Košarka

Novosti: Budućnost sazvala sastanak bez srpskih klubova

foto: KK Crvena zvezda

Skupština ABA lige zakazana je za 24. maj, a prema informacijama “Večernjih novosti”, Budućnost Voli sazvala je za prekosjutra sastanak u Zagrebu na kojem nisu pozvani srpski klubovi.

Mnogo bure podiglo se u završnici sezone u regionalnom takmičenju zbog nemilih scena na utakmicama između Crvene zvezde i Budućnosti Voli.

Iz podgoričkog kluba bili su naročito ogorčeni zbog događanja u dvorani “Aleksandar Nikolić”, uoči odlučujuće utakmice, kada su pristalice domaće ekipe na parketu dočekale košarkaše Budućnosti i nisu im dozvolili da se zagriju za utakmicu.

Meč je poslije dugog čekanja ipak odigran, ali nakon takvih dešavanja teško da je mogao biti regularan, pa su iz podgoričkog kluba tražili da se poništi cijela finalna serija.

Najavljeno je iz tabora Budućnosti da će u svim nepravilnostima biti obaviještena i Evroliga.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
odmila
Gost
odmila

Mladost nebi trebala slušati zapad.Ništa dobroga iz svega ovog neće izaći.Izaći će samo sirotinja još više ojađena.Stanite,neznate što radite.Crna Gora jeste PRAVOSLAVNA zemlja ne KATOLIČKA još manje MUSLIMANSKA.

KRALJ NIKOLA I
Gost
KRALJ NIKOLA I

ovaj bokan da je pametan pa da udari po nacionalnoj osnovi i sve da im se zasniva na zajednickom udarcu protiv srbije i njenih klubova.. pa da vidi covic ko su ustase a ko siptari a ko crnogorci!! i obavezno za sledecu sezonu ubaciti i klubove sa kosova!!

Bokelj
Gost
Bokelj

Imam snimljeno razbijanje malog kluba iz provincije, uzivam jos uz onih sto razlike

DjuroVIVAX
Gost
DjuroVIVAX

Zvezda i treba da igra samo srpsku ligu,da igra derbi sa Gadžin han,Surdulica,Pečenjevce,Svrljig,Lajkovac,to je bre košarka !

Goga
Gost
Goga

A Ćićevac?

KRALJ NIKOLA I
Gost
KRALJ NIKOLA I

on je u drugu ligu.. snjima bi sledece sezone kad ispadnu..

Bokelj
Gost
Bokelj

Pa ove sve sto si nabroja bi razbili buducnost

Mark
Gost
Mark

Dje ste navijaci Buducnosti?..vidim,dolazite masovno na utakmice vaseg kluba u ErsteVoli ligi..tu vam je i mjesto,dezurni pljuvaci..sto ne podjoste u Beograd,da malo tamo pljujete?..prpa a?..dje vam je bio gazda?..dje je gledao finale i prosipanje na terenu..more,mucite i cutite,prosula vas je Zvezda,ostali ste za sprdnju,zajedno sa vasim vajnim trenerom i njegovim sakom..i jos nesto,kukavickijeg tima,bez karaktera,nisam vidio do vaseg.

DjuroVIVAX
Gost
DjuroVIVAX

samo cu jedno reći +19 pa +38 pa +43 . Izadji mala,izadji mala, izadji bar na tren.

Joko
Gost
Joko

Izađi mala, izađi mala, ali sa Kosova.

Arbitar
Gost
Arbitar

Vujošević(Partizan) – Čoviću(C.Zvezda)…..upropastio si košarku u Srbiji……uveo si kriminal u sport……ti si, podlac i najobičniji gmizavac – dijalog na RTS-e.

Rade Hn
Gost
Rade Hn

@Fileopg

To sto si napisao odnosi se na Podgoricu.

