Košarka ABA liga

Partizan i Zvezda počeli rat saopštenjima

Ostoja Mijailović

Bliži se rasplet u ABA ligi, a situacija sa korona virusom je sve zakomplikovala.

Kolo prije kraja jasno je da će se u završnici svi mečevi igrati bez prisustva publike, a iz Partizana apeluju da se jednostavno liga prekine.

Oni vjeruju da bi bilo korektno odlučiti da se po trenutnim pozicijama zaključi takmičenje, time bi crno-bijeli bili šampioni.

“Partizanu ne odgovara bilo kakva promjena. Kada to kažem, mislim i na četvrtfinale Evrokupa i na polufinale ABA lige,” kazao je prvi čovjek crno-bijeli Ostoja Mijailović i nastavio:

“Ukoliko dođe do situacije da se igra bez publike, takođe treba razmotriti da se takmičenja završe po pozicijama na tabelama, naravno poslije završetka posljednjeg kola ABA lige.”

Iz Zvezde su odmah odgovorili saopštenjem da ovakve predloge smatraju neozbiljnim.

“Zato očekujemo pametne i konstruktivne predloge kako bi na bilo koji način riješili pitanje pobjednika u takmičenjima koja nam predstoje (ukoliko okolnosti to budu dozvolile) isključivo na terenu, i kako je predviđeno u doigravanjima, bez ikakvih nemuštih pokušaja prekrajanja tabela i takmičenja, jer u ovoj situaciji za to nije ni vrijeme ni mijesto”, navode između ostalog crveno-bijeli.

Zadnju odluku daće ABA liga.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Rade007
Gost
Rade007

Kako bi biko dibro da se poistrijebe međusobno,stoka osmanlijaska.

Duka glava
Gost
Duka glava

Jedina prava institucija u ABA ligi Partizan.

Građanin Kejn
Gost
Građanin Kejn

Tako je.

Amfi
Gost
Amfi

Dabogda jedni drugima oči povadili!

Send this to a friend