Košarka Budućnost želi novi trijumf u ABA ligi

Plavi brane prvo mjesto u Laktašima

Budućnost Voli će prvo mjesto na tabeli ABA lige pokušati da odbrani pobjedom u Laktašima.

“Plavi” su vezali dva trijumfa, računajući i meč Evrokupa u Italiji i najavili da polako ulaze u željenu formu.

“Igokea je ekipa koja zaslužuje sav respekt, koja je značajno bolja nego što to pokazuje njihov rejting na tabeli. U ovoj nedjelji su doveli dva izuzetno značajna igrača, Rajta koji je proveo određeni period u ABA Ligi i bio jedan od najdominantnijih stranaca koji su u nju ikad dolazili i Gagić, igrač sa toliko iskustva u ABA Ligi. Ta dva dolaska nam predstavljaju određeni problem jer se Igokea nije pojavljivala u tom sastavu tako da će biti dosta stvari na koje ćemo morati da se adaptiramo tokom same utakmice. S druge strane, ako oscilacije smanjimo na najmanju moguću mjeru, prevashodno u fazi odbrane pokažemo dovoljan nivo agresivnosti i fokusa mislim da možemo doći u situaciju da se iz Laktaša vratimo sa pobjedom”, poručio je trener Budućnosti Petar Mijović.

Igokea je u prošlom kolu ubjedljivo izgubila na parketu Crvene zvezde. Ima samo jedan trijumf u šest utakmica, ali je kod kuće obično neugodna svim rivalima.

“Nadam se da će ekipa izaći jača nakon teškog poraza u Beogradu, napravili smo analizu, pogledali se u oči i pokušaćemo ispraviti, prije svega pristup utakmici. Budućnost je jako kvalitetan, dobro posložen i tim koji je u dobroj formi. Baziraju svoju igru na pik end rolu, imaju širinu, jako dobre šutere i na to moramo obratiti pažnju. Nadam se velikom broju navijača uz čiju ćemo podršku, pokušati iznenaditi favorizovanog protivnika”, kazao je strateg Igokee Dragan Bajić.

Susret u Laktašima zakazan je za 17 sati.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Šćepan majušni
Gost
Šćepan majušni

Gospodo iz uprave budućnosti dajte šansu – istrpite ga godinu – dve mijoviću imaćete vrhunskog trenera radonjića je čović istrpeo ,partizan vujoševića postali vrhunski treneri i mijović će !

Send this to a friend