Preko Morace
Gost
Preko Morace

Sve se nesto bojat da ce iskijat czvfmp ova titula na nos..Jer mnogi zaboravljaju da je buducnost osnivac aba i uleb euroleague..A czv se prikljucila od druge sezone, partizan tek od cetvrte.. Misli coki da mu je ovo srb prvenstvo, a lako se moze desit da ostanu da igraju samo to takmicenje, pa da mu derbi bude s timovima ka… Više »

Prle
Gost
Prle

Izgubili ste 100 razlike..niste vi ni za Crnogorsku ligu.

Kojot
Gost
Kojot

Da li stvarno misliš da bi tako nešto moglo da se desi? Da Partizan i Mega, bez obzira na sve animozitete, pristanu da igraju Aba pod tim uslovima? I pre će Olimpijakos igrati našu Srpsku ligu nego tu krnju ABA.

Paspalj Zarko
Gost
Paspalj Zarko

aoooooooo.. vi ste cudo , eno olimpijakos veli ako izbacite zvijezdu mi upadamo umjesto surdulice u smrdijansku ligu da igramo.. rasprodat cemo ove jake kosarkase pa cemo sa podmladkom igrat tu seljacku ligu!!

Sasa 1
Gost
Sasa 1

A da se puste ulaznice u slobodnu prodaju kad dodju zvijezda i partizan da vidimo ko ima vecu podrsku. I u beogradu i u podgorici

Sasa 1
Gost
Sasa 1

Buducnost da sazove sastanak pa ona u crnoj gori ne moze dobit vecinu a kamo li u aba ligi. Lovcen mornar i sutjeska ce uvijek biti kontra buducnosti i vise oni imaju pravih navijaca nego buducnost

Istina
Gost
Istina

Nije tačno da je Budućnost sazvala sastanak bez srpskih klubova. Nijesu pozvani zvezda i fmp. Ostali jesu.

Paspalj Zarko
Gost
Paspalj Zarko

eee ali ovaj urednik jutros je bio neka teska srbenda pa je zato tako napisao.. izgleda da je na ovaj portal bitno kad ces sto napisat da bi ti proslo tako ide i sa naslovima!!

Strijelac
Gost
Strijelac

Sa Čovićem ni u jednoj varijanti više, ili zaboravite na publiku.

Daka
Gost
Daka

Bolje je igrati ligu sa bivšim evropskim prvacima(Cibona,Split-ex Jugoplastika,Bosna,i Partizan ako želi) nego sa iskompleksiranim timom Zvezde koji do prije par godina nije ni znao šta je to Evro liga.U vrijeme SRJ i SCG Zvezda je bila tim za podsmjehu koji se jedva spašavao ispadanja.

Ahahahaha...
Gost
Ahahahaha...

@Daka A ko ste vi pa da sebi dajete za pravo da odlucujete, birate, uslovljavate i ocenjujete? Vi ste divljaci i to oni sa stalnom uzlaznom tendencijom samoprecenjivanja. Vi do prosle sezone niste imali elementarne uslove za Evroligu, tokom leta ste postavljali skele da biste prosirili kapacitet. Imate li gradsku vodu u svlacionicama? Ili se polivate lončetom? Nemate bre ništa… Više »

EUFORIJA
Gost
EUFORIJA

U vreme SFRJ vi niste ni postojali! Koliko ste titula imali u bivsoj Jugi? Vi ste jednom slucajno upoznali Evroligu, i mislili ste da cete svake godine igrati E, kada seljak udje iz opanaka u cipele…

delboj
Gost
delboj

Moze razlaz. Ovo ionako nema vise nikakvih dodrinih tacaka sa sportom. Zvezda jeste bila bolja ove sezone, ali titulu nisu osvojili na parketu vec na tribinama.

Joca postar
Gost
Joca postar

Regionalna liga je u interesu kosarke ovog regiona, a kosarku u Crnoj Gori ne cini samo Buducnost, kao sto kosarku u Srbiji ne cine Zvezda ili Partizan, vec jos mnogo manjih klubova u kojima stasavaju igraci. Treba se resiti rukovodecih ljudi u klubovima koji prave probleme.

A Gotovina
Gost
A Gotovina

🇲🇪🇭🇷🇧🇦🇲🇰🇺🇸🇦🇱 Razvijeni naprijed zaostali stop!

