Košarka Trener Budućnosti Voli Slobodan Subotić analizirao drugi neuspjeh na međunarodnoj sceni

Ovakav pristup ne prolazi u Evrokupu, čeka nas Zvezda sa velikim budžetom

Loša igra u prvom dijelu, uzrok je neuspjeha u meču sa Trentom, smatra trener Budućnosti Voli Slobodan Subotić.

“Plavi” su izgubili na svom parketu, pa su i dalje bez trijumfa nakon dva kola Evrokupa.

“Kada primiš 43 poena za poluvrijeme, a primio si prije tri dana 47 za 20 minuta, izgledaš kao ekipa koja želi da vidi šta protivnik radi, pa da onda u trećoj četvrtini sve to nadoknadi. Takav pristup ne prolazi u Evrokupu, gdje te protivnici kažnjavaju. Neophodni su treninzi, analiza i strpljenje prema košarkašima koji nisu bili sa nama od starta sezone. Već treći meč počinjemo na sličan način”, rekao je Subotić.

Budućnost već u nedjelju čeka gostovanje Crvenoj zvezdi, u derbiju drugog kola ABA lige.

“Zvezda je evroligaš, ima veliki budžet, odlične igrače. Ipak, ako previše misliš o porazu, nećeš moći da se oporaviš nikad. Idemo dalje, sjutra ćemo analizirati utakmicu i ukazatti na greške”, dodao je strateg “plavih”.

Budućnost će sljedeće srijede protiv poljske Gdinje tražiti prvu pobjedu u Evrokupu, ponovo pred svojim navijačima.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Bar
Gost
Bar

Dobri ste ko vas vodi tu ste za borbu od 5 do 8 u aba ligi, u evrokupu se borite da ne budete potonji

Pixon
Gost
Pixon

Nemate mnogo manji budzet od zvezde… i msm da sve ispod 20 razlike je uspjeh…nema hemije energije losi domaci igraci a stranci promjenjivi bezvoljni..sa lokalnim trenerom uspjeh je daleko

dd.
Gost
dd.

Ovaj je mislio na budžu, a ne na budžet.

Clasic
Gost
Clasic

Kao prvo Zoki Nikolic nikad igrac nece postati jer decko nema taj potrebni osjecaj dzaba visina i gradja.Mejers je dokazan igrac momak se dokazao u nekim evropskim klubovima pa i u rep Letonije tako da je bar tri puta bolji od Nikolica aSubotic mu neda sansu da se uigra sa ekipom . SUBOTIC radi na stetu ekipe 100 posto ima… Više »

HERCEG NOVI
Gost
HERCEG NOVI

E Bokane vise dje nalazis ove trenere sto u Evropi nisu radili dugo..Uzas Wud evo i Mejers stranac koji ne igra,jedini smo klub u Aba ligu dje nama od 5 pojacanja 2 ne igraju a jedan je vec otkaz dobio,uzas skauting..Vec je pocetak a sezona polako krece niz vodu..Ako bude tako onda Bokane dosta je bilo!

Aco655
Gost
Aco655

Za ovakav pristup si ti kriv Suboticu. Mejers ne igra. Ivanovic nikada nije igrao na poziciji krila tek sad ti izmisljas nesto. Hasan igra 5 a mnogo bolje igra na 4. Zasto Bamfort igra kao organizator kad je bek suter?

Car
Gost
Car

Aco655- ti preuzmi ekipu, vidi se da si iskusan i poznat trener, Subotic ti nije ni do koljena 🙂

edi
Gost
edi

Ja sam se ponadao da ce ove godine ipak biti neka borbenija buducnost, koja bi u tom segmetu mogla nadomestiti svoje nedostatke ali prevarih se, na žalost iskrenih navijača!

