Košarka

Poslije pokušaja linča, plavi predali ABA krunu Crvenoj zvezdi

foto: KK Crvena zvezda

Predali su košarkaši Budućnost Volija krunu šampiona regiona i mjesto u Evroligi, ali su čini se sačuvali ABA ligu jer su večeras izašli na parket poslije atmosfere linča, zbog koje je utakmica kasnila skoro sat.

Smogli su snage momci Jasmina Repeše da se nadmeću sa Crvenom zvezdom, ali je očigledno sve ono što su preživjeli i uvertiri, uticalo da ne odigraju na nivou iz prethodne dvije utakmice finala pa su na krjau poraženi sa 97:54.

Držali su se “plavi” do završnice prve četvrtine, nakon koje su zaostajali pet poena, ali je već u drugoj dionici domaćin stekao ogromnu prednost, pa je nastavak utakmice bio čista formalnost.

Na kraju im treba čestitati što su uopšte igrali i sačuvali dignitet lige, koja je ozbiljno poljuljana dešavanjima iz finalne serije plej ofa.

Jasno je da će predstavnici klubova morati da što prije sjednu za sto, kako bi ovo takmičenje od sljedeće sezone bilo praćeno prije svega zbog zbivanja na parketu.

Ako je to uopšte bitno, najefikasniji u redovima Budućnosti Noris Kol sa devet, po sedam su dodali Džekson, Gordić, Bitadze i Vilijams.

Domaći su pogodili 16 trojki, najefikasniji sa 21 poenom Rivers.

Tok utakmice:

POSLJEDNJA ČETVRTINA:

Nema odavno prave košarke, domaći privode utakmicu kraju i spremaju se za slavlje. 88:47. Još tri minuta.

Pokušava Jasmin Repeša da malo razdrma tim kako bi makar ublažio poraz. 84:42 poslije dva minuta u posljednjoj četvrtini. Domaći bukvalno pogađaju sve što upute ka košu.

TREĆA ČETVRTINA:

Pred posljednji period 74:37. Mada, kako uopšte pričati o košarci poslije svega.

Trojke Berona pa Nikolića. 65:30 na četiri minuta do kraja treće četvrtine.

Konačno je na parketu i kapiten Suad Šehović, koji je drugi dio otvorio trojkom. Nažalost, potom serija domaćih od osam poena za 55:24 poslije tri minuta u nastavku.

DRUGA ČETVRTINA:

Poslije 20 minuta 47:21 za Beograđane. Budućnost nije dala koš iz igre u posljednjih sedam minuta druge četvrtine. Crvena zvezda serijom 17:1 stigla do velike zalihe. Noris Kol je ubacio devet za Budućnost, po 10 u domaćem sastavu za Simanića i Riversa.

Poslije koša Rivers domaći imaju 20 razlike, 41:21. “Plavi” se baš muče u napadu. Još dva minuta do poluvremena.

Mladi Simanić se razigrao sa osam poena, pa je Kol zaustavljen rampom, a sa druge strane nažalost pogađa trojku Rivers i beogradski tim ima 35:20 poslije četiri minuta u drugoj četvrtini.

Razigrao se Noris Kol. Osam poena u nizu, dvije trojke, zasad drži Budućnost u igri. Međutim, Goga Bitadze već tri, a Barović dva faula. 23:18.

PRVA ČETVRTINA:

Poslije 10 minuta 18:13 za domaći tim. Budućnost je finišu koševima Bitadzea i Kola prepolovila minus i ima solidan rezultat s obzirom na igru. Dobra stvar za “plave” su i već tri faula Majka Cirbesa.

Crvena zvezda je u seriji, pet poena je vezao Čović i vodi 13:4. Tajm aut zove Repeša, Podgoričani se i dalje traže poslije haosa u najavi meča.

Erl Klark je dao koš sa poludistance za 4:2, a naša klupa dobija tehničku zbog protesta jer nije sviran faul nad Džeksonom. Beron koristi bacanje za 5:2 poslije tačno pet minuta košarke pune promašaja sa obje strane.

Budućnost bez poena u prva dva i po minuta. Domaći trojkom Fajea i jednim bacanjem Davidovca do 4:0.

U petorci Budućnosti su Gordić, Kol, Džekson, Erl Klark, i Barović.

19:53 – Vrijeme je za košarku, nakon sat i nevjerovatnih scena iz Beograda.

19:43 – “Plavi” ipak na parketu! Nastavak utakmice planiran je za 15 minuta.

19:39- Iz tabora Budućnosti su kratkim saopštenjem objasnili kroz kakvu torturu je ekipa prošla prije nego se povukla u svlačionicu.

19:35 – “Jako je bitno da nijedan predmet ne uleti u teren. Ako se to desi, prekinuće se utakmica. Zato vas molim da navijamo fer i sportski, molim vas”, rekao je gledaocima u dvorani kapiten Crvene zvezde Branko Lazić.

19:31 – Naših momaka i dalje nema na parketu, dok domaćin pokušava da stvori makar minimum uslova za odigravanje utakmice. Mada, kako igrati poslije svega što se dešavalo od dolaska u dvoranu “Aleksandar Nikolić”.

19:19 – Navijačima Crvene zvezde obratio se sportski direktor Nebojša Ilić, zatražio je da sportski bodre svoj tim i “ne nasijedaju na provokacije koje oni traže”.

19:17 – Pogledajte kako je izgledao napad na košarkaše Budućnosti Voli.

19:13 – Iz Budućnosti traže pražnjenje dijela dvorane u Beogradu kako bi izašli na parket.

19:02 – Trojica igrača Budućnosti povrijeđeni su od udaranja i gađanja navijača Crvene zvezde.

18:47 – Novi skandal. Košarkaši Budućnosti povukli su se u svlačionicu jer bukvalno navijači šetaju po parketu. Pitanje je hoće li meč početi u 19 sati…

18:26 – Nakon što su ušli u dvoranu, naše momke sačekalo je još jedno neprijatno iznenađenje. Na svlačionici je naziv kluba bio napisan i na albanskom jeziku.

18:10 – Navijači domaćeg tima žestoko su izvrijeđali košarkaše Budućnosti Voli u trenutku kada je njihov autobus stigao ispred dvorane “Aleksandar Nikolić”.

Poslije četiri utakmice rezultat je 2:2 u pobjedama, nakon što su oba tima po dva puta slavila pred svojim navijačima.

“Plavi” su u naletu nakon trijumfa u “Morači” i sigurno će sa velikim samopouzdanjem dočekati duel sa timom Milana Tomića.

Ulog je veliki, šansa da se i u sljedećoj sezoni igra u društvu najboljih timova Evrope.

Budućnost ove sezone nije blistala u gostima, ali kada je bilo najpotrebnije je pobjedom u Zagrebu na parketu Cedevite osigurala finalnu seriju. Crnogorski tim u dvorani “Aleksandar Nikolić” ima šansu da upiše još jednu veliku pobjedu i sezonu učini potpuno uspješnom.

Kada su posljednji put slavili na parketu Crvene zvezde, košarkaši podgoričkog kluba napravili su možda i odlučujući korak ka prvom trofeju regionalnog prvaka.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Bokelj
Gost
Bokelj

Trt. buducnost ce biti sretna ako opstane sledece godine u 1 ABA ligu

Rade Hn
Gost
Rade Hn

@Budimo realni Moram priznati da si me iznenadio zbog toga sto tebe i Oprema smatram za inteligentne i dobro potkovane osobe. Ma sve je ovo moja ironija na montenegrinsko ‘protjerivanje’ Srba. Pa zar ne vidis da je ovo cisto izrugivanje, jer sam predlozio da se navedeni Srbi rasporede u mjestima gdje je vecinom zive Crnogorci. Znam da sam Srbin a… Više »

Ivan
Gost
Ivan

Niko ne zeli da gubi sa 50 razlike samo Budućnost VOLI !! hahahahaha

Rade Hn
Gost
Rade Hn

Nije mi nikako jasno zasto sam dobio toliko minusa na predlog da ove nase Srbe vratimo u Srbiju. Stalno cujem kome nije dobro neka slobodno ide u Srbiju. Tako bi ja poslao ove nase neka idu gore i srbuju do mile volje : Npr poslati njh 10000 za Lovcenac, 5000 u Savino Selo, 5000 u Kruscic,30000 u Vrbas.. I svi… Više »

Onamo namo
Gost
Onamo namo

Pitaj njegosa, m.miljanova, kralja nikolu….

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Kao prvo Rade da ista znas znao bi da si I Sam Srbin. Kao drugo znao bi da su Srbi u CG na svome I da ih nidje ne mozes vratit vec samo protjerat Ali to Malo teze. Mozda za pocetak da razlucis razliku izmedju pojmova Srbin I Srbijanac pa onda pocnes da kapiras.

Bokelj
Gost
Bokelj

Sto mi nebi poslali crnogorane van Boke odakle su i SLJEGLI

Rade Hn
Gost
Rade Hn

Ma da se ja ista pitam,sve ove nase sto ovdje srbuju poslao bi u Srbiju npr u Lovcenac pa neka tamo srbuju koliko im srce zeli. Svoja drzava,svoj Lovcenac pa radite tamo sto god ocete.

Novljanin
Gost
Novljanin

Bolje se ti vrati u Mojkovac ili okolna sela odakle si i šljegao u HN najvjerovatnije, pošto takvih Novljana jednostavno nema,

Marko K.
Gost
Marko K.

Laki veliko ti hvala na objasnjenju. Kao i vecina Novljana ja sam se radovao a ustvari trebao sam biti zalostan. Kazi tim meni da li sam Bogu sagrijesio sto sam se radovao pobjedi Zvezde? Sad si mi iskomplikovao zivot jer sam namjeravao da se pricestim u nedjelju na Vaskrs i ne znam sto mi je ciniti. Najljepse te molim da… Više »

Rade Hn
Gost
Rade Hn

Druze Laki, a tek kako je zalosno kada se neko ko zivi u jednoj drzavi a ozeni (ili uda) za nekog iz druge drzave.
Druze Laki svaka tebi cast sto si me prosvijetlio i naucio sto je zalost u ovim blagim danima.

Titograd
Gost
Titograd

Sve će proći, ali nezavisno Kosovo ostaje dovijeka!

Neša
Gost
Neša

I da ostane i da ne ostane, šta ti imaš sa tim i od toga? Mnogi tvoji sugradjani žive kod nas u Srbiji, imaju svoje biznise. Sa dosta ljudi koji su iz PG dosli u Beograd imam prilike da pričam o raznim stvarima pa i o politici, ali niko od njih mi ovako nešto nije rekao. Da se razumemo, ne… Više »

Marko K.
Gost
Marko K.

@Laki
Zalosno je zivjeti u jednoj drzavi a navijati za klub iz druge drzave!
————-
Tu si u pravu. Isto sam ja to rekao stanovnicima Lovcenca.

Dobric vilica
Gost
Dobric vilica

Ovo je pobjeda svega sem kosarke

POJK
Gost
POJK

Ovo je poraz svega.pa donekle I kosarke

REALNO
Gost
REALNO

iSKRENO BI VOLIO DA SE OVA LIGA UKINE. SRBIJA CE IMAT PRISTOJNU LIGU, IMA NAJVISE I NAJBOLJE KLUBOVE ABA LIGE, A OSTALI NEKA SE SNALAZE.

Montenegro
Gost
Montenegro

Sledece godine se sastajemo najmanje 7 pa do 9 puta posto cemo i mi i zvezda igrati u EL.. trebat ce vam bas velika M kao kokos da dodjete u moracu a da se zdravi vratite…

Sasa74
Gost
Sasa74

I posle se pitate kako je bilo u pioniru i da utakmica nije bila regularna

Titograd
Gost
Titograd

Igracemo ali eurocup

Goran
Gost
Goran

Vaši su se vratili živi i zdravi. Sportski su poraženi, jeste bilo neprijatnih scena, ali bilo ih je i u Morači. Počelo u Pioniru sa uvredama uz potpuno odsustvo bliskog kontakta publike sa gostujućim navijačima. Nastavilo se u Morači sa uvredama i bliskim kontaktima nepoznatih lica sa igračima Zvezde koji su i pored toga, ostali na terenu. Ekspedicija Zvezde morala… Više »

Dado
Gost
Dado

Ovo su najsramniji trenuci u istoriji kk Buducnost .porazi u regionalnom takmicenju od nekih 35 razlike u prosjeku u tri utakmice sa 6 USA pojacanja .sramno ponasanje cigana u BG ali ne moze ponistiti ovu sramotu of nase prezentacije u ove tri utakmice

Sramno
Gost
Sramno

Bili ti bilo lakše da je razlika pola koša?

Titograd
Gost
Titograd

Koje pare smo im dalo protjrerat ih iz crne gore. Srsmno kako igraju. Stidim se ponizili su svojom igrom nas veliki voli koji je stao uz njih a osramotili nas najveci klub kk buducnost

Sasa
Gost
Sasa

Ovde je linc jedino rezultat, jer nisu imali nikakve sanse za pobedu. Zvezda je za dve klase bolja. A i nije trebalo onakvo ponasanje u trecoj utakmici… okrece se…

Sasa
Gost
Sasa

Junaci, nema sta.

