Košarka Beogradski tim se oglasio pred sjutrašnju video konfrenciju ABA klubova

Partizan: Plej of pred publikom, ili proglasiti trenutnu tabelu kao konačnu

Košarkaški klub Partizan smatra da sezona u ABA ligi treba, ako to uslovi dozvole, da se završi na način na koji je planirana na njenom početku.

To znači da se beogradski klub zalaže za opciju igranja plej ofa, pred gledaocima.

“Završetak sezone u formatu kako je prvobitno i zamišljeno u trenutku kada je ona prekinuta, Partizan smatra jedinim sportskim i potpuno ispravnim rješenjem. Dakle, ukoliko se situacija stabilizuje u dogledno vrijeme i ako vlasti dozvole da se sportski događaji u zatvorenom prostoru igraju uz prisustvo publike. Za Partizan NIS, ovo je jedini potpuno ispravan put kojim bi se odredio konačan poredak u ABA ligi. Između ostalog, o zadržavanju formata takmičenja u postavljenim okvirima kao prvom izboru, nedavno je govorio i prvi čovek Evrolige Đordi Bertomeu, čiji stav po ovom pitanju, kao liga koja je vezana za Evroligu i Evrokup, klubovi regionalnog šampionata trebaju slijediti”, saopšteno je iz Partizana.

U taboru lidera ABA lige u trenutku prekida sezone smatraju da, ako ne bude uslova za nastavak ABA lige, treba vrednovati ostvarene rezultate i poštovati pozicije klubova u trenutku suspenzije sezone.

Inače, za sjutra je zakazana video konferencija klubova ABA lige na kojoj će se govoriti o opcijama za završetak sezone.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Neutral
Gost
Neutral

Sto bi sa onim izjavima, ‘zdravlje najvaznije’ itd? A sad da se igra ispred 15.000 ljudi. Halo molim vasi, publika ili ne, kosarka igraju igraci na terenu a ne publika na tribinama.

Drjole
Gost
Drjole

Da, to je TAJ grobarski mentalitet… Nije dostojno komentara… Ko su bre oni da nekoga ucenjuju?! Nekada su bili prvaci i sada bi na silu (jer je sila i mržnja jedino što znaju) da OTIMAJU titulu?! Svesni su da će ih poniziti i Budućnost i Zvezda. Muka mi je više od njih. Kako bre FK Crvena Zvezda insistira da im… Više »

Pedja *
Gost
Pedja *

A ti ces podrzati Covica .

Clasic
Gost
Clasic

Hahaha postavili nemoguci uslov (igranje pred publikom) .Da bi odugovlacili da se na kraju ne igra.

So & TEKILA
Gost
So & TEKILA

ima jedna čudna sprava.
zove se tv.
možemo da navijamo ispred nje.

ZDS
Gost
ZDS

Haha džabe vam priča, ovo nijedan drugi klub neće podržati a pogotovo CZV, BUD, MOR I OLI

Марко Миљанов
Gost
Марко Миљанов

Pred publikom pitanje da li ce se igrati i naredne sezone, a ne ove … Dakle, postavili su nemoguci uslov, a ‘ako on ne bude ispunjen – dajte nam titulu!’

Kakav olos lopovski.

Ojada
Gost
Ojada

Hahahaha. Jeli moguce ovo

Send this to a friend