Stari Crnogorac
Gost
Stari Crnogorac

Bez srpskih klubova nema kosarke, nema konkurencije. Ko ce da igra? Bolje da se ovo smiri.

Fileopg
Gost
Fileopg

zašto nema ništa nijesu značajniji od drugih… tako ste pričali da će CG propasti ako istupi iz zajednice sa Srbijom. Podanički mentalitet kipti iz vašeg komentara….

Titograd
Gost
Titograd

Ko gubi 19+38+43 ima pravo da se ljuti na sudije na rukovostvo iz aba lige. Prica nama price koliko je ulozio u kk buducnost,a ne kaze kako daje pare u kk buducnost kakve povlastice ima od drzave sto je usao u kk buducost. Pitam ga kojeg je igraca napravio za svoga mandata? Reci cu mu ja nijednog. Koliko ima bivsih… Više »

Varvar konik
Gost
Varvar konik

Bravo za komentar

Fileopg
Gost
Fileopg

drugi put crnogorski sportisti u beogradu da nose kacige i nepromočiva odijela kako ih ne bi gađali svačim i pljuvali veljesrpski šovinisti na stranu fašističke parole….

Mrki
Gost
Mrki

Umjesto da prizna poraz,vlasnik plavo bijelih trazi razloge i to neke druge koji nisu sportski..neoboriva je cinjenica da je projekat Buducnosti dozivio fijasko,da je klub u 8 utakmica sa Zvezdom dozivio blamazu kakva odavno nije vidjena..bivsi trener je izjavljivao da je,mentalno spremio ekipu’ sto je naravno ispalo tragikomicno..u svim elementima kosarkaske igre Buducnost je unizena i to je ono,uz preskupe… Više »

Fileopg
Gost
Fileopg

neka ti pope košarka privati se prodaje osvještane vodice i brojanica…

Izadji mala
Gost
Izadji mala

Hahahahahaja,jadnicak moj dobri Bokan. Njega ce srce okinut koliko se covjek napati zbog 100 razlike.

Starac focco
Gost
Starac focco

U Srbiji se navodno ccude kako su sve bivsse jugo-republike protiv njih, a nije ni ccudo kad bi svaome da udare ssakom u ccelo.Kod njih sada “tecce med i mlijeko”‘ rasprodase sve, tako da cce procci isto kao i ssto su Crnogorci privatizovali preduzecca ( kad investitori poccnu da iznose novac , a otpusstaju “vissak” radnika).

Izlapio starac
Gost
Izlapio starac

Opasno se čude i ne vjeruju.

POJK
Gost
POJK

Najbolje bi bilo da izbacimo sve klubove koji su bolji od nas i da onda kroz ABA ligu budemo stalni član Evrolige. Ovo nam nije strano ni u preduzećima niti u vlasti jer se za bolje od nas kažu da nisu timski igrači i na taj način se diskvalifikuju. Već viđeno pa sto ne bi i u sportu jer najvažnije… Više »

Fileopg
Gost
Fileopg

neka pope košarka…

POJK
Gost
POJK

E bas si me prepoznao. E takvi su ti svi komentari.

Jež
Gost
Jež

Ako nijesi pop…..izrod sigurno jesi.

Marko
Gost
Marko

Izađi mala :-)))) Još boli piljara rasturanja…

NATO-CG
Gost
NATO-CG

Izađi mala, izađi mala, ali iz ABA lige…

Tixy
Gost
Tixy

Evo sad će, vama za volju.
Hahahhaahahahahahaha

Podgoricanin
Gost
Podgoricanin

Jos imaju nocne more – baceni milioni od naroda.