Nina
Gost
Nina

A sto cemo?Gube se ratovi.Crna Gora,Hrvatska,Makedonija,Kosovo…bice toga jos.Gubi se obraz,povjerenje,istorija,istina…gubi se narod,,,pa sto da se ne izgubi jedna posteno odigrana utakmica?Shame on you…Sram vas bilo,pisu igraci.Ali sto to ima veze,koga briga sad?Covic i puno malih Covica su sretni.Divno.

tschugo
Gost
tschugo

sada sew vidi koliko je politika utjecala na ishod mrznje dva bratska naroda

ne brukajte se
Gost
ne brukajte se

A bogomi smo se pokazali ka junaci. Skoro sat vremena u brlog. Da smo još izdržali bilo bi možda i dvades…

Podgoricanin
Gost
Podgoricanin

Kazu da je nuhodzic ulazio na teren u BG.

Pljucko Ormar
Gost
Pljucko Ormar

Gleda je utakmicu ispod kreveta.

bratski lider
Gost
bratski lider

ne bi im pomoglo ni ove 60 kila sa Jadaana

bratski lider
Gost
bratski lider

100 razlike…aooooooooo

Komsija
Gost
Komsija

Buducnost sacuvala ABA ligu????
Ne budite smijesni,treba da ste zahvalni jer je uopste igrate osim ako necete da imate “derbije” sa Ibrom,Lovcenom,Komovima….?

Baba
Gost
Baba

Komšo, sve je to naše, ne stidimo se. Igraćete vi sa Kosovom ko bele lale….

bratski lider
Gost
bratski lider

e vala čudo što ne pođoše Amar i Šofro….pa da se spuste na parter i onda iz punih usta pljuju…..

Titograd
Gost
Titograd

Doce na splavove oni su ro zakucali sram ih bilo

mojsilović
Gost
mojsilović

Pokušaj Linča ne spada u krivočno djelo, toga u našem zakoniku nema. To vam je isto kao ovaj srbijanac što je bacio u Švedsku dva štapina dinamita da nalovi ribe, vratili ga kući šta će, nemaju ljudi to krivično djelo. Pokušaj linča?

fujj
Gost
fujj

43 razlike je jedini linč. Sramota za Crnu Goru zemlju junaka.

Delta
Gost
Delta

Oce li poskupit krtola u voli ?

Titograd
Gost
Titograd

Sve ide 43%na gore treba strance ove sramne isplatiti

Andrija
Gost
Andrija

Zalosno je sto kk finale pocinje sa incidentima ,ali ocekivano je bilo da posle reziranog skandala u Podgorici bude reakcija zestoka.Sto se tice zvezdine pobjede cista je kao suza.Pobijediti tri utakmice u Beogradu sa takvom razlikom i obje utakmice u Podgorici su vodili na poluvremenu pokazuje da ABA liga je osvojena zasluzeno .Cestitke Zvezdi Crvenoj!

R. Srpska
Gost
R. Srpska

Ja znam u čemu je stvar. Repeša je Hrvat iz zapadne Hercegovine, a oni su danas ( bez obzira na nesuglasice iz prošlosti) jako dobro sa Srbima. Sami vele da je njihov člad predsjedništva Milorad Dodik a ne Željko Komšić kojeg su izabrali Bošnjaci, a kojeg Hrvati baš onako : mrze. Repeša je dobio nalog od Dodika kako bi sabotirao… Više »

EL_Gordo 🇲🇽
Gost
EL_Gordo 🇲🇽

Da nisi ti Nebojsa Medojevic posto vidim sve zivo znas iz tajnih sluzbi ?

R. Srpska
Gost
R. Srpska

Samo se šalim. Ne shvataj ovo ozbiljno. No da su Srbi u BiH u prilično dobrim odnosima: jesu !

Kockar
Gost
Kockar

A ja se kladio da ce buducnost pobijedit prvu polovinu prve cetvrtine, kad ono…..

Titograd
Gost
Titograd

Ja igrao 2 200 eura oce li mi vratiti ovaj bokan ili ovi stranci za ovu sramnu igru

biba struja
Gost
biba struja

fijesta uz pjesmu,,,,,,izađi mala izađi mala bar na čas da ti čujem glas, bilo je svega i svačega, pravi sportski događaj za uživanje, atmosfera veličanstvena, ovakve se tekme pamte, pobjednik nije bitan važno je da je narod uživao, kakvi parovi i zadruga, to je to, kolorado cirkus, ovo je valjalo uživo doživjeti, nekada u stara dobra vremena sve velike ju… Više »

Pravoslavac
Gost
Pravoslavac

Pravoslavna drzava sa 72%pravoslavaca

Pravoslavac
Gost
Pravoslavac

Pravoslavci 72%

Pravoslavac
Gost
Pravoslavac

Pravoslavci72%

DjuroVIVAX
Gost
DjuroVIVAX

Laku noć svima, pa i ovima kojima ova noc nikako nece biti laka. Vise se necu oglasavati. Ja od sjutra pratim samo Evroligu. 😁

Dejo 821 banka
Gost
Dejo 821 banka

Ja sam iznenađen ja sam mislio da su srbi džentlmeni.

Maestro
Gost
Maestro

Težak poraz, ali on jedino može biti strašan ako se ništa iz njega ne nauči. U ovom slučaju, i igrači i navijači treba da nauče lekciju. Jedna ili par loših utakmica, ne znači da ste loši igrači. Žao mi je svih igrača u Budućnosti, i naših i stranaca, svi su bili na neki način simpatični, i pored svih loših momenata.… Više »

Bnjj
Gost
Bnjj

U gostima samo jednu utakmicu su dobili

EL_Gordo 🇲🇽
Gost
EL_Gordo 🇲🇽

Ovo je bila utakmica Izrael-Palestina i igrala se u Pojasu Gaze…

Pravoslavac
Gost
Pravoslavac

Od kad se pamti odje je bilo kukolja i izdajnika, i svi su uvijek prosli lose. Zasto mislite da ce sad biti drugacije?

Laki
Gost
Laki

Zalosno je zivjeti u jednoj drzavi a navijati za klub iz druge drzave!

Serdar Krsto
Gost
Serdar Krsto

Taj sindrom postoji samo u Crnoj Gori I niđe više .

Pravoslavac
Gost
Pravoslavac

72% pravoslavaca!!! Crkni te 😉

Praja
Gost
Praja

Sto bi im uradio partizan, kad ih zvijezda ovako prosu ?

oganj
Gost
oganj

ZVEZDO ti si ponos nas, svjetski nivo kluba .uzivanje je bilo gledati. Crveno i bijela krvna zrnca. Od kad znam za sebe to je nesto vise ….. BARI 🏆🏆🏆🏆🏆

Patriota
Gost
Patriota

Bitno je da smo mi dokazali nas kvalitet kod kuce,moram napomenuti da se pehar nije podigao u Moraci.Za ovoliku mrznju je zasigurno kriv Čović.

DjuroVIVAX
Gost
DjuroVIVAX

Gospodo, jeste li Vi gledali finale PROŠLE GODINE, jeste li vidjeli KRIMINAL od sudjenja na štetu Zvezde?Jeste li gledali prvu utakmicu finala OVE godine u Morači?Iiiiii?Šta ste očekivali?Zahvalite se lijepo Amaru i ostalim pljuvačima sa partera…… Je li Čović kriv što su Vam razni menadzeri uvalili škart igrače koji su bili dvocifreni u 10% utakmica? Kako ste prošli u Evroligu?Jedva… Više »

Titograd
Gost
Titograd

U pravu si 100%

dim
Gost
dim

….i nije pokusaj linca, nago LINC

Иван
Gost
Иван

Чист линч нема шта…АЛИ КОШАРКАШКИ! Невероватно колико сте некоректни, побеђени сте на терену. Сва три пута са огромном разликом. Вама је довољно једном нешто да освојите и одмах мислите да за убудуће имате тапију на то такмичење. Ако се то не деси, онда сте покрадени, линчовани, обманути и сличне измишљотине. Оволико неспортске и некоректне присталице неког клуба, небитно у ком… Više »

Danko
Gost
Danko

Kakva pobjeda Buducnosti!!! Bravo majstori!!!

GGBG
Gost
GGBG

U nekoliko prvih recenica ovog teksta novinar govori kako igraci Buducnosti zbog svega sto se desavalo nisu mogli biti na nivou iz predhodne dvije utakmice. S tim u vezi, moram podsketiti cijenjenog novinara da je Duducmost prvu utakmicu izgubila dvadesetak razlike, a drugu sa 38. Predhodne dvije utakmice Buducnost je jedva rijesila u svoju korist, iako je Zvezda igrala bez… Više »

Bićerin
Gost
Bićerin

Ko podržava ovaj fanatični primitivizam navijača taj je za hospitalizaciju.

SEKULA DRLJEVIC
Gost
SEKULA DRLJEVIC

TAKO SU SPLITU NOSILI ZVEZDINE DRESOVE SRPSKI JUNACI E NECETE NISU TO CRNOGORCI KOJE VARAJU SRBI NEKOLIKO PUTA ZIVOT IM UZIMAJU

Oprem dobro
Gost
Oprem dobro

Sekula, izgleda da je tebi ovaj poraz baš teško pao.

DjuroVIVAX
Gost
DjuroVIVAX

Neće ga Sekula noćas zaspivati.

dd.
Gost
dd.

Sekula se još ne oženi. Zato je malo nervozan.

Pravoslavac
Gost
Pravoslavac

Kako je ujo, kako ide???

Drljevic Sekula
Gost
Drljevic Sekula

Nas veliki vodja Milo je na demokratski nacin, sto podrazumjeva bez referenduma, priznao suverenitet kosova i zato ima beogradska publika pravo da nasim igracima skandira “siptari”, jer smo mi veliki prijatelji siptara.

I ardhshem Voli

Danko
Gost
Danko

I ti imas pravo na svoje misljenje i to je to!

Montenegrin
Gost
Montenegrin

Sramota je blaga riječ za ovu utakmicu. Trebalo je bez navijača da se igra zvijezda bi izgubila garant.

Danko
Gost
Danko

Pa zasto mislis da su ogromne pare date sudijama? Ovo je glupost obicna bila a ne utakmica ali dobro navikli smo!

Alan Ford
Gost
Alan Ford

Oce li ova lavina komentara sta da promjeni. Ne, cinjenica stoji uslovi za mec su bili blago receno nesportski trebalo je fino da se otkaze utakmica i sjutra vece odigra pred praznim tribinima. No je ego odradio svoje, nista svaka cast igracima a navijacima hvala za sportski poduhvat vrijedan Ausvica. Pa dogodine sa praznim tribinama da ljudi fino navijaju kraj… Više »

SEKULA DRLJEVIC
Gost
SEKULA DRLJEVIC

DA LI SU SVI IZ “ODUPRI SE 97000″CESTITALI ZVEZDI

Pravoslavac
Gost
Pravoslavac

Naravno

SEKULA DRLJEVIC
Gost
SEKULA DRLJEVIC

I PRIJE SE ZNALO PRAVOSLAVAC DA OVI STO PROTESTUJU RADE TO JEL NE MOGU PODNIJET SAMOSTALNU C.G.NISTA DRUGO

Pravoslavac
Gost
Pravoslavac

Samostalna da, sli fasisticka i antusrpska i tgd nikad nece biti!

Ragnar
Gost
Ragnar

Pa i to je nesto, bar kad si za samostalnost!

razocarani
Gost
razocarani

Od veceras ih ima 42 vise !

Nekulturan
Gost
Nekulturan

E neka se i ovaj cirkus završio!

Love 🏀
Gost
Love 🏀

U jednom trenutku druge četvrtine kompletna petorka KK Budućnosti je bila crne puti..da li vam je jasno zašto su izgubili 42 poena razlike?

kakoe
Gost
kakoe

Logika i matematika su ovim komentarom poljuljani

Tri puta prcing
Gost
Tri puta prcing

43!!!

Danko
Gost
Danko

A sto ne ostavi Zvezda to njima ( igracima ) da rijese no su morali placat sudije i huligane?

Dusko
Gost
Dusko

Zamislite navijace koji sebe nazivaju Cigani

DjuroVIVAX
Gost
DjuroVIVAX

To je ironija za Srbe koji sebe nazivaju Montenegrini.

Danko
Gost
Danko

Ko su ti? Jel to opet vi Srbi nesto snijevate ?

Tito
Gost
Tito

Varvari,bas pravo ime..onako,civilizovano kao i ponasanje

RoD
Gost
RoD

A mozes li ti tek zamisliti Srbe koji sebe nazivaju Montenegrini? To je tek ironija…

Drljevic Sekula
Gost
Drljevic Sekula

Mi ih docekali hljebom i cvijecem, a oni nas ciglama i htjeli nase igrace lincovati. Koji su srbi nevaspitani huligani. Milo bi trebao odvojiti od drzavnih prihoda jos veci udeo i pojacati ekipu i svkaog igraca platit bar po milijjun eura da bi pobjedili slijedece godine u aba ligi. Repesu obavezno ostaviti na klupi, iako ima srba u svojoj famelji.… Više »

anoniman
Gost
anoniman

sto se bunite i viste napadali igrace zvezde koji nisu bjezalu u svlacionicu nego su se zagrijavali za utakmicu

Tri puta prcing
Gost
Tri puta prcing

Branko Lazic gospodin!!! Ostace upamcena njegova izjava posle one sramote u Moraci!

djoma
Gost
djoma

Dje vam “gadjanje ciglom” vitezovi? Ispade da je u pitanju bila kesa kokica..Hahahahahahaha..Pa se cudite za onu “u koljeno medju oba oka”…

DjuroVIVAX
Gost
DjuroVIVAX

Najjaci su mi ovi likovi sto sada pominju u svojoj nemoci Kosovo.Polakote resicemo mi Srbi i to.Ali prvo da vidimo Buducnost u kupu Slavice Cukteras.

