Košarka Budućnost Voli nastavlja sezonu

Plavi idu na megdan Splitu: Važno je što se vraćamo utakmicama

Košarkaši Budućnosti Voli sjutra će utakmicom u Splitu nastaviti sezonu u ABA ligi, nakon što su drugi put morali na prinudnu pauzu zbog koronavirusa.

“Plave” će sjutra sa klupe predvoditi pomoćni trener Vladimir Todorović.

“Dobra stvar u ovoj situaciji što se konačno vraćamo na teren. Ispred nas je teško gostovanje u Hrvatskoj, utakmica će se igrati u čudnim okolnostima jer smo bili spriječeni da imamo normalan trenažni proces. Rival koji je respektabilan, sa dobrim domaćim terenom. Mislim da su igrači svjesni da je ispred nas zahtjevna utakmica i da će biti fokusirani. Vjerujem da ćemo dati svoj maksimum u datom trenutku i da smo spremni da dobro odigramo u Splitu”, rekao je Todorović.

Povratku u pobjednički ritam nada se Dragan Apić.

“Nakon neodigrane dvije utakmice očekuje nas utakmica sa Splitom. Zadesili su nas opet problemi sa korona virusom, pa smo propustili i određeni broj treninga. Moramo u ovom trenutku da zbijemo redove, da budemo prava ekipa i da izvučemo maksimum iz ove situacije. Važno je da izađemo fokusirani, da prebrodimo probleme i nadam se da možemo da odigramo dobro i da se vratimo u Podgoricu sa pobjedom”, istakao je Apić.

Split i Budućnost Voli igraće sjutra od 19 sati.

Send this to a friend