Tihi
Gost
Tihi

Cemu sve ovo vise?..najjskuplji projekat u istoriji Aba lige je dozivio i fijasko i poraz i demoliran je sa 100 i vise razlike..Evroliga se vec izjasnila i rekla da je ovo interna stvar pljuvaca iz Podgorice..sramota je kako je Buducnost odigrala cijelu sezonu,bez ijedne pobjede na strani u Evroligi,sa samarima tipa Krka i ostali..izgubili su od Zvezde sest puta u… Više »

kakoje
Gost
kakoje

Po čemu najskuplji?! Budućnost je imala najmanji budžet od svih klubova u Evroligi. Ne vidim da bi pisao o Zvezdi ovako. Samo lupetate i naglabate. Uspjeh je bio biti prvi u Aba ligi prošle god. protiv onakve Zvezde i Čovića. Grešaka je bilo i biće ih, ali i uspjeha. A ti i takvi kao ti, vječito će vas mržnja izjedati.… Više »

Tihi
Gost
Tihi

Kralju,najjskupli ste tim u Aba ligi..ali,to je sada proslost..tacno je da ste bili proske godine bolji ali i to je proslost..sadasnje vrijeme je da ste porazeni i ponizeni na parketu..a buducnost vam kaze da necete biti u Evroligi..to je ono sto tebe i slicne,boli..priznajte poraz jer ove godine ni s od srca niste imali..na kraju,i Partizan vas je omeo,na parketu..nije… Više »

Fileopg
Gost
Fileopg

podvižniče neka priča…

Krsto
Gost
Krsto

Izbačiti iz ABA lige sve čarapane.

Samo realno
Gost
Samo realno

Upomoc braco hrvati upomoc

MONTENEGRO
Gost
MONTENEGRO

Sa hrvatima, slovencima, bosancima (bez srpske ), makedoncima. Prelijepa liga…

Samo realno
Gost
Samo realno

A u bg cete ba splavove nema vise idite u zadar i split misevi

Goga
Gost
Goga

Hahaha na splavove. Pa stvarno pored Novog, Tivta, Kotora, Budve, Petrovca, Bara, Ulcinja…ti bi na splavove? Hahaha…koji kompleksi…

Varvar konik
Gost
Varvar konik

Zivis i malo crnoj gori mjesec dana

POJK
Gost
POJK

“Samo realno” ista si paljevina kao i ovi sto bi bez Srbije. Ima još Crnogoraca koji su Crnogorci, vole pošteni narod iz Srbije i iz svih zemalja regiona a ove druge treba ignorisati i po mogućnošću izolovati i suzbiti jer su kao canceri štetni za države regiona.

Jež
Gost
Jež

Splavovi, silikoni, rijaliti, mitomanija…..slika današnje Srbije.

Miki
Gost
Miki

Ja sam crnogorac.

Risto
Gost
Risto

Do pobjede!

CZ PG TG
Gost
CZ PG TG

Lokalni klub pozivs na sastanak…e bruke neopjevane…

barbarian pg
Gost
barbarian pg

cuti jadnice jadni

Zarko Paspalj
Gost
Zarko Paspalj

Pa nego sta ce, naravno da ce se osnivaci sastati i nadam se dogovoriti ds se izbace pridoslice… i raspustit ostrasceno srpsko rukovodstvo koje se infiltriralo na čelo..

Bnjj
Gost
Bnjj

Srpskaliga je jaca od ABA lige, nije mi jasno zašto srpski klubovi igraju Aba

MNE1
Gost
MNE1

Sigurno si u pravu. Ne sprdaj se…imate 2 normalna kluba, kao i svi.. to sto igraju filijala Zvezde, i Miskov klub ABA ligu, to su neki drugi vjetrovi. Nijedna pojedinacna liga na ovim prostorima ne bi imala smisla. Ko bi dolazio da gleda te meceve? I doslo bi se u situaciju kao i fudbalu, ne mozes da dovedes zvucno pojacanje,… Više »

GoranM
Gost
GoranM

Evo nove spice za nacionalno opterecene Srbe i crnogorce.Kost je bacena i sad ce nastati glodjanje oko nje,a niko nece pomisliti da je vlast vec oglodjala meso sa kosti.

Kotor
Gost
Kotor

Uglavnom svi znamo da si ti srbin.

Miki
Gost
Miki

Kao i ti samo ne priznajes.

GoranM
Gost
GoranM

U pravu si ,samo sto meni ne smeta ako se ti osjecas drugacije.Vise mi smeta sto si malogradjanin i sto ti je svijest pomracena.