Lob
Gost
Lob

Upravo suprotno,veceras je preminula ABA liga.Sve je postalo besmisleno.

DjuroVIVAX
Gost
DjuroVIVAX

Da si ti meni živ i zdrav , ABA liga je preminula prošle godine u 2 utakmici finala u Morači. Odmah poslije utakmice su primali saucesce.Mislio je Bokan da ce svake godine svojim nepočinstvima osvajati Aba ligu. Ali nameračio se na tvrd orah-našeg Čovića.

Tri puta prcing
Gost
Tri puta prcing

Mislim da bi vi trebali to da napustite,nikome necete nedostajati!

ada
Gost
ada

Treba li opet sledece godine da gledamo divljake kako divljaju?! Neka se bolje uredi aba liga ili nek se rasformira!

DjuroVIVAX
Gost
DjuroVIVAX

Ti gledaj svoj omiljeni klub u kupu Slavice Ćukteraš.

Ranko
Gost
Ranko

Kme kme kme kme

daka
Gost
daka

Ako aba liga ne moze da iskontrolise i zabrani huligane,nacionalizam,fasizam…onda je treba ugasiti! Ovakva liga ne treba nikome!

DjuroVIVAX
Gost
DjuroVIVAX

Tacno daka.Partijske huligane, tatine sinove i likove iz ANB što sjede na parteru.

DjuroVIVAX
Gost
DjuroVIVAX

Zvezda u Evroligu, a Buducnost u kup Slavice Cukteras hahahahahaha.

Fcf
Gost
Fcf

A Djuro VIVAX u istoriju kao izdajnik najgore vrste

DjuroVIVAX
Gost
DjuroVIVAX

Ako si ti “patriota” EVO JA POTPISUJEM da sam izdajnik i to samo da bih se razlikovao od tebe.

Pravoslavac
Gost
Pravoslavac

Kako da ne ‘pusto tursko😉

mark
Gost
mark

Nije buducnost trebala da se vrace na teren posle napada na njih,neka ih kazne koliko oce ili izbace iz lige,u ovakvim uslovima nema smisla igrati! Ovakva liga nije u nicijem interesu,prizivaju se duhovi 90-tih!

Micko
Gost
Micko

Kazu da su se presvlacili prije povratka na parket-imali su face ka Marovic kad mu se mantalo.

SEKULA DRLJEVIC
Gost
SEKULA DRLJEVIC

POBIJEDIT CE CRNOGORSKI NAROD I OVE IZDAJNIKE I OKUPATORSKU CRKVU TAKO MI SUNCA STO SJA SA NEBA

Vedrashin
Gost
Vedrashin

Da sve vas 100 hiljada.

Nebo
Gost
Nebo

E,vala mi je milo sto smo u NATO,tako da smo od basih pretenzija zasticeni.A Kosovo vam mi nismo uzeli,no ste ga vi za velike pare prodavali Albancima i odlazili iz njega.Sa albanskim parama ste se naselili po Srbiji i Crnoj Gori i tu ste poceli kuknjavu za Kosovom…Kosovo vise nije srpsko,a Crnu Goru zaboravite.Aplauz za NATO u to ime!!!

DjuroVIVAX
Gost
DjuroVIVAX

Kakve NATO ima veze sa kupom Slavice Ćukteraš?

Toni
Gost
Toni

Pušti sunce, zakuni se obrazom.

CZ PG TG
Gost
CZ PG TG

Dje je magaciner?

Marko
Gost
Marko

Ove sezone je Zvezda mnogo bolji tim i potpuno zasluženo je osvojila titulu. Budućnost je pogrešila jer je odustala od strategije da su joj okosnica domaći igrači koji bolje osećaju klub kao i što je Džikića pojurila zbog nerealnih ambicija u EL. Repeša je velika trenerska prevara…

Cgcg
Gost
Cgcg

E neka su izgubili vala, sa onakvom igtom… ono je uzas
Nisu mogli pogoditi kos, kao da prvi put uzimaju loptu u ruke pojedni….

Markisa1
Gost
Markisa1

Ti bi u onakvoj atmosferi bolje lako je komentarisati

Toni
Gost
Toni

Oprosti, ali mora bolje, u ovakvoj ili onakvoj atmosferi. Ne igraju za kikiriki.

Evo vec placem
Gost
Evo vec placem

Vi nama 4 puta onaku “atmosferu” i dobiste uz pomoc sudija svaku na koji kos razlike. Mi vama 3 puta i dobismo sa +100. E sad sto se vama ne svidja da vam neko uzvrati vase “gostoprimstvo” to je vas problem. Da je pravde Zvezda treba sledecu sa prva tri prazna reda da odigra i tacka.

Podgoricanin
Gost
Podgoricanin

Podrska za amara i voli.

Dobrilo Savnik
Gost
Dobrilo Savnik

Jos sutjeska u polufinalu fudbalskoga kupa da derne buducnost pa da se polako gasi citavo sportsko drustvo buducnosti

CZ PG TG
Gost
CZ PG TG

su su sutjeska…

Punisa
Gost
Punisa

Placi brezo bjela i ja cu sa tobom, otisla je…. nije rekla zbogom….

Ragnar
Gost
Ragnar

Nista ne moze biti opravdanje za ovako sramotnu igru, buducnost ove i prosle godine razlika nebo zemlja!

SEKULA DRLJEVIC
Gost
SEKULA DRLJEVIC

DOCEKAT KOSOVO ZASTAVE KOSOVA PO CIJEM STADIONU,ZIVILA DRZAVA KOSOVO PORED SRBIJE

Serdar 1
Gost
Serdar 1

Sekula tebe je Milutin fino dočekao i ispratio .

Marko
Gost
Marko

Šta misliš da dovedete košarkaše iz bratskog Kosova za sledeću sezonu, možda to pomogne?

Ragnar
Gost
Ragnar

Ne znam koga cemo dovesti, ali mi je san da vas ljeti ne gledam dolje vise, nego napr. madjare, cehe, njemce, bosance itd, a radim na tome da vas sto vise ode u Grcku

Marko
Gost
Marko

Isplači se, biće ti lakše…

SEKULA DRLJEVIC
Gost
SEKULA DRLJEVIC

SA SVIMA KOJI IMAJU LJUDSKOSTI I KARAKTERA VI NEMATE

starac fočo
Gost
starac fočo

Treba čestitati igračima Zvezde na potpuno zasluženoj tituli ove godine. Bili su bolji i tačka. E sad, onakvoj upravi i onakvim nazovi navijačima želim sve najgore. Pitanje je da li ubuduće igrati zajedničku ligu sa njima?! Što se Budućnosti tiče, sezona za zaborav. Bačene pare na loša pojačanja. Skoro svima se zahvaliti pa početi iznova. Početi od Repeše, pa redom:… Više »

Pravednik
Gost
Pravednik

Bog mi je svjedok da sam navijao, ali 50 razlike je previse za finale. Niko ih nije dirao vala… Miran mec.

dejo
Gost
dejo

Kk proslost iz podgorice

Ana
Gost
Ana

Cdm, PREBOLI! Bolji smo, prihvatite to vise!

burek
Gost
burek

Ne no bidon.

Lovcenska
Gost
Lovcenska

Ocekivani zavrsetak jedne lose sezone ! Lose ukomponovana ekipa, lose vodjena u svakom pogledu !

Novljanin
Gost
Novljanin

43 razlike Hahahah šteta sto nine bilo 50 ali dobro, sledece godine ce biti bolje

Podgoricanin
Gost
Podgoricanin

Nema opravdanja, na termin se ovoliko ne gubi

Esme
Gost
Esme

Ima li ko informaciju dje je mali amar nocas..:-):-)

anonimni
Gost
anonimni

Ide za vikend u Beograd.

R. Srpska
Gost
R. Srpska

Bogami teško.
Može otići, ali ‘oće li sa vratiti milome taji.

oganj
Gost
oganj

Na trg gledai malo ig prati da nije neki Delija ubacen

ToplaHN
Gost
ToplaHN

Dje je sofro ?

anonimni
Gost
anonimni

Evo ga trci u kladionicu uživo sve pare na Čelzi da ostavi.

Deka
Gost
Deka

Jadovi, ja se stidim,nema opravdanja. Amateri

Turbo Supra
Gost
Turbo Supra

Ao CDM kakvi su ovo naslovi

Polakote
Gost
Polakote

A lijepo vam je rekao Milivoje da je “mrcna” godina pred vama. On stvarno ima neke vidovite moci.

kakoe
Gost
kakoe

izgubit ukupno 100 razlike u 3 utakmice i pricat o lincovanju i prepadanju je krajnje smijesno, treba da se pogledate svi u oci i da nazovete ovo pravim imenom, i smislite sto cete iduce godine da radite, jer nikoga ne interesuje ko je koga pljunuo i gadjao upaljacem

Klasika 🎩
Gost
Klasika 🎩

Izgubili smo sa previse poena razlike. Ali ako nikoga ne interesuje ko je koga gadjao stolicama ok.

JOPETJA
Gost
JOPETJA

Ako nije dogovor vec pao da obe ekipe idu u Euroligu onda su celinici Buducnosti stvarno ??????:
Ko bi izasao na teren posle onih ispada.

Anti mne
Gost
Anti mne

Sto je lijepo biti Srbin u ovom kamenjaru!

erlanz
Gost
erlanz

Zašto ?

Bićerin
Gost
Bićerin

Za mene je srbin bugarin ili turcin jedno te isto.

oganj
Gost
oganj

Najlnepse!

Aparati
Gost
Aparati

Drpsovci na aparatima. Hahahahahaha

Bićerin
Gost
Bićerin

Linč je počeo na aerodromu, pa na ulaz u dvoranu, pa u dvoranu.. treba biti pošten i reći da ovo prevazilazi sportsko navijanje. Ne pravdam Budućnost, ali ovo što su nam priredili je patološki. Srećom ne pođoše na Kosovo jer bi ga noćas vratili kako su bili nalozeni.

katun
Gost
katun

Sad mi je tek srce puno što smo priznali Kosovo, što smo ušli u NATO, a na sledeće izbore glasam za Mila!!!

Onamo namo
Gost
Onamo namo

Glasaj za bolje i nisi.

Novljanin
Gost
Novljanin

Glasao si i do sada za 20€

oganj
Gost
oganj

Srce ti nije puno.nesrecan si i pun zlobe.cg nije lagana za zivot,ovo su pasivni krajevi a jos tako tuzan zivot i razmisljanje. Uzas

Prč
Gost
Prč

Ne govorim navijacki al il nije trebalo povlaciti igrace il se nije trebalo vracati na teren.ako se nisu pozdravili na pocetku utakmice nije trebalo ni na kraju.ipak su lecele stolice u teren.zvezda je ove god bila nesporno bolja al ima nesto sto se zove fer plej.plavi pgubili ste se ali skroz.nadam se da ce sledece sezone biti vise domacih a… Više »

ToplaHN
Gost
ToplaHN

Herceg Novi ceo crveno beo!!! Slavi Herceg Novi nocas !!🔴⚪️

Miki
Gost
Miki

Sramota izdajice svoje drzave fuj

Bićerin
Gost
Bićerin

Ne biraš roditelja kad se rodiš kao ni grad ni državu.. ali neko izgleda bira i majku i drzavu i tim i ponosi se sto je navijao protiv Svojeg tima. Patologija.

Nebo
Gost
Nebo

E,sram vas bilo!!!!

Дејан
Gost
Дејан

Хвала браћо наша!! Велики поздрав из Београда! Живели!!

Jokic
Gost
Jokic

Zidari FMP

Nvo
Gost
Nvo

Cigani ostaju cigani

Bokelj
Gost
Bokelj

Aooo ovo se zove resetovanje na fabricka podešavanja.

Podgoricanin
Gost
Podgoricanin

Treba stisnuti i priznati……Crvena Zvezda je u ovom trenutku bolji tim od nase Buducnosti.Pored svega sto se desavalo oko terena i u BG i u PG, ipak igraci oba tima su pokazali ono sportsko i svojom igrom odlucili prvaka.
A,za CDM i sve ove komentatore,kojima je jedini cilj da siju mrznju………STIDITE SE!!!!

Globularnik
Gost
Globularnik

A mali nuhodzic..nevjera..jos ne smije poci do bg da se izdjipa na racun poreskih obveznika cg..eto ti problema hahah

Boba
Gost
Boba

Sramota za cijelu Srbiju!

Pravda
Gost
Pravda

E sram vas bilo,kad kuć svoju ne volite …
-Svaka cast momcina nase podgoricke Buducnosti!!

