambicijama. Mogu samo da dodam da mi je zadovoljstvo što vodim ovu ekipu i igrače, a klub je jako dobro organizovan, sve dobro funkcioniše i zaista uživam“, poručio je Milojević.

On kaže da ne razmišlja o NBA, iako ima opciju u ugovoru da ako dobije ponudu, da može otići. Poručuje da mu je to što je znao neke igrače od ranije koje je vodio u Megi, olakšalo mu da dobro počne na klupi Budućnosti Voli.

“Naravno da mi je bilo lakše za adaptaciju. Nikada nije lako preuzeti ekipu usred sezone, gde mnoge stvari moraju da se rade u hodu. Olakšavajuća je okolnost što poznajem njih, ali i neke druge momke od ranije“.

 

 

Send this to a friend