Košarka

Mornar osvojio Moraču i smanjio na 2-1 u finalu

foto: KK Mornar

Košarkaši Mornara pobijedili su u Podgorici ekipu Budućnost Volija 76:68 i smanjili na 2-1 u finalnoj seriji plej-ofa Superlige.

Tim Mihaila Pavićevića je potpuno zasluženo slavio u SC Morača i pokazao da se neće tako lako odreći šampionske titule.

Barani su sve vrijeme bili u rezultatskoj prednost, a već u uvodnoj dionici imali su dvocifrenu prednost (24:13) – na poluvremenu je bilo 40:37 za goste, koji su potom u trećoj četvrtini stekli ogromnih +15 (57:42).

Ipak, “plavi” su uspjeli da u odlučujućem kvartalu unesu neizvjesnost i dođu nadomak preokreta. Šansu za izjednačenje, na dva minuta prije kraja, nije iskoristio Edvin Džekson koji je bio polovičan sa linije za slobodna bacanja.

Momenat odluke dogodio se u narednom napadu. Marko Mugoša, bivši igrač Budućnosti, pogodio je trojku nakon čega su gosti bez problema došli do trijumfa.

Najefikasniji u pobjedničkom timu, koji je večeras igrao bez Nemanja Vranješa, bio je Nikola Rebić sa 22 poena. Strahinja Mićović je dodao 18, a Ivan Jelenić 13.

Kod Budućnosti istakali su se Filip Barović sa 16, te Džekson i Nemanja Gordić sa po 15 pogodaka.

Naredni meč na rasporedu je u ponedjeljak u SC Topolica s početkom u 20.30 sati.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Plavobijeli
Gost
Plavobijeli

Objektivno, ako misli išta ozbiljno Budućnost mora dovesti najmanje osam stranaca. Mada bi suštinski bilo važno da koncepcijski forsira mladi igrački kadar i žrtvuje par sezona.To bi svako pozdravio.

Lavica
Gost
Lavica

BRAVO BRAVO BRAVO !!!!!
SVAKA ČAST MOMCI ODLIČNI STE BILI ,NEMA PREDAJE IDEMO DO KRAJA !!

Dejan sudbina
Gost
Dejan sudbina

Stavio sam sliku 😂

Franko
Gost
Franko

Bravo Mornar! Do titule!

Sefket
Gost
Sefket

Opet zvijezda i onaj covic urnisu “proslost” i bokuna.

Vilenjak
Gost
Vilenjak

Bokane reaguj. Istupiti iz lige.

SAMPION
Gost
SAMPION

Bravo Mugi….

goran.jovanovic
Gost
goran.jovanovic

ko vam sad smeta….ajde jadni ne bili,dako koga dobijete,bez macevanja…dje su ovi u salu iz Vodovoda…vidim samo ove iz Poreske…..

Duka
Gost
Duka

E Bokane Bokane,bolje da si te panjeve stavio u diskont gajbice da nosaju,vise bi ti koristili😂😂😂

DjuroVIVAX
Gost
DjuroVIVAX

Bravo Mornar 💗💗💗💗

Puklo sve
Gost
Puklo sve

Boko, ocerupase vam te milione svi redom. Prvo vas Zvezda izbambusala, evo i Mornas vas samara. Kako je krenulo istupicete i iz crnogorske lige

Vlado
Gost
Vlado

Svaka vam čast Barani..a ovi treba da se stide ahahahahahahahahaa,ocete na odmor..nema odmora..ovo ce u peru da se rijesi..pa onda da cestitaju Zvezdi jer nema ponavljanja finala😊

Aco
Gost
Aco

Ljudi moji , zašto nas Bog kazni sa ovim Šofrancem,On ne komentariše nego otvoreno navija,samo što nije zaplakao na kraju!!

Zanat novi
Gost
Zanat novi

Ako se ne prebaciš na drugu frekvnciju, Legendarni Šofro ti je sudbina. Šofro doktore crnogorskog sporzskog komentarisanja! Iako navijaš za određene klubove, ipak uvijek pružiš sve neophodne imformacie.

Send this to a friend