Dex
Gost
Dex

Za slavu nase CZ koja je svjetski sampion!!!cijela sezona 1 poraz.. Zasluzeno prvi!!!Buducnost je dobar tim al Zvezda je sada trenutno bolja!!!

Zvezda
Gost
Zvezda

Bravo Zvezdo. I dobili ste ih i rezultatski ponizili. Osvetili ste se za onaj linc u Moraci. Sad bar znaju ko je jaci. Obrukali su se i bjezanjem u svlacionicu. Junacki su utekli.
Ppooooobbbbjjjjeeddddaaa!!!!!

ZDS
Gost
ZDS

U

mome srcu jedinaaaa

Mirjana A.R.
Gost
Mirjana A.R.

Što reći sem SVAKA ČAST KOŠARKAŠIMA BUDUĆNOSTI! MOMCI, VI STE MORALNI POBJEDNICI i to je jedini rezultat koji je bitan a sve drugo je prolazno i promjenljivo, zato ja vama čestitam!!!

Var-var
Gost
Var-var

Zvezda za klasu bolja i to je to. Glupo je sad pisati “pokušaj linča” i gluposti. Uletio navijač isto ko i u Moraču i šta sad? Realno, onolike pare na rekonstrukciju i igrače i plate i opet ništa. Bolje sve rasprodati i da se ne palimo da smo neka ekipa. Trenutno je nekoliko klubova bolje organizovano od Budućnosti u ligi:… Više »

President \"F\"
Gost
President \"F\"

Cini mi se da smo igrali finale ABA, dobili 2od5, a i u Evropi dobili par klubova, nego eto Crnogorski je klub pa to je zanemarljivo, je li tako.

Micko
Gost
Micko

Sad odgovorih na komentar jednom na sport klub sto se sprda s Mojkovackom bitkom,volio bih da to procitaju ovi nasi odjen sto im je Srbija milija od svoje zemlje.Docekajte obavezno ove “nase” veceras na aerodrom sto nam priredise ovu bruku najvecu crnogorskog sporta odvajkada

Glorija
Gost
Glorija

Sram vas bilo. Izgubiti ovoliko razlike po sprdali su se sa vama zovite ponovo Miška Ražnatovića da vam uvali njegove talente posto se od vas niko ne bavi košarkom sad možete igrati sa Sutjeske Danilovgrad im mada bi vas i oni dobili

Dukljanin
Gost
Dukljanin

Od noces sam opet Srbin. Vracam se na fabricka podesavanja!

Bićerin
Gost
Bićerin

Niko i ništa, to su tvoja podešavanja.

SrbIN
Gost
SrbIN

Puca se po Baru,ojhaaaaa 👊👊👊

Bićerin
Gost
Bićerin

Izdajnika za izvoz.

Hrvat
Gost
Hrvat

Koliko ja znam, tamo se puca i bez utakmica …

BGD
Gost
BGD

Živeo Bar !! Sve najbolje i pozdrav.

Stedim
Gost
Stedim

Buducnost mora imat vise Crnogoraca u timu ! Evo ovaj reporter iz dvorane jos prica o nekakve dvije stolice od kojih nijesu zamalo svi izginuli !!

Sve je ok
Gost
Sve je ok

Hvala igrqcima budicnosti sto su sacuvala aba ligu

Delije Pg
Gost
Delije Pg

Morali su jer je isto bilo i u pg

Glorija
Gost
Glorija

Jos jedan fijasko državnog projekta zovite ponovo Miška Ražnatovića da vam sastavi tim njegovim talent ima i uzme vam pare Budućnost može sa ovim timom da igra sa Sutjeska Primorjem Danilovgrad im izgubiti sa 50razlike sram vas bilo

Bar4me
Gost
Bar4me

Kako ide oko tih sendvica?
Salje li vam ih sns autobusom, ili amfilohije radi kucnu dostavu?

Źaga
Gost
Źaga

U ovo 5 utakmica najmanje je bilo košarke , ovo je bruka za obadva kluba , za obadvije države za obadva naroda , svijet je samo mogao da se frapira i sprda sa divljim balkanskim plemenima i njihovom viđenju sporta i košarke .

anka
Gost
anka

bravo!!! treba i nama i ovima zabranit takmicenje bilo dje vam nasih plemenskih granica

Kotor66
Gost
Kotor66

Hahahaha pisite sta hocete pehar je u Srbiju, Torpedooo za Pg…Milo i Bokan na aparate hahaha i svi vi milogorci…nikad vise!!!

Boba
Gost
Boba

Moze pehar biti dje oce, ali ti dalje od Dobrote neces sigurno. Kuku tvojima kuci s tobom.

Sye
Gost
Sye

Bokice,ode li na Kosovu republjik? Kako su vas ponizili,auuu. Pa mi iz kvarta da se sastavimo ne bi ovako bili zgaženi. Auuu

Serdar 1
Gost
Serdar 1

Kakav jad od tima .Nikad ovakvu jadnu Budućnost nijesam vidio. Ovo je sramota.

Markisa1
Gost
Markisa1

Jadni su oni s reda koji navijaju za nesto u nekoga ko nije iz njihove drzave. Ali sto ocekivati kad ni svoju kucu ne volite. Sve vam je ljepše tudje
Stidim se nekih komentara i pitam se jeli moguće d sport gledaju kroz politiku i da sve sto je iz crne gore mrze kao smrtnog neprijatelja.
Dokle smo pali
Pih

Fika
Gost
Fika

Tako je brate kad se stvari rade na silu. Svako zasto ima svoje zato!
A u dosta stvari se slazem s tvojim komentarom.

Vantage1111
Gost
Vantage1111

Bruka i sramota, da se ovako predate , da ovako obrukate Grad , drzavu , da ovoliko para ulozite u klib, ovolike rashode i ovakvi rezultati… E kuku majko kakvo je ovo pranje para.

Cunami
Gost
Cunami

Momci J.Repese su izgubili dvije utakmice po 40razlke…i da nije bilo one atmosfere linca u Pg na prvoj utakmici kad su ministrov sin i kompanije setali po parketu i pljuvali i provocirali igrace Zvezde, a pritom sudije dozvolile igracima Buducnosti da u odbrani biju igrace Zvezde ova serija bi se jos onu noc zavrsilila u Pg

Klasika 🎩
Gost
Klasika 🎩

Molim te objasni nam kako se to peru pare u kosarci?

Jorgovan
Gost
Jorgovan

Katastrofa.Ali ovo su im sve krivi ovi stò politiku mijesaju u sport,a to su ovdje veliki crnogorci a gore veliki srbi.I vi imate dobrog udijela u sve ovo.

Nk86
Gost
Nk86

Niksic slavi tituluuuuuuuu

Definitivno
Gost
Definitivno

Niksic ne predstavljas ti, dodjosu!

Ana
Gost
Ana

Vazda slaviliii!!! 🔴🔴🔴⚪️⚪️⚪️⚪️

Boba
Gost
Boba

Ali ti si iz sela vise Savnika😂

SEVER
Gost
SEVER

ŽIVELI !!

Slavko
Gost
Slavko

50 razlike u finalu tri puta zaredom ahahahahahahahah

SEKULA DRLJEVIC
Gost
SEKULA DRLJEVIC

Ibaciti zvezdu iz takmicenja

Bravo Zvezda
Gost
Bravo Zvezda

Cmizdrite malo. Srbi su to, pobro. Zna se ko je junak i heroj. Oni ne bjeze u svlacionicu.

Alan Ford
Gost
Alan Ford

Dobro ste vi pobjegli sa Kosova pa trazite da ga drugi brane za vas

Bnjj
Gost
Bnjj

I Buducnost podjednako su zaslužili zbog one utakmice u Pg

Delije Pg
Gost
Delije Pg

Oce izbacice je ali u evroligu

Bokelj
Gost
Bokelj

Koliko je ovo razlike

Sasa
Gost
Sasa

100 poena minusa u pet utakmica vise nego zasluzena pobjeda zvijezde. Buducnost citavu sezonu losa

The Vojvoda
Gost
The Vojvoda

Mislim da su igrali u finalu, nego eto ako ti kazes da je losa …

Bokelj
Gost
Bokelj

Kakav naslov a za redakciju, a sad adioooooo

Boba
Gost
Boba

Kako li je tvoja familija sretna s tobom Boze mili

Niksicanin
Gost
Niksicanin

Ja cu ZVEZDUUUUU sreeeceeee da nadjem sad….. ahhahahahhahahahahahahahahahhahah

Fff
Gost
Fff

U stabu DPS-a na aparatima hahahahahaha. Jedino ovi sto se prodaju za sendvic navijaju za ovaj partijski klub.

BOT 0.01
Gost
BOT 0.01

Mi za sendic, a vi besplatno zemlju i naciju prodaste i izdaste.

Avetinja boy
Gost
Avetinja boy

Ko zna kakav škart su vam trpali u te sendviče…

Bnjj
Gost
Bnjj

Nema opravdanja za ovu blamazu

LSCG
Gost
LSCG

Trener..trener…trener

EX YU
Gost
EX YU

Ovakva vam je čitava CG kao i budućnost trop hahahahah….

Bnjj
Gost
Bnjj

Sve 3 utakmice je Bud u Bg odigrala katastrofalan za ovakvu blamazu nema opravdanja cijelu sezonu nikog nisu mogli dobit gostima

hahahahaha
Gost
hahahahaha

50 RAZLIKE 😀 Da su sami na teren za deset minuta ih ne bi stigli hahahahahah

Marinero
Gost
Marinero

Gordic je proradio treba ga ostavit samog 20 minuta posle utakmice hahahahha da izjednaci

Timotijev brat
Gost
Timotijev brat

Nikad ih vise pogledati necu. Pi, nidje srca, nidje igre, nidje zelje.

SEKULA DRLJEVIC
Gost
SEKULA DRLJEVIC

KAKO SU SE CRNOGORCI SAMO USUDILI POMISLIT DA BI MOGLI POBJEDIT
BITI BOLJI SRBINA
MI SRBI SMO OSNOVALI SVIJET

Vantage1111
Gost
Vantage1111

Ti si druze za jedno dobro ispitivanje

Timotijev brat
Gost
Timotijev brat

Sto jes jes

Billy
Gost
Billy

Hahahahaha i Bog je Srbin!

Marinero
Gost
Marinero

Udri Zvezdooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bokelj
Gost
Bokelj

Poslije onakvih provokacija gledalista izac na teren je bila cista ludost . Bio sam zvezdaš cijeli zivot a sad ih nemogu na oci vidjet .

Timotijev brat
Gost
Timotijev brat

Na ovakvim terenima se radjaju heroji! Nista ne moze opravdati 3 poraza u finalu po 40 razlike, nista!!!!

Dejan
Gost
Dejan

Kako seješ tako žanješ. Jesi ti gledao i prethodne utakmice ili imaš amneziju…

Niksa
Gost
Niksa

Ti si lacman
Sta si ocekivao da zvijezda posle onog u Pg da bude ravnodušna

Tixy
Gost
Tixy

Šta li će džasmin reći na konferenciji za štampu ovaj put? Da li će od bruke smeti i da izađe pred novinare?

Marija Stjuart
Gost
Marija Stjuart

Smijes li ti od bruke u ogledalo da se pogledas…takvi soj kao ti nije nista drugo do bruka i sramota

Tixy
Gost
Tixy

Aha, smem i vrlo sam zadovoljna svojim odrazom u ogledalu. 😉
Ne nerviraj se mnogo, to utiče na lepotu xD

Panda
Gost
Panda

I pad je let..Živjela Budućnost! Čestitke igračima CZ. Nikad više 918.Da je vječna Crna Gora!

The Vojvoda
Gost
The Vojvoda

Cestika Buducnosti za sezonu iako je nijeste krunisali peharom. Sl godine pehar ocekujem u komsiluku(PG).👍

Džikson
Gost
Džikson

Molim vas da u kompletu objavite moj komentar. Pošto sam dugo godina u radu sa sportistima ovo nisam vidio bez u beogradu. Krivi su naši predstavnici što su izašli na teren. Drugo što su napisali na albanskom budućnost. Poštovani građani crne gore morali su to ućiniti pored kosova ucenila ih je ujčevina njihovog potomstva pošto su u zadnjih šest godina… Više »

Onamo namo
Gost
Onamo namo

Dziksone na kojim si lekovima veceras

Borisa linc
Gost
Borisa linc

Placi brezo bjelaaaa. Nista musko kod vas.

Moje ime
Gost
Moje ime

Pa sto se ljutite sto smo napisali buducnost na jeziku vase bratske nacije? Zamislite na cirilici da je napisano bilo pa da nisu crnogorci razumjeli u koju svlacionicu da udju? Onda bi bilo bruka nismo vam napisali na jeziku kojim govorite..imate zajednicu albanskih opstina u crnoj gori (tako je bilo na kosovu isto), table u tim opstinama su albansko-crnogorske..pa mi… Više »

Pravoslavac
Gost
Pravoslavac

Napisao sam 10 komentara ni jedan nijesu pustili…. Da sam psovao crkvu i pravoslavlje sigurno vi sve objavili! Mozete misluti ko su administratori na ovon portalu😉

EX YU
Gost
EX YU

Je li vas sramota dukljani,ovo vam je dokaz da su vas one dvije utakmice u morači pustili da ne plaacete…..Pa ovo je bruka da veća ne može biti!!!!!!Hahahahahahajajahjhahahahah

Boba
Gost
Boba

Odje jedino treba da bude sramota tvoje koga imaju u kucu

King
Gost
King

Ovi igrači da su pametniji , nisu trebali uopste izlaziti na teren , nego pravac aerodrom i Nazad !!! Ovo je psihički pritisak na igrače !! Sram bilo navijače ! Pih !
Budućnosti uz tebe je Crna Gora koliko GOD bude razlike na kraju meča !!! Bitno je da ste svoj teren odbranili !