Realno
Gost
Realno

Što nisu bili ogorčeni kad su pljuvali igrače Zvijezde u Pg i to na teren.A igrači Zvijezde se nisu povlačili u svlačionicu.I odigrali su i drugi meč i pored prijetnji i pljuvanja na terenu.

Bar MNE
Gost
Bar MNE

Za ABA ligu bez srpskih klubova. Da uživamo u košarci i sportu. A oni kako god hoće…

rekbu
Gost
rekbu

Lakse je sa njima no sa Baranima …

Bar MNE
Gost
Bar MNE

To je šaka jada u Bar što navija za sve što nije Crnogorsko.

Svesamoneizrod
Gost
Svesamoneizrod

Nesrećno montenegrinska, najbolje je za Budućnost i braću vam Hrvate da napravite ligu gde će vam titulu unapred dati bez igre…. Ali teror Srba u ABA ligi je tek počeo, zaboravite na titule…. Ipak ste vi navikli samo sa Boka ovim muljanjem da ih osvajate…. Druga liga – jug je za vas idealno takmičenje

Bar MNE
Gost
Bar MNE

Nesrećo srpska, da je vječno nezavisno Kosovo!

Samo realno
Gost
Samo realno

Izadji mala izadji mala novi hit volia

NATO-CG
Gost
NATO-CG

izađi mala, izađi mala, ali iz ABA lige…

Samo realno
Gost
Samo realno

Izadji i igraj samo cg ligu i balkasnu ligu caooo

Gile
Gost
Gile

Ali kako naši srbijanci brane čovića…oni bi i crnog đavola,samo da je protiv crne gore!

Realno
Gost
Realno

Ima i Crnogoraca koji navijaju za Zvijezdu.Nego ste vi prepanuti Crnogorci koji se bojite od Srbije pa to mržnjom rješavate.

Kotor
Gost
Kotor

Ti si crnogorac isto ko sto je Becic crnogorac.

Realno
Gost
Realno

Ti mora da si prorok pa znaš.Nego si zaslijepljen mržnjom pa ti je to nezamislivo.

Realno
Gost
Realno

A i vidi se čim si opterećen čim ti je Bečić u glavu.Ne znaš ti što je sport.Ali zato dobro mrziš

ooo
Gost
ooo

Napraviti normalnu ligu bez mutanata iz predgradja koji s kriminalcima dogovaraju fizicke napade na igrace! Bez gadjanja stolicama, bez hvatanja za vratove, bez direktora kluba koji huliganima kaze “cekajte cetvrtu” i bez kriminalaca koji se zagrijavaju s gostima!
Hrvatski klubovi imaju pet titula prvaka Evrope, tu su i slovenacki i mi, partizan ako hoce, kome treba preimenovani fmp?

Samo realno
Gost
Samo realno

Srbija je u vrhu svjetske kosarke a mi smo daleko

Zarko Paspalj
Gost
Zarko Paspalj

Odlicno onda oni mogu sami…

Samo realno
Gost
Samo realno

Naravno sami ce bez dps i njihovim pioncica

Samo realno
Gost
Samo realno

Vratite se u svoju ligu crnogorsku

JefimijE
Gost
JefimijE

Jel ovo bot Demokrata zvani Budimo realni promijenio malo nick?

Samo realno
Gost
Samo realno

Izadji mala izadji mala

NATO-CG
Gost
NATO-CG

izađi mala, izađi mala, ali iz ABA lige…

razocarani
Gost
razocarani

Ovo je nevjerovatni bezobrazluk.Ljudi iz Buducnosti,jos prosle godine pravili su probleme,a ove,su uradili takve stvari ,da su cak i Zvezdu isprovocirali. Sjeti te se prvog meca,u Podgoricu,sta se sve dogadjalo. Zasto onda nijesu reagovali,vec su sa zadovoljstvom gledali divljanje publike. Zar su ,posle onoga ,ocekivali cvijece u Beogradu. Da ne govorimo o BRUCNIH STO KOSEVA RAZLIKE. Umjesto da usute,da se… Više »

Top
Gost
Top

Covicu, ti si?

