Košarka Danas sjednica regionalnog takmičenja

Partizan traži da se FMP izbaci u Drugu ABA ligu

Skupština ABA lige održaće se danas, a prema saznanjima Sportskih novosti, Partizan je podnio zahtjev da se FMP izbaci u Drugu ABA ligu.

“Crno-bijeli” smatraju da je FMP usko povezan sa Crvenom zvezdom.

“Postoje nedvosmisleni dokazi kako je Nebojša Čović na čelu oba kluba. Iako to tako nije na papiru”, pišu Sportke novosti.

Prema dobro obaviještenim izvorima u Hrvatskoj, gdje je i sjedište ABA lige, jedna od tema video konferencije biće i „preregistracija“, odnosno prenos vlasničkih prava, koja su urađena još na prethodnoj Skupštini.

Naravno, na Skupštini će biti priče i o sportskim aktuelnostima. Pripremi za sezonu pred nama, sa posebnim akcentom na „problematiku“ Primorske, ali i o učesnicima Druge ABA lige.

Biće to posljednja sjednica na kojoj će Domagoj Čavlović, direktor Cibone, vršiti dužnost predsjednika.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Rade007
Gost
Rade007

Izbači i Zvezdu,pa da vidis kako se igra postena liga

Krle
Gost
Krle

Ove sezone su ih pustili da ne pravimo dalje analize. Gazili su ih i onda zadnjih par minuta zaboravili da igraju kosarku.

Maestro
Gost
Maestro

Ne pamtim kad je posljednji put FMP dobio Zvijezdu, a igrali su u posljednjih 7-8 godina masu utakmica i ABA ligi, i u srpskoj ligi. Negdje je bio podatak da je Zvijezda dobila 24 utakmice zaredom protiv FMP-a. Mnogo brate, pa i da igraju protiv tima iz druge lige. Jednom bi se desilo iznenađenje, kao što Budućnost povremeno izgubi u… Više »

Dragan
Gost
Dragan

26:0 za Zvezdanu, što je mnogo mnogo je, a i imaju istog gazdu

Makseodavde
Gost
Makseodavde

I treba da izbace vise

brko mali
Gost
brko mali

potpuno opravdano, zvijezda na taj nacin pred pocetak sezone vec ima 2 pobjede

Send this to a friend