Jorgovan
Gost
Jorgovan

A nije sram ove nase odavde jel.Bar se poklopite po usima i ne javljajte se.

King
Gost
King

Odmaraj

EUFORIJA
Gost
EUFORIJA

Pozdrav iz Evrolige

Hrvat
Gost
Hrvat

Usred Zagreba, na Uskršnji Ponedjeljak, normalno ljudi na druženju vani, prati se košarka… Al ne da se navija, nego da se smije hahaahaha Istok ostaje istok!

Pravoslavac
Gost
Pravoslavac

Istok cete i vi biti brzo, kao sto ste i bili…. brzo u istoriji, ti neces to doziveti, na tvohu srecu…😉

SEKULA DRLJEVIC
Gost
SEKULA DRLJEVIC

KOLIKO SE NASELILO U BOKU OVIH STO IH NE VOLI NI JEDAN NAROD U OKRUZENJU

Hrvat Bokelj
Gost
Hrvat Bokelj

Mnogo ali ima i nas drugih koji držimo Boku pod kontrolom i vjeruj mi kameni ne lažu kao i spomenici ..koliko se god ovih divljaka naselili iz bosne itd

anonimni
Gost
anonimni

Samom sebi odgovaraš jadniče

Bokelj
Gost
Bokelj

Jes, svi ovi sa sjevera

Marinero
Gost
Marinero

ma brate pokrale su sudije ovo 50 poena razlike hahahaha

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Sramotna igra Buducnosti, stid me sto sam Dukljanin. Da mi je da ponovo Srbin budem.

Gram mozga
Gost
Gram mozga

Pokrij se usima

Serdar
Gost
Serdar

Hahaha…ti si -ništa…

SEKULA DRLJEVIC
Gost
SEKULA DRLJEVIC

OVO NEMA VEZE SA SPORTOM

Serdar
Gost
Serdar

Srbijanci će za ovo što su radili dobiti ljetos i svako ljeto-po dzepu i repu…
A sramota neuporedivo veća od rezultata je to da ljudi mrze svoj grad, klub i zemlju…
Oprosti im Bože-ne znaju šta rade…

Onamo namo
Gost
Onamo namo

Serdare, nece srbi tamo vise dolaziti, sad su vam albanci braca pa sa njima

Alan Ford
Gost
Alan Ford

Vidi Srbi su bili u drzavnoj zajednici sa Turcima 500 god tako ne moras u Crnu Goru. Aj na odmor u Tursku taman ste jedan narod. U ime CG se izvinjavam sto pomogosmo da se razdovjite od vase visevjekovne brace.

Serdar 1
Gost
Serdar 1

Ne kradi nick

Serdar
Gost
Serdar

Serdar 1-kad sam ja koristio ovaj nick ti nisi ni čitao ovaj portal…zato -tišu…

Jorgovan
Gost
Jorgovan

Pripremi im ti apartman serdare.Doce ti sigurno.

Borisa linc
Gost
Borisa linc

Hahahahahshahaha drhte ruke Amare

Dex
Gost
Dex

Ja letujem ove godine na Kritu. A ako neko od Srba i bude doživeo neku neprijatnost dole kod vas , to će samo biti gore po vaše koji su u Beogradu tokom cele godine, ili ovde i žive. Samo probajte da na taj način lečite frustracije…

Middle Finger
Gost
Middle Finger

Da je sramota ove iz cz! Napravili lijep uvod prije tekme i kako da dobijemo? Golden Stejt ne bi mogao odigrat ovo nocas

Tihi okean
Gost
Tihi okean

Cuveni GOGA BITADZE…. Najbolji igrac ABA LIGE… Da ostale i ne spominjem. Da sumiram za kraj,sve ih poslati na plantaze da beru breskve i naktarine…

Marinero
Gost
Marinero

sad ce ovaj time out da ih izvadi hahahaha

Kotor66
Gost
Kotor66

Eto tako…nakon buke i kalabuke…ovako su vas rAketirali za Podgoricu i sa ne mozete pricati ni ovo ni ono….raznjeli su vas…putujte i predajte pehar, jer ovako ce i vas vodja predati predsjednicku stolicu!

BOT 0.01
Gost
BOT 0.01

Malo si zbunjen, ali dobro, oce to.

Bokelj
Gost
Bokelj

Kako se sprdaju, puno mi je srce. A sad adio, a sad adiooooo

Klasika 🎩
Gost
Klasika 🎩

Konacno se vracas za Bosnu?

Hrvat Bokelj
Gost
Hrvat Bokelj

Ti si Bokelj a navijaš za zvijezdu odnosno za ove divljake? Bože pomozi ko sve sebe smatra bokeljem?!? Da se mene pita ti bi daleko iza brda odakle si doso

Bokelj
Gost
Bokelj

Starosjedioc Bokelj ako te interesuje. Za koga da navijam? Za divljac sa sjevera

Krst
Gost
Krst

Al te se ne pita hahaha…

Micko
Gost
Micko

Bruka slom im puka i kad su isli za Beograd

Jorgovan
Gost
Jorgovan

Eto tako.morali su znat sta ih ceka.

Dele pod krevet
Gost
Dele pod krevet

Ajmo plavi, još samo malo!

R. Srpska
Gost
R. Srpska

Sramotno je da mnogi Crnogorci navijaju za Zvijezdu. Krajnje sam iskren. Ja sam Zvijezdaš, navijam za Zvijezdu jer sam Srbin, a navijao sam za nju i dok je postojala bivša Jugoslavija. No, ne mogu razumjeti kako Crnogorci mogu navijati za klub jednog stranog naroda i strane države. Ljudi kraju šala, ja sam krajnje iskren ! Primjer : Bili neki Hrvat… Više »

Bob
Gost
Bob

Bravo za komentar

Hrvat
Gost
Hrvat

Ma za koga ti navijaš Srbin iz BiH???? Vi u RS-u jedini sport koji pratite i za koji navijate je čekanje praznika da se objesi srpska zastava bez grba, tako da svi normalni ljudi znaju gdje su bolesnici…

Bvnk
Gost
Bvnk

To nema nidje na svijet nego kod nas,da se mrzi domaci tim a navija za strani…

Tixy
Gost
Tixy

@ Republika srpska, Ajd ne davi više!
Šta tebe briga ko za koga navija?!
Tebe nije briga ni za Zvezdu, niti se u sport uopšte razumeš.
Ti i pojdini sport ni ne komentarišete, već vodite političku debatu i držite časove istorije. Imate političke te pa se tamo svađajte.

J. B. TITO
Gost
J. B. TITO

Kako je tebi dosadno u zivotu. Nadji djevojku, prosetajte, podjite na sladoled ali prvo zavrsi skolu

Lakilaki
Gost
Lakilaki

E druze,svaka ti cast.Postujem ljude koji su uz svoj tim i sve srbe iz srbije sto navijaju za zvezdu,ali ove nase izdajnike nikako ne shvatam….raduju se neuspjehu tima iz svoje drzave.

R. Srpska
Gost
R. Srpska

@ Lakilaki

Napisao sam na jednoj temi da je kod vas izdajnika cca 60%.

1. Oko 30% Srba ( mada je ne priznajem da postoje domicilni Srbi u CG)
2. oKO 30% Albanaca, Bošnjaka i Hrvata, koji bi vam, vjeruj Marku Lazareviću, prvom prilikom zabili nož u leđa samo da im se pruži šansa. Kao što ste i vi nama, više puta.

Mrki
Gost
Mrki

Pa dobro. Da si goranac, za koga bi navija?
Najljepse je sto si ti srbin i to treba cijenit, Ali je sladje sto ces vazda morat da se dokazujes, jer ces za gospodu uvijek bit onaj crnogorac

R. Srpska
Gost
R. Srpska

Pročita li ti gore oklen sam Mrko ???

Jorgovan
Gost
Jorgovan

A odakle tebi podatak da 70%nosi crnogorska imena i da su crnogorci uopste.

R. Srpska
Gost
R. Srpska

@ Jorgovan

U CG ima 70% Crnogoraca, možda i više. Crnogorska imena i prezimena se razlikuju od Albanskih, Bošnjačkih, Hrvatskih ( dobrim dijelom).

Micko
Gost
Micko

A da mjesto ovih crnaca placenih milion dovede Buducnost nekog iz CZ?

Bob
Gost
Bob

Hahahaha

badžana
Gost
badžana

E sad mi je zao sto u ginalu nije igrala Cedevita,ne bi ih ovako ponizili

Sup
Gost
Sup

Kakvo ponizenje i sramota.

dejo
Gost
dejo

dje nestadose oni svi junaci iz tirane ups [pardon podgorice

Cetinjanin21
Gost
Cetinjanin21

Okle si ti iz peci junacino

Bvnk
Gost
Bvnk

Kuci na kosovo svoje..

Zvek
Gost
Zvek

E čuš Šehović. Aj ti na promocije dps-a nisi za bolje. Ovo ode na 50 razlike

Kotor66
Gost
Kotor66

I dje ste sad???? Sutra strajk u Voli hahah….shvatite da su prosute pare i cao

EX YU
Gost
EX YU

Veća razlika nego sto budućnost ima koševa hahahahaahahaj kakva bruka hahahahahaha…..divna noć!!!!!

Dex
Gost
Dex

No comment

Ne znam
Gost
Ne znam

Sve u redu ali zasto BAROViC ????????

Zvek
Gost
Zvek

Kakva bruka,kakva bruka. Prednost sve veća. Vi glupani pričate o politici a ovi vas ovdje ponižavaju.

SEKULA DRLJEVIC
Gost
SEKULA DRLJEVIC

KAD ODLAZI S VAMA TA VASA SVETOSAVSKA CRKVA? I DA POCINEMO OD VASE LJUBAVI ZA VIJEKE VJEKOVA AMIN!

Onamo namo
Gost
Onamo namo

Nikad pa ni tad, sekulja.

marius
Gost
marius

A sto je ovo ? Imamo li mi komentatora da navija za Buducnost?

Tixy
Gost
Tixy

21 koš za poluvreme!
I oni su zaslužili da nas predstavljaju u EL?
Nadam se da skoro neće više i EK će se obrukati.

Bvnk
Gost
Bvnk

Ovako nesto kad coek posmatra sa strane reklo bi se opasan narod ovi srbi….a pjevate o kosovu a ne smijete prikvirit tamo pi pi pi…

Milan
Gost
Milan

Cim se dogovorimo sa Amerima i Nemcima da se sklone. Nista se ne brini brzo ce to biti no gledaj ti u svoje dvoriste komsija

NIKŠIĆ-SRB
Gost
NIKŠIĆ-SRB

Sami ste krivi što Zvezdu služi šut.Dali ste im fore 40min da vežbaju šut pre početka utakmice,dok ste se vi kao mala deca ljutili.

biba struja
Gost
biba struja

pravi rijaliti šouuuuu, ovoga nema ni u parove ni u zadrugu, narod je ovo tražio, tražili ste gledajte, gledanost košarke potlje ovoga ima da poraste 1000 %, samo još fali sigal iz prištine da se veselje upotpuni šteta što oni neigraju, kolorado cikus za narodne mase, najavio je to vučko na miting neki dan, ljeba i igara da se narod… Više »

CZ PG TG
Gost
CZ PG TG

Ono kad Alen pljuje zvezdin dres u PG,da je u Tirani mnogo je…..

Slabo
Gost
Slabo

Trebali ste izgubit u Pg 2 razlike a ne da nas brukate noćas ovako!!!

Hard y
Gost
Hard y

Bolje da nijeste izlazili. Obrukaste cg

Toni
Gost
Toni

Mene ne obrukaše, života mi.

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Očekivano poslije onakvog početka. Oni to stalno rade i naravno namjerno. Sudije ništa ne sviraju i sada će da sude pošteno jer je utakmica izgubljena. Naši glavom neđe drugo. Najsraniji komentator koji je deset puta pomenuo ko njima ne igra a ne sjeti se da jednom pomene da nama Ivanovića i Ilića. Biće bolje plavi. Glavu gore.

Bokelj
Gost
Bokelj

Jes sudije krive za 50 razlike

Brdo
Gost
Brdo

Ovi nasi jedva cekaju da se zavrsi utakmica.

Podgoricanin
Gost
Podgoricanin

Moze li admin da objavljuje komentare navijaca koji nisu za buducnost – je li ovo demokraCka drzava i portal ili nisu?

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Košarkašima Zvezde čestitke. Ali samo njima. Moćan tim.. Sve ostalo bolje ne komentarisati.