Titograd
Gost
Titograd

A gdje su navijaci sinoc u sportski jedva 2000 gledalaca.

citalac
Gost
citalac

polako vidjećeš kad bude zvučniji protivnik pa dođu oni pravi navijači… sinoć nije bilo ni navijača kojima su podijeljene karte

HERCEG NOVI
Gost
HERCEG NOVI

3hiljade ljudi je bilo za ovu utakmica sasvim dobra posjeta!!!!

Peko Dapcevic
Gost
Peko Dapcevic

Ko o cemu Subota o parama? Sta si radio cjelo ljeto? Nemas bez 3 krstena igraca sve ostalo ni za crnogorsku ligu. Niste uigrani. Sta to znaci da si los trener. Ako mislis da pobjedjujes moras pod hitno dovesti, pleja, beka, krilo i centra. I ako vec zelis ugledaj se na zvezdu, partizan kako su ljetos radili uci od njih.… Više »

Dexter
Gost
Dexter

Rekli su samo da dodje Bozic i to je to… a sad budzet mali

srele
Gost
srele

Aha, sad je budžet problem? Zvezda ima veliki, a Buducnost mali budzet?

Jelica
Gost
Jelica

Ovaj je nula od trenera.

Tivat
Gost
Tivat

Kakve veze ima budžet. Kaže se sa dobrim timom, i uigranom ekipom.

vjecna da je
Gost
vjecna da je

nikakve to su uveli kao pojam za ublazavanje neznanja i nerada …..kosarka je finasijski neisplativ sport bacanje para i da bi se to opravdalo prelazi se na rijec budzet ….trener i igraci buducnosti nikakvi nije do budzeta

Hajduk
Gost
Hajduk

Ti momci koje pominješ su po više godina tu, ne treba za njih strpljenja. Mislim da je problem u tvojoj stručnosti.

Preko Morace
Gost
Preko Morace

Manje demagogije suboticu, a vise rada i bice to bolje..😉

Delboj
Gost
Delboj

Nekako se ne snalazi najbolje do sad… mada moram kapu da skinem za selekciju igraca. S obzirom na mali budzet ovo su dobri igraci. Ali prva i osnovna lekcija za uspjeh – mora se igrati svih 40 minuta jako. Mi za za sad ni taj pristup nemamo a kamoli igru. A ekipa je potentna…

Bulat
Gost
Bulat

Kad selektiraš ekipu najbitnija stvar je da imaš strategiju da uklopiš igrače u tim a manje je važno kakve su njihove individualne karakteristike.Bojim su da su I ove, kao I prethodnih godina, kupovali igrače koji nijesu kompatibilni I da se gledao samo njihov pojedinačni kvalitet.

delboj
Gost
delboj

Ne mozes to znati nikako uz sav skauting dok ih sve ne dovedes na jedno mjesto i probas… Moglo se reci da je samo Kobs bio sigurno pojacanje, zbog toga sto smo igrali protiv njega par godina… Ostalo tesko mozes znati. Sve lige su drugacije. Naravno da njihove individualne karakteristike nisu manje vazne. Na osnovu tih karakteristika i formiras koncept…… Više »

DAMIR PG
Gost
DAMIR PG

A ti si trener iste te ekipe koja prima 50 poena za poluvrijeme,ili sam ja nesto pogresno shvatio???

Trentovanje
Gost
Trentovanje

Koji je ovo luuuuuuzeer😂😂😂😂😂😂😂😂

Vlado
Gost
Vlado

Moj Suboticu,neces ti novu godinu dočekati na klupi Bud..dosao si u klub od 10 menadžera gdje svaki igrač mora da ima određenu minutažu,igrao dobro ili ne..da je sreće da navijači bojkotuju utakmice dok se ne napravi dobra strategija kao u zvezdi i partizanu…

Popara
Gost
Popara

Koja je to strategija? Mozda part prije 10 god. A sve ostalo je isto kao i kod nas…..

Da, da...
Gost
Da, da...

Možda ne bi marilo da odeš u penziju…

Send this to a friend