I dalje forsiraju pricu da je ovo bila reakcija na nesto sto Buducnost radi. Hahaha

Nikola
Gost
Nikola

Znaci ti osudjujes ” divljanje publike” u prvoj utakmici prosle godine i da posle toga nijesu mogli ocekivati cvijece u Bg. Strasno grijesis “razocarani”. I sramotan je tvoj komentar. Grijjesili su i jedni i drugi, a najveci krivac i covjek koji je sve zamutio je Covic. Dok je on u kosarci, nema srece za kosarku. I zato peicamo o svemu… Više »

Navijac
Gost
Navijac

Nikola,zasto nije bilo slobodnih karata u “moracu”???kriv je covic, sto su pobijedili 100,razlike? A kad igraju rukometasice ,samo je jednom bio icindet,razmisli malo!ja sam navijac buducnosti,i ne podrzavam nikakav vandal,ni u nase dvoriste ni u tudje

razocarani
Gost
razocarani

Nikola, ubekokiko se slazem sa tovon,da ,je jedan od glavnih vinovnija,Covic. Ali NIDJO,dali ti se omaklo,ili si namjerno preskocio,najvece ZLO ABA lige,Bokana. Sjeti se sta je prosle godine radio sa Sudijama u Moraci,a tek ove godine u njegovoj organizaciji,uz pomoc policije,napravise ….. U porvoj utakmicu. Ne volis ti vise Buducnost od mene,noj Nikola.Samo ako i dalje u upravi bude,ovaj trgovac… Više »

Gile
Gost
Gile

Razočarani,znas li ti da je u drugu utakm prosle god gordic i gibson napadnuti u tunel…tako da treba sad im vratit jos jače…

bingo
Gost
bingo

dakle, zbog sake jadova iz beograda mi treba da ispanemo jos veci jadovi. bravo, ispali smo.

Bak
Gost
Bak

Haha…smjehotresno.ABA liga ne moze postojat bez Zvezde i Partizana…a bez Buducnosti itekako moze.Koga briga za Buducnost sem podgoricana.

suzavac
Gost
suzavac

Zašto? Prva godina ABA lige je bila bez tih klubova. Pa agresivnu taktiku mogu da ispolje u srpskom takmičenju…Ljepota.

fedex
Gost
fedex

što se onda uzbuđujete? neka vi je sretna srpsko-šumadijska liga!

Gile
Gost
Gile

Čim to kaze bg štampa sigurno je istina…

Ivan
Gost
Ivan

Vjerovatno pobjeda i dnevne novine pisu istinu.

Izazvana
Gost
Izazvana

Tačno je , uslovi bili neregularni. Ali isti takvi bili u Morači. Bila pa vidjela. Ljudi su izlazili iz dvorane jer ih je bilo strah što će se dogoditi. Samo Šifro o tome nije izveštavao, a kamere RTCG nisu snimale. Kako siješ tako i žanješ

Zarko Paspalj
Gost
Zarko Paspalj

“Deca prepanuta bezala po dvorani” napisa tvoj kurir.. hahahahahahaha :-)))))))))

A. Gotovina
Gost
A. Gotovina

Pa sta je sporno Novosti? Hocete da lincujete na nacionalnoj osnovi, gadjate stolicama i otimate a onda da budete pozvani na sastanak vlasnika? Nece da bude 😂

Goran
Gost
Goran

Samo vi sastančite isti se pa ćete i lepo da igrate

prcun
Gost
prcun

gorane, a pusti pricu, tamo oko kosova, batali nas, losi smo mi za tebe, imas tamo kurir, pa se kuri.

Bokelj
Gost
Bokelj

Hahahaha. Pa zar vi niste istupili iz lige ?

A. Gotovina
Gost
A. Gotovina

Sto bi mi istupali kad mozemo vas izbačit naglavacke 😂😂😂

Samo realno
Gost
Samo realno

Jesu a sad adio a sad a adio

Send this to a friend