Prč
Gost
Prč

Druze,nije problem ako su bolja ekipa,al kako mozes i njima da ceztitas kad su se pravili da se nista ne desava to su momci koji danas sjutra igraju zajedno pa vidis d anije bilo pozdravljanja igraca i nadam se da su to inicirali igrci buducnosti jer ovi igraci nije bitno jesu li zvezdini ili hilo kog drugog kluba ne zasluzuju… Više »

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

U igri su bili korektni, nijesu do pobjede došli igrajući prljavo, među igračima nije bilo incidenta… Meni je to dovoljno da im čestitam. Sve ostalo smo viđeli i čuli, rekoh da komentar nije potreban.

lajavi krelac
Gost
lajavi krelac

Treca utakmica finala ? Pametnom dosta …

Ana
Gost
Ana

Rekla sam vam je, TITULAAAA 🔴⚪️❤️

Danko
Gost
Danko

I mi tebi KORUPCIJAAAA! Jedini nacin da dodjes do titule!!!

Ana
Gost
Ana

Korupcija kazes? A sto smo vas onda dobili dva puta tokom sezone i sto smo cijele sezone prvi na tabelii??

Vantage1111
Gost
Vantage1111

Dje si ana beogradjanko

R. Srpska
Gost
R. Srpska

@ Vantage1111

Beograđanko ???
Pa pogledaj njen komentar dolje gdje piše ijekavicom.
Al’ je lako ovdje zalijepti epitete.
Te vraćaj se u Bosnu, te idu u Andrijevicu, te Petnjica, Rožaje i sl.

Ana
Gost
Ana

Ma pusti ga, ja se ne vrijedjam “beogradjanko” cak sta vise, prija mi. Medjutim nisam Beogradjanka, vec Podgoricanka, koja navija za CZV jer sam tako naucena od malena. I sad treba da mijenjam zato sto je neka Buducnost jednu sezonu ucestvovala u Evroligu. Ne pada mi na pamet.

Goxy Bg
Gost
Goxy Bg

Anči , veeeliki poljubac za tebe !!

R. Srpska
Gost
R. Srpska

Samo 26 koševa razlike. Malo više od pola. Sramota za Zvijezdu.

Ratko Sloboda
Gost
Ratko Sloboda

Uživajte u utakmici.Puštite sada komentare

Dzikic
Gost
Dzikic

Ovaj rezultat je napad na nasu drzavu! Buducnost je srce Crne Gore, sram ih bilo, kako ih nije sramota, da nas ovako rasture, 26 razlike u prvo poluvrijeme.
Rukovodstvo Buducnosti nije krivo, krivi su ovi zvjezdasi, sram ih i stid bilo !

Kontraš
Gost
Kontraš

Sad neka izgube i sa 100 koševa razlike, kada su pristali da igraju u ovakvim uslovima. Jednostavno, kada su ih zasuli sa svim i svačim, čak i stolicama, i kada su se povukli, trebali su pravac aerodrom i nazad kući, pa neka igraju cigani između sebe.

Alex
Gost
Alex

U PG ste junaci kad vi isto radite i tada je sve ok. Lepo smo vas razmonitarli, kako ste i zasluzili!

Bokelj
Gost
Bokelj

Kako da igraju ako se cigani vrate u pg

Car
Gost
Car

Predivna atmosfera u dvorani, korektno navijanje za razliku od navijanja u cg, prava sportska atmosfera. Milina za gledanje i uživanje u košarci.

Goran
Gost
Goran

Nisu trebali da izadju posle na pada pa neka slave Covici Crnogorci u Beogradu.

Serdar_mne🇲🇪
Gost
Serdar_mne🇲🇪

Vi ste nas ponos !!! Svaka vam cast na zalaganju u svim mecevima ove sezone. Sve van sportskih granica sto se desavalo ne treba komentarisati. To samo treba imati na umu uvijek.

Marinero
Gost
Marinero

De je nestao Milov projekat? hahahahahahahaha

Marinero
Gost
Marinero

Ajmo Zvezdaleeeeeeeeeeeeee na +50 nocas

Podgoricanin
Gost
Podgoricanin

Izadji mala izadji mala izadji bar na cas – igra li nuhodzic?

Jaaa
Gost
Jaaa

Pozdrav za Šofra

Mat
Gost
Mat

Rokaj Srbijo!!!

Skoti
Gost
Skoti

Auuu kakvo peglanje!!!

Brudee
Gost
Brudee

Kako vas poniziše

nebojsa
Gost
nebojsa

Blago receno,ovo je rasturanje.Od Buducnosti ne ostase ni dugmici.

Bnjj
Gost
Bnjj

Tim koji izgubi utakmicu u drugoj cetvrtini ne zaslužuje titulu

Bnjj
Gost
Bnjj

Realno gledajuci cijelu sezonu CZ je zaslužila titulu bez obzira na incidente, CZ je u Pg bila konkurentan rival a BD cijelu sezonu nikog nije dobila u gostima izuzev Ced i to dosta srecno

Mili
Gost
Mili

Ljudi ovo je smijesno kako je Misko Raznatovoc reko Bitazeu da odma napravi 5 licnih i da izdje. 5 meceva za redom malo je previse.

Toni
Gost
Toni

Ti kao da znaš nešto što mi ne znamo?

Dukljanin
Gost
Dukljanin

SRAMOTA…5 klassa…BUDUCNOST JE SRAMOTA CG

Rale
Gost
Rale

Kad pocnemo da cijepamo Srbiju sa svih strana nece im ostati ni Nis. Uzece ga Bugari najvjerovatnije.

anonimni
Gost
anonimni

E jadan li si i ti i tvoji sa tobom takvim.

Radovan
Gost
Radovan

Suljo, jesi li to ti?

Bokelj
Gost
Bokelj

Bilo bi dobro da Zvezda smanji gas jer ovi nece htjeti izaci na teren u drugo poluvrijeme.

Panto
Gost
Panto

Niš su odavno uzeli albanci zato im je svaka druga o njima
Bruka kako loše igra Budućnost ovo ne pamtim.imamo sreće što je samo 26 razlike za cincare

Bokelj
Gost
Bokelj

Pukni od muke

Mrkela
Gost
Mrkela

Javi sto je bilo kad se probudis!

Bvnk
Gost
Bvnk

Hahahahaha to to…polako samo,gedze se osipaju…

Kojot
Gost
Kojot

Braco, jedino što se cepa večeras je Budućnost. Biće opet 40 razlike

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Ti si neki Agron, a ?

Onamo namo
Gost
Onamo namo

To su htela tri carstva, tursko, austrugarsku, i nemacko i nijedno ne postoji vise.

Danko
Gost
Danko

Neka nemoj ih , vidis kolko su jadni morali su ovako kosarku igrat, jos par puta ako im pomenemo Kosovo ima da se poubijaju! hahhahaha

EX YU
Gost
EX YU

Kako divna noć……😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Panto
Gost
Panto

Sto da nijesi put Kosova krenuo

Ozna
Gost
Ozna

Ne, no put Tuza krenuh

biba struja
Gost
biba struja

u srbiji šta se god desi fora je idemo dalje ,pa naši prijatelji po uniformi palili su i žarili po srbiji pa nikom ništa idemo dalje,

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Trpaaaajjj, trpaaajjjj

anonimni
Gost
anonimni

Biće na kraju nešto slično kao u prva dva meča. Pozdrav svima.

Srbin iz Crne G
Gost
Srbin iz Crne G

Ovaj put taj film nećete gledat.

Gigi
Gost
Gigi

Centri nas unistavaju.

Kongo
Gost
Kongo

Kakvo je ovo sudjenje sto je ovo ljudi. Izgleda da Covic nista nije prepustio slucaju.

boki
Gost
boki

E dzaba bi bilo da nam Bokan sudi. Pogledaj ovu igru koju igramo, sto je ovo, na sta ovo lici.

Danko
Gost
Danko

Ali gledaj ovo : tvoj komentar dobija minuse, hahhahaha jadovi ne smiju ni sami sebi da priznaju da je ovo jedini nacin da pobijede!

Bokelj
Gost
Bokelj

Jes bruka, sudije ne navijaju za buducnosti

Gigi
Gost
Gigi

O bitaze pojma li nemas.Ne stabljaj ga vise.On i NBA majko mila

Kleopatra
Gost
Kleopatra

Bravo …ajmo..smanjili ste razliku🎊

hahahahaha
Gost
hahahahaha

Ahahahahaha jedno pedeset razlike hahahah LA LALALA LALA CRVENA ZVEZDA LE LALAAAA

SkorupasDps
Gost
SkorupasDps

Dje su pljuvaci podgoricki da brane klub i popljuju pionir dvoranu

anonimni
Gost
anonimni

Piju limunadu u Bistro ili Makijato.

R. Srpska
Gost
R. Srpska

Do skora nijesu izbijali iz Beograda. Sin onog CG ministra policije je konstantno visio po Beogradu. Vjerovatno su i pljuvači u ta vremena ( prije pljuvačine) bili u njegovom društvu i po Beogradu glumili veće Srbe od Srba.

Crnogorska posla.

LGBT
Gost
LGBT

@ R. Srpska 😘🤗

Pljucko
Gost
Pljucko

Neće više Ormar ulazit u Srbiju, sad će u bratsko Kosovo!

R. Srpska
Gost
R. Srpska

Ozbiljno pričam.
Ima slika u Kuriru, no ovdje ne daju postavljati linkove.
Kurir i nijesu neke novine, ali baš da bi slagali postavljajuć facu i face,…. nebi.
To bi bilo krivično djelo, kleveta, krađa identiteta.

Delboj
Gost
Delboj

Samo li cujem ekavski ovoga ljeta…

Toni
Gost
Toni

Uh, uh, kakve opasnosti.

Ana
Gost
Ana

Sakrili su se u rupee, eto tamo su. Nego, ima li koga na trg? AHAHAHAHHAAH

Pobeda
Gost
Pobeda

Cekaju li ovi na trg da im se Knezevic obrati iz Londona. Valjda znaju da ce pobjediti bolji tim.
Srbi su to, pobro.

dejo
Gost
dejo

pero i ja se stidim izdajnika ko ti

El patron
Gost
El patron

Dobijamo sigurno, aàaaaaajmo Crŕrrrrna Goroooo, aaaaaaaajmo Crrrrrrna Goroooo

Danko
Gost
Danko

E sto ces, nekad smo ove repe bez korijena cupali bez po muke, sad su dali pare sudijama pa se prave da su neko i nesto!

biba struja
Gost
biba struja

bolje je igrati i u ovom paklu nego igrat ibar..zeta ligu za 15 gledatelja nešto poput fucbala,

Bob
Gost
Bob

Idemo plavi! Srcem je uz vas svaki pravi pripadnik Crne Gore!

vlado
Gost
vlado

da smo pametni poslije ovog ne treba ni da izadjemo na parket….zato se zovemo balkan i zato smo tu gdje jesmo

vaske
Gost
vaske

SRBIJO DOTAKLA SI DNO!!!

Mesar mmickey
Gost
Mesar mmickey

Hahahahaha…. znas ti odlicbo ko je dno!

Danko
Gost
Danko

I ti!

Pero
Gost
Pero

STIDIM SE STO SMO NEKAD BILI ZAJEDNICKA DRZAVA SA SRBIJOM…

R. Srpska
Gost
R. Srpska

@ Pero

Emocije su daleko jače sa naše strane, vjeruj.
A da imate i malo stida ne da nebi u buljucima dolazili u Srbiju, no b kupili prnje i kolektivno se vratili u Crnu Goru.
Svi, od prvog do posljednjeg.
Unazad, do četvrtog koljena.

Pero
Gost
Pero

Ma kakva srbija idemo preko i mi i vi…

R. Srpska
Gost
R. Srpska

To mi se sviđa Pero.
Sviđa mi se : Ma kakva Srbija.
Ali da se držiš toga Pero, nemoj da ostane samo na jeziku.

Danko
Gost
Danko

Sto ne pozoves ” opoziciju ” da se preseli u Srbiju? A? Maca pojela jezik?

R. Srpska
Gost
R. Srpska

Danko, Danko….
Ja ne priznajem da postoje domicilni Srbi u Crnoj Gori, pa tako ni pro “srpska” opozicija.
Mandić, Amfilohije, tamo neki Knežević i Dobrilo Dedeić …. svi su oni za mene Crnogorci po nacionalnosti a ne Srbi.

Bnjj
Gost
Bnjj

I kod nas je slicna situacija sa navijacima ovo su sve vlasti ove dvije propale drzave napravili

Deki
Gost
Deki

@Pero
TADA STE NEŠTO I VREDELI, DANAS DEO PO DEO TERITORIJE VAM UZIMAJU ALBOSI. PRVO IDE ULCINJ, PA ONDA REDOM…

Danko
Gost
Danko

Eto s ovim stvorenjima smo trebali da budemo braca! Pih !

Karaburma
Gost
Karaburma

Ako se stidis,sto visis po Beogradu svako malo??

Alfa 2
Gost
Alfa 2

Sve je ovo Covicevo maslo, mada su I y Podgoricu mali Nuhodzic i ekipa zamazali.. jadno I bijedno. .. Hrabro momci pa sto bude !

