Košarka

Nikšićani žele trijumf protiv Borca

Sutjeska bi odbranom mogla da trasira put ka pobjedi protiv Borca, smatra trener Zoran Glomazić.

Nikšićani dočekuju čačanski tim u 11. kolu druge ABA lige i žele trijumf.

“U goste nam dolazi veoma kvalitetna ekipa, koja je primjetno podigla formu i nanizala nekoliko pobjeda. Ove sezone sjajnim partijama ističu se reprezentativac Srbije Đoković i iskusni Marinović, od kojih nam prijeti najveća opasnost. Radi se o šuterskom sastavu i ključ uspjeha leži u našoj odbrani. Ako taj segment igre bude na visokom nivou, vjerujem da možemo doći do mnogo željenog trijumfa.” poručuje trener Zoran Glomazić.

Sutjeska je dobro ušla u regionalno takmičenje, ali je nakon nekoliko poraza pala na deveto mjesto. Ipak i dalje je u borbi za F4, pa bi trijumf nad Borcem koji ima trijumf više bio vrlo značajan.

“Za nas jako bitan meč, jer je ovo možda i poslednja šansa da ugrabimo voz koji će nas odvesti među četiri najbolje ekipe u ligi. S’ druge strane Borac je imao nešto slabiji start sezone, ali u našu dvoranu protivnički sastav stiže nakon nekoliko dobrih rezultata. Sigurno je da nas očekuje vrlo zahtjevna utakmica i da bi trijumfovali, moramo biti koncentrisani svih četrdeset minuta.” poručio je košarkaš Draško Knežević.

Meč u Nikšiću igra se u srijedu od 19 sati.

Send this to a friend