Košarka

Ogroman peh: Naš supertalentovani košarkaš slomio nogu

foto: fiba.com

Jovan Kljajić (16), jedan od najtalentovanijih košarkaša u Evropi, doživio je težu povredu na kampu “Košarka bez granica” u Beogradu.

Zbog preloma noge, crnogorskog beka i člana evroligaša Gran Kanarije čeka duža pauza. Jasna prognoza oporavka biće poznata narednih dana.

Iza Kljajića su ovog ljeta vrhunski nastupi na Svjetskom prvenstvu za igrače do 17 godina u Argentini i Evropskom prvenstvu za juniore, do 18 godina. Podgoričanin je dokazao da je izuzetno raznovrstan i inteligentan igrač, sposoban da predvodi timove u starijem uzrastu na visokom nivou.

Jovan je prošlog ljeta osvojio srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu za kadete, tako da posljednje dvije godine praktično nije imao priliku za nešto duži odmor. Dužu pauzu će tako iskoristiti za odmor, oporavak i individualni rad.

U brojnim analizama američkih skauta, Kljajića svrstavaju kao budućeg pika u prvoj polovini prve runde NBA drafta. Na kampu “Košarka bez granica dobio je ovih dana poziv da nastupa sa našim talentima iz njegove generacije, Vlahovićem i Tomaševićem.

Bila je to prilika za rad sa brojnim bivšim i sadašnjim NBA zvijezdama, među kojima je i naš Nikola Vučević. Prelom noge desio se u banalnoj situaciji, a za Jovana će biti dodatno i važno iskustvo na putu ka stasavanju u vrhunskog igrača.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
sasaPG
Gost
sasaPG

Brz oporavak momcino, sto te ne ubije, ojaca te. Ovo ce te ojacati do maksimuma!!!

...
Gost
...

Aaa greota,brz oporavak mladicu pa da se vratis jos jaci!!!!

bruks
Gost
bruks

Brz oporavak decko
Ne boj se, sve ce.biti u redu
Puna podrska i ne daj se

Greotice
Gost
Greotice

Ovaj i nba 😂😂😂😂😂😂a sprdate li se dudukljani?

KraljevicCmarko
Gost
KraljevicCmarko

E s…u ljudski

Zvizdan
Gost
Zvizdan

Sto rec za tebe ,ti si dno od covjeka

Katunska
Gost
Katunska

Pi, e pa pi i nista drugo, kakav malerluk, pi

Uz tebe smo
Gost
Uz tebe smo

Jovane, brz oporavak zelim, pa da te gledamo u Evroligi u Moraci. Sa 16 godina si vec mnogima pokazao sto znaci biti pravi sportista, pa ces i iz ovoga izaci jos jaci. Sigurni smo u to.

Boris
Gost
Boris

Jovane, ti divni djecace, ti dobri momce,
Zelim ti brz oporavak od ove povrede. Tvoja posvecenost kosarci ce ti pomoci da se brzo vratis novim uspjesima i vrhunskoj karijeri kojom si zakoracio. Budi jak kao sto si bio i do sada.

Send this to a friend