Ko nije normala
Gost
Ko nije normala

Ima li nekog u Evropi ko moze sa Srbima?

loli
Gost
loli

Imaju napredne drzave Bugari, Rumuni i Grci

male
Gost
male

ne brate. bolesan u glavu narod

Kapetan Ricudis
Gost
Kapetan Ricudis

Madjarska,Grcka,Rumunija,Slovacka…

Boba
Gost
Boba

Aooo!!! A sto vam je s Kosovom “junaci!?
Sto tolika sila ne podje da ga brani?😂
Bitno je da ste vi majice obukli, ali Kosovo osta srce Albanije! 😂😂😂 Bye bye!

Milan
Gost
Milan

Delices ti CG sa njima vrlo brzo, al ne brini, vraticemo mi sve na staro 😉

Milan
Gost
Milan

Stope ce nam ljubiti takvi kao ti, sto za stotku veru prodase..

Onamo namo
Gost
Onamo namo

Neboj se ti za kosovo to je nas problem, brini ti za pg, eto ti ih na 5-6km.jado

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Šta reći: atmosfera je sportska kao na mitinzima u Nirnbergu 30-ih godina prošlog vijeka. Samo fali da sa tribina čujemo: SIEG HEIL!

Onamo namo
Gost
Onamo namo

Bio si tamo , pa znas, aj ne … kad ti nije navrlo.

R. Srpska
Gost
R. Srpska

@ Gen. Dukljanin

Griješiš.
Atmosfera u Nuenbergu aprila mjeseca 1937,g, a pred 100 000 ljudi je bila takva da se ni muva nije čula.
Čuo se samo mali brkica i to čak do Muenchena, s’ obzirom koliko je histerisao.

R. Srpska
Gost
R. Srpska

@ Gen. Dukljanin

Pardon, nije Nuenberg no Nuernberg. Ja ne pišem fonetski.

Titograd
Gost
Titograd

Opet Šofro ne prenosi. Sram da vas bude!

Dobric vilica
Gost
Dobric vilica

Sramota me da dijelim balkan s ovom stokom

Trt milojka
Gost
Trt milojka

Delices ti cg sa albancima, i to u podgorici.

Nk86
Gost
Nk86

Ipak izadjose kosarkasi buducnosti na teren. Ipak imaju vise hrabrosti od svojih navijaca koji nijesu u Niksicu smjeli izaci iz autobusa dok su im vodju bili xaxax

Goran
Gost
Goran

Pravda za Čaku

DULE
Gost
DULE

ABA liga treba da se ugasi jer ovo vodi samo zaostravanju , sto ce biti sledece godine opet isto .

Marinero
Gost
Marinero

Sledece godine ce vec biti oprane pare od banana pa ce buducnost jedva opstati i u crnogorskoj ligi hahahaha

Karaburma
Gost
Karaburma

Nece Dule,sledece godine ce biti Crvena Zvezda – Olimpijakos u finalu,tako da,sve ok,bez brige.

Nevjernik
Gost
Nevjernik

Smiju li ti se brci Đuka. Evo šta uradi zvanična Cg. Zavadi pa vladaj. Sramno je ovo šta se dešava među dva oka u glavi. Ne može se živjeti ako sa bratom ne govoriš,kad ti brat vrata zatvori. Ne može se živjeti na krilima svakodnevnih crnih hronika (droga,ubistva,šverc cigara i ljudi,prevare,reketi,bombe….). Ovo što je proizvela Cg vlast zove se fašizam.… Više »

Boba
Gost
Boba

Hahahha, oli na Kosovo? Ko ce ga branit?
Super je biti junacina iza tastature😂 placa li ti baba internet? 😂

R. Srpska
Gost
R. Srpska

@ Boba Samo polako. Doći će i naše vrijeme, odnosi na globalnoj sceni se mijenjaju polako ali sigurno. Ono što je prije deceniju bilo nezamislivo, sada je normalno, ono što je sada nezamislivo za deceniju će biti prihvatljivo. A onda će mo se sa svojim starim neprijateljima ( vi nemate veze s’tim, ako i jesi Crnogorac kako se predstavljaš) na… Više »

Boba
Gost
Boba

Ti polusvjesni prodji da te zamolim!
Ne razumijem ja taj tvoj jezik…aj pomalo…ajde

R. Srpska
Gost
R. Srpska

Boba, Boba,….
Dođete mi za gubljenje vremana, za šprdnje a i da se malo nasmijem.

Onamo namo
Gost
Onamo namo

Bobo, jed izjeda ti dusu

BGD
Gost
BGD

@Nevjernik
U većini ste ljudi, borite se. Ne dajte da vam taj škart kroji sudbinu.

Dukljanoid
Gost
Dukljanoid

Izadji mala

ND
Gost
ND

Neke se stvari i poslije više decenija,ne mijenjaju!

CZ PG TG
Gost
CZ PG TG

Ne smiju izaci…jadovi

Bob
Gost
Bob

Izadji ti

Boba
Gost
Boba

Oj Kosovo Kosovoooo!
Ko li ce te branit? 😂

Mili
Gost
Mili

Dje su braca Delevic i Knezevic na tribine ?

Trrrtt
Gost
Trrrtt

Neće biti kao u Podgoricu kaže Covic !!

Dobric vilica
Gost
Dobric vilica

I nije. Gore je

R. Srpska
Gost
R. Srpska

Dokaz da Crnogorci ( mislim na sve Crnogorce, ne samo na sportiste Crnogorce i navijače Crnogorce) nisu poželjni u Srbiji. Ljudi, ne šalim se i krajnje sam ozbiljan. Naši odnosi će biti najbolji kad budemo što dalje jedni od drugih, od najvišljeg ( međ. odnosi) pa dolje do najnižeg ( međ. odnosi) nivoa. Jednostavno se ne volimo i to je… Više »

starac fočo
Gost
starac fočo

@R.Srpska
Potpuno sam saglasan sa tobom. Između CG i Srbije bih volio da se podigne zid, sličan onom koji Tramp planira da izgradi prema Meksiku. A ne autoput na moju veliku žalost. Da se nikad više ne izmiješamo, svojatamo i lažljivo tapkamo po ramenu.
I da, sve je ovo ok ali ti si iz Bosne nažalost pa se ne pitaš ništa.

R. Srpska
Gost
R. Srpska

@ starac fočo Slažem se, ali uz mali dodatak. Prije izgradnje 3 Kineska i 33 Berlinska zida na granici, vraćamo sve Crnogorce naseljene poslje ww2 po Srbiji nazad u Crnu Goru. Potpuno sam siguran da se slažeš s’ ovim. Biće vas više, imaćete stanovnika oko 900 ooo, k’o i bratsko vam Kosovo. Još nešto starče. Dobro, ali dobro zapamti :… Više »

Kotor66
Gost
Kotor66

I da Crnogorci ostave nas u Boku tj da se odvojimo.

SasaPG
Gost
SasaPG

Mozes put Republike srpske, niko ti ne brani

R. Srpska
Gost
R. Srpska

U njoj i živim.
U Crnu Goru ne dolazim niti ikada mislim doći.
Nisam ja Crnogorac ( koji ne izbija iz Srbije) pa da idem tamo gdje nisam poželjan i gdje me mrze.

Goran
Gost
Goran

Tako je što dalje za početak zameni botovski nik dodeljen od cdm

R. Srpska
Gost
R. Srpska

@ Goran

Ja se zovem Marko Lazarević.
Živim u mjestu Pelagićevo, Republika Srpska.
Poslao bi’ ti fb profil no ne puštaju linkove u posljednje vrijeme.
Ukucaj ime uz obavezno: Pelagićevo i vidjećeš da ne lažem i da nisam bot.
Jednostavno iznosim svoje mišljenje.
Imam pravo na njega.

Boba
Gost
Boba

Na lijecenje kukavice dok je vakta!

Volimo se
Gost
Volimo se

Mi se volimo. A ti pricaj za sebe. Muslese nijesu Crnogorci.

Bole
Gost
Bole

I onda ne bij “navijace”… Sve huligane treba odrat 3x jace no Caku, sport je postao i smijesan i tuzan. Nevjerovatno sta se dopusta, sa obje strane.

Nostradamus
Gost
Nostradamus

Sportski direktor Zvijezde kaze navijaci ne nasijedajte na provokacije kosarkasa Buducnosti. Hahaha pa kako vas nije sramota.

Kotor66
Gost
Kotor66

Istinu kaze

Boba
Gost
Boba

Ma Kosovo je srce Srbije😂 al samo na majici koju im je preśednik kupio za 2 dinara😂

Jaaa
Gost
Jaaa

Bobice,ne znam za Kosovo ali vas ovi poniziše do daske,pa ti pjeni za tastaturom koju si kupio na rate od đedove peMzije
Zveeezdaaaaaa

Branko
Gost
Branko

U sred Srbije natpis na Albanskom jeziku. To je dokaz da je Srbija Albansko selo.

Dragan
Gost
Dragan

Nije selo nego selendra

Kotor66
Gost
Kotor66

hahaha mozes u kucicu

R. Srpska
Gost
R. Srpska

@ Branko

Ne. Izvrćeš stvari.
To je dokaz da su Srbi gostojubiv narod i da dostojanstveno dočekuju čak i Albance.

Karaburma
Gost
Karaburma

To je gest dobrodoslice na,kako ga nazivate,vasem maternjem jeziku.

Jakovljevic
Gost
Jakovljevic

Sto bi moj djed rekao “prpa” 😅😅

Dule
Gost
Dule

To je vikao kad su ga ćerali partizani?

SEKULA DRLJEVIC
Gost
SEKULA DRLJEVIC

KAD MISLIS SVOJOM GLAVOM,ONDA BRACA POKAZU KOLIKO NAS VOLE

Goran
Gost
Goran

Ko je stobom brat bog te mio?

SEKULA DRLJEVIC
Gost
SEKULA DRLJEVIC

STA JE GORANE!NE SVIDA TI SE SAMOSTALNA DRZAVA CRNA GORA!

todor
Gost
todor

jadna jadna Srbija…nije ni cudo sto je svaki narod iz bivse yu pobjegao od njih…samo probleme prave…a kraju ce se raspanuti od tolike mrznje i sujete…ostace stari dobri bg pasaluk

Kotor66
Gost
Kotor66

Bravo Srbine hahahaha

Tajnovidac
Gost
Tajnovidac

Srbistan do Montenegra, ali dalje ne može.

Goran
Gost
Goran

Do 50’kila

Cocorayco
Gost
Cocorayco

Mnogo vala i od brace.

Nek je vjecnaCG
Gost
Nek je vjecnaCG

Recite s kim oni mogu zivjeti normalno. nema tog naroda okolo.
Zid zimedju CG I Srbije i ne ici tamo.

Kotor66
Gost
Kotor66

Ne moze zid kralju kad nas ima u Cg vise nego vas montenegrina

R. Srpska
Gost
R. Srpska

@ Nek je vjecnaCG

” Zid zimedju CG I Srbije i ne ici tamo.”

Lijepo rečeno, no pridržavajte se toga.
Ako želite, vraćamo vam i Crnogorce dolje.

Pop Ćira
Gost
Pop Ćira

Nek je vjeçna…ja pamjat

Ana
Gost
Ana

Haos? Nikakvog haosa nema sem sto ove seke perse traze izgovor za poraz koji ih ocekuje nocas!! Idemo Zvezdoo 🔴⚪️

Kotor66
Gost
Kotor66

Istina poz sa tribina

Boba
Gost
Boba

A ti si “Ana” 😂😂😂😂
Plati struju, poreze i idi u skolu! I ne uzimaj babi penziju!

anonimni
Gost
anonimni

Ovo je sve Amar zakuvao sa kompanijom oko njega. U prva dva meča u Beogradu ovoga nije bilo.

Budimo realni
Gost
Budimo realni

O tome ja pričam svo vrijeme. Skandiranja s tribina su jedno, a prvi meč u Morači je bio bruka za nas kao domaćine i ovo je po meni očekivan odgovor. Grdni su ovi snimci iz Pionira ali prvi smo nažalost počeli uvodit ludake na parket i podigli navijanje na životinjski nivo. Volio bi da Budućnost dobije ali i ako izgubi… Više »

Dobric vilica
Gost
Dobric vilica

Pusti ti amara nije se nikom zalijetao

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Poenta je da navijacima nije mjesto na terenu. Ja kazem da je ovo grdje no u Moraci Ali mi smo Taj standard uveli. Nazalost I na nasu sramotu.

gogi
Gost
gogi

Ostaće sami u beogradskom pašaluku na kraju

Kotor66
Gost
Kotor66

I opet bit veci od Cg

Goran
Gost
Goran

Titograd, Titograd

Onamo namo
Gost
Onamo namo

Neboj se nece

Sasa74
Gost
Sasa74

Objavite nekad realni komentar

Zoran
Gost
Zoran

Bartomeo,gledas li ovo.Kazni ih da iz ABA lige niko ne igra Evro ligu makar dvije godine,pa da vidiš Kako ce biti mirno.A istražiti ko su glavni huskaci,pa neka malo odleze u zatvor.

misko
Gost
misko

Izadji mala,izadji mala,izadji bar na cas.Hocu da te vidim,hocu da te cujem bar na cas.

