Košarka

MVP finalne serije o Čoviću: Ne dolaze mu stvari lako, u to sam se uvjerio

MVP finalne serije plej-ofa ABA lige, Bili Beron, izjavio je da mnogo poštuje Filipa Čovića, zato što razumije košarku i čini saigrače boljima.

Crvena zvezda je osvojila šampionsku krunu savladavši Budućnost Voli sa 3-2 u pobjedama.

“Rekao sam Filipu da ga izuzetno poštujem. Njemu stvari ne dolaze lako, vidio sam to iz prve ruke na gostovanjima, vidim i kako je kritikovan nefer od strane protivničkih timova. Zaista ga mnogo poštujem – nije najveći na svijetu, ali igra čvrsto, razumije košarku i čini saigrače boljima. Ne mogu riječima dovoljno da opišem koliko ga poštujem“, rekao je Beron.

On kaže da svi u ekipi vjeruju jedni u druge i da je to presudilo u finalu.

“Odbrana, odbrana, za početak. Zatim to što smo svaki posjed igrali do kraja i išli na skok, kao i publika koja nam je mnogo pomogla. Bio je to kompletan timski napor. Nema šta mnogo da se kaže – srećan sam i umoran, iza nas je osam i po dugih mjeseci, radili smo vrijedno i motivisali jedni druge sve vrijeme, a na kraju se sve isplatilo“, zaključio je Beron.

Osvajanjem regonalne titule, Zvezda je izborila plasman u Evroligu iduće sezone.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
CZ PG TG
Gost
CZ PG TG

Bravo Bili,pog ti pomogao

Ivan B.
Gost
Ivan B.

Pročitajte njihove medije sto pisu o nama ,a vi nam punite glave o covicima .

marius
Gost
marius

Ne vidim poentu ovoga teksta o Covicu . Na vr glave ni se popeo oni stari Covic, tako da ladno se mozemo razminut od ovog mladjeg. Ako je i o Covicima, dosta je .

Kapetan Ricudis
Gost
Kapetan Ricudis

Filip s’obzirom ciji je sin djeluje da je skroz ok lik.

Send this to a friend