Puni Puni
Gost
Puni Puni

Izadjiii Plaaavaaa izadji Plavaaa ahahahha

Vasiljevic KO
Gost
Vasiljevic KO

Mi smo cigani najaci smo najaci.

drug
Gost
drug

Cigani su za vas gospoda.

Dobric vilica
Gost
Dobric vilica

Od svega toga ste samo cigani

Stojan
Gost
Stojan

Da ste cigani, to znamo, ali da ste najjači…znate i sami da niste.

Onamo namo
Gost
Onamo namo

Stojan, iskljucivo srpsko ime , bravo

Bxdc
Gost
Bxdc

Niste, cigani ili romi su za vas gospoda.

Slavko
Gost
Slavko

Veliki repesa se zakljucao u wc Pionira i ne mogu da ga nagovore da izadje

Player
Gost
Player

Očekivano. Nisu ni došli da bi igrali. Ako ne izadju u roku od 20 minuta, ovde treba proglasiti službeni rezultat 20:0 za Zvezdu! Prevarante otpratiti na aerodrom i završiti priču sa njima! Ukoliko se to ne desi, onda je ova liga krajnje neregularna. Zvezda je doživela pakao u PG, išli su sporednim putevima od aerodroma do hotela, nepoznata lica im… Više »

32%
Gost
32%

Buducnost ce da istupi iz ABA lige.U pregovorima su za fomiranje nove regionalne lige sa Kosovom,Sjevernom Makedonijom i Albanijom.Ova liga ce imati prolaz u FIBA Liga sampiona i cup ali nece imati prolaz u ULEB takmicenju.Medjutim benefiti ovakve odluke su veliki. Buducnost ce biti svoj na svome i sa svojima a Olimpijakos je mijeja u ABA ligu.

Cg4Ever
Gost
Cg4Ever

Srbi su najgori narod na svijetu, i niko ih i ne voli. Oni samo misle da ih Rusi vole, ali ih ovi koriste kao robove.

RealniCrnogorac
Gost
RealniCrnogorac

Što napravi politika od 2 bratska naroda… Bože ne daj da nam se unuci pljuju na utakmice s kim god igrali…

Davor
Gost
Davor

Nikad mi braca nismo bili, mi smo vjerovali da jesmo, ali su nam noz zabili u ledja, a mi za njih izgibosmo poslije 1918-te. Nikad vise braca!

RealniCrnogorac
Gost
RealniCrnogorac

Najviše volim kad i Srbi i Crnogorci pricaju o istoriji, niko od nas nije bio ziv tada i to su bila bolja vremena. Nije problem u tome vec u politici i kucnom nevaspitanju…

lajavi krelac
Gost
lajavi krelac

A nije vam smetalo kad su “navijaci” setali po Morači ?

Ladybug
Gost
Ladybug

Prvi su izazvali srbi ovo…

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Tako je Ladybag ali podgorički Srbi na čelu s Nuhodžićem.

Baš si realan
Gost
Baš si realan

Ili čović sa prozivkama prije finalne serije da ga vučić zaštiti od cg nacionalnog projekta

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Covic je rijetko odvratan lik ali mogao je on pozivati I prozivati koga hoce. Mogli su navijaci skandirat sto zele Ali prvi put Sam u zivotu vidio navijaca na kosarkaskom terenu da pljuje igrace, a da ga niko od redara ni policije ne dira. U Beogradu je uzvraceno s kamatom.

Bnjj
Gost
Bnjj

I BD i CZ treba 1 god diskvalifikovat

Dobric vilica
Gost
Dobric vilica

Pravo ti je ime

Kotor
Gost
Kotor

Ovo da mi braca budu, nikad.

Kotor66
Gost
Kotor66

Ajde vrati se u Andrijevicu

Kotor
Gost
Kotor

I ti u Leskovac.

Vele
Gost
Vele

Zamislite dva Varvara ovamo ? Posto neki opravdavaju bracu Delevice u sred Varvara. Sta bi nasima navijacima uradili gore. Eto nek ih Vijesti brane.

Milan
Gost
Milan

Nazad za Pg! Sluzbeno 20 : 0! Cestitke na osvojenoj tituli!

Maxe
Gost
Maxe

Sve sto valja srbi uniste,zajednicku drzavu,ligu,saradnju…

Kotor66
Gost
Kotor66

mislis montenegrini

Bob
Gost
Bob

Ni slucajno nee treba da igraju dok see ne isprazne tribine! Treba li da neko da strada da bi se zadovoljili bolesni pojedinci?!

misko
Gost
misko

Ne bjezi se sa megdana,ako ima srca u junaka.

razocarani
Gost
razocarani

Zasto ne biste ovako kritinki nastrojeni na Trecoj utakmici u Moraxi ?I vi ,,Novinari,,snosite krivicu za ovakve dogadjaje,nista manje od Covica,A posebno onog Buzdocana Bokana.

Buducnost
Gost
Buducnost

Nemoj te se vracat

Bob
Gost
Bob

Ovo je jasan znak da treba izbaciti covica iz aba lige,zatrovao je ligu nacionalizmom I fasizmom!

Sasa74
Gost
Sasa74

Izgleda da su podgoricani zaboravili trecu utakmicu kako je bilokako su sa tribina gadjani loptama pa sin ministra policije usao je do pola terena i pljuvao igrace i igraci zvezde su odigrali do kraja a znali ste da dolazite u beograd u pionir

Gigi
Gost
Gigi

Vidite da nema obezbjedjenja na parket.Sve smisljeno.Ovo nema ni u afriku.Sramno od covica i njegovih huligana.

Bnjj
Gost
Bnjj

Tacno to je i u Pg bilo smišljeno

Ⓜⓐⓡⓚⓞ
Gost
Ⓜⓐⓡⓚⓞ

Crna Goro🎶Crna Goro🎶sva od brda i dolina🎶 za te” nase srce kuca🎶otadzbino nasa mila🎶

Slavko
Gost
Slavko

Dje je onih 500 varvara sto hoce da biju dva momka?

Dukljanin
Gost
Dukljanin

S sebistanom je uvjek Ratno Stanje

Guest
Gost
Guest

Nek smo prokleti…brat na brata udara…

Sramno
Gost
Sramno

Ma koja braća breeeee, nikad
Srbin nije bio brat

anonimni
Gost
anonimni

Ti si Rožajac ili Ulcinjanin.

Idriz
Gost
Idriz

Jok.Hrvat i Albanac su braca

EL_Gordo 🇲🇽
Gost
EL_Gordo 🇲🇽

Sve zbog Mila i njegove politike…

Bob
Gost
Bob

Kakvi divljaci ovi srbi…em prvi izazvase sve ovo em nastavljaju…

PG1989
Gost
PG1989

Mislis “srbijanci”. Srbin moze biti i Crnogorac

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

PG 1989, đe to pročita. Ne možeš bit dva u jedan. Ka što nema Turaka Grka, Bugara Rumuna, Mađara Austijanaca… tako nema ni toga. Izaberi što si. Nema problema. Ali dvoje odjednom ne može nikako.

Kosta Kurta
Gost
Kosta Kurta

Nema se šta birati,Đed ti je izabrao..i prađed.. Mani se istorije s pinka i Rtcg

Bob
Gost
Bob

Ne može, brkaš pojmove. Može pravoslavac a Srbi su Srbi iz Srbije.

EL_Gordo 🇲🇽
Gost
EL_Gordo 🇲🇽

Ahaha a da nisi ti Norvezanin ?

R. Srpska
Gost
R. Srpska

@ Bob

Ma nemoj.
Kako onda ne popisu u RS-u 2013. god. 92% Srba.
Vama nacionalnu pripadnost određuju AVNOJ- evske granice.
No, Crnogorci su nešto drugo, bez obzira na AVNOJ.
Oni ne mogu biti Srbi, oni su bliski Albancima, a nisu ni pripadnici SPC-a no CPC-a, zatim ne govore srpskim jezikom i sl.

EL_Gordo 🇲🇽
Gost
EL_Gordo 🇲🇽

Aj to objasni ovima

R. Srpska
Gost
R. Srpska

@ EL_Gordo 🇲🇽

Tvojim Crnogorcima je nemoguće objasniti neke stvari.
P.S. I ti si Crnogorac.

R. Srpska
Gost
R. Srpska

@ PG1989

Crnogorac ne može biti Srbin.

Podgoricanin
Gost
Podgoricanin

ima li dje nuhodzica?

Bnjj
Gost
Bnjj

Neka napušte utakmicu ovo se igrat ne može ABA liga treba da kazni i Zvezdu i Buducnost zbog loše organizacije utakmica neka finale igraju Partizan Cedevita to je najpravednije samo drastične kazne primitivcima u Bg i Pg, unistili su sport

Kotor66
Gost
Kotor66

Hahaaha koji strah u kosti….zasto ne izadjete sve je ok evo ja u treci red, situacija je skroz ok , da nije onaj Noris prvi zapoceo nebi bilo nista…nema potrebe da ne izadju…hahaha

Antilopije
Gost
Antilopije

Da ti si junak, kaa pravi gedzovan :)))
Vas 7000 samih na 12 igraca, junaci ka i vazda :))) Neka su vas hrvati onako isprasili devedesetih, svaka im cast…

MarkoHN
Gost
MarkoHN

Kukavice su to. Jaki samo na riječima i kad igraju kući. Kako je igračima Zvezde bilo kad su ih napadali iz partera u sred pg, ne vidim da su bili pobjegli.

R. Srpska
Gost
R. Srpska

Crnogorac udara samo gdje je slabiji i kad je deset puta brojniji. No, ako mu pružiš samo malo otpora ( makar i verbalno) on bježi glavom bez obzira.

zvizdan
Gost
zvizdan

a sto to ne kazes varvarima ovdje ,kad dodjes pa pravo kod njih

Kotor66
Gost
Kotor66

sta da im kazem?? Ja sam bio drugu utakmicu u Moracu legendo

Jaka
Gost
Jaka

Buducnost je opet Sampion!

Kuč
Gost
Kuč

Evo šta napravi Nuha sa pljuvanjem , sad momci preživljavaju pakao u pioniru…

Cinik🇮🇱
Gost
Cinik🇮🇱

Jeste, on je kriv za prvi i drugi mec.

MarkoHN
Gost
MarkoHN

On i njemu slični su krivi za prvi meč u pg

Cinik🇮🇱
Gost
Cinik🇮🇱

A koje kriv za prvi i drugi mec?

Kotor66
Gost
Kotor66

to mislis na ona dva meca od prosle god i svinjsku glavu?

Tixy
Gost
Tixy

Pitanje je kada će i da li će uopšte i početi, jer su se “hrabri” plavii vratili u svlačionicu.
Ne bi me čudilo i da ne igraju, tražiće najmanju sitnicu za izgovor.

B. D
Gost
B. D

I ne treba da se vrate!

Puni Puni
Gost
Puni Puni

Neono. Da mogu reci nismo izgubili tries’ razlike ahhaha

Tixy
Gost
Tixy

Ne kažem ja da je to lepo, ali mogli su košarkaši Zvezde da izađu sa terena u prvoj utakmici kada je srušeno zaštitno staklo i kada su neki navijači Budućnosti ušli na teren, pljuvali igrače i gađali, ali nisu, čak nisu to ni spominjali na konferenciji za štampu.

Xxx
Gost
Xxx

20-0 službeno za Zvezdu i Cao.

Kotor66
Gost
Kotor66

Tacno tako…evo me u halu u treci red i sve je normalnije je 10 puta nego u Pg vjeruj

nebojsa
Gost
nebojsa

Naprijed Zvezda.

teška
Gost
teška

kako god viđeli smo šta nam misle takozvana braća što bi jedan rekao ustavo-patriota ahahaah. neće biti milosti kada pređu granicu

Sasa74
Gost
Sasa74

A sta vi milslite o nama videli smo

PG1989
Gost
PG1989

Nismo nikakva braca, nego jedan isti narod. Braca su Srbi i Grci npr, ili Milogorci i Albanci.

R. Srpska
Gost
R. Srpska

@ PG1989

Ne vrijeđaj Srbe.

EL_Gordo 🇲🇽
Gost
EL_Gordo 🇲🇽

Kocka je bacena…

Brda 1906.
Gost
Brda 1906.

Crvenu Zvezdu od uprave kluba, skupstne do vodja navijaca cine kriminalci i mafija.

Xxx
Gost
Xxx

Hahahahahhaha

Goran
Gost
Goran

Brda 1906. slažem se kao i CG!

Panda
Gost
Panda

Lijepo dočekaste Budućnost..Sjetih se Mojkovačke bitke,imali smo zašto ginuti..Da je vječna CG i Budućnost!

Xxx
Gost
Xxx

Ginuli su Srbi iz CG, niste vi montenegrini sigurno , i ovi kao Nuhodzic

Kotor66
Gost
Kotor66

ma.pali

Goran
Gost
Goran

Panda dobro vas je preteklo

Di Oklej
Gost
Di Oklej

Ako se sjecas te bitke,onda batali dukljanstvo.
A ovo je spot obicni,utakmica,borba crnaca.

Podgoricanin
Gost
Podgoricanin

Ajmoooooo!!! Nocas i sjutra popusti u voli.. 101:70

Send this to a friend