Košarka

Presudila jaka odbrana

foto: FIBA.com

Selektor mlade košarkaške reprezentacije Crne Gore Dušan Dubljević naveo je više razloga ubjedljivog poraza od Francuske u meču osmine finala EP u Njemačkoj.

“Crveni” su danas potpuno podbacili, a krajnjih 70:37 govori u prilog toj konstataciji.

“Francuzi su izuzetno fizička jaka ekipa, a djeluje mi da su sve loše partije na prvenstvu nadoknadili večeras protiv nas. Odigrali su jaku odbranu, ‘iskidali’ nam kretnje glavnim igračima, imali su ogroman broj ofanzivnih skokova i poena iz druge šanse, tako da su stigli do ubjedljive pobjede. Mi smo defanzivno odlično odgovorili u prvom dijelu, ali nijesmo mogli u nastavku”, kazao je selektor Dubljević.

Crna Gora se sada okreće borbi za opstanak u A diviziji, a prva meč lopta je u susretu sa Rumunijom.

“Rumunija nas čeka, to je šansa za opstanak, ali nema lakog protivnika. Činjenica je da imamo malu rotaciju, Starovlah je danas igrao nakon povrede, nadamo se da će sjutra biti bolje. Mi možemo bolje i daćemo sve od sebe da tako i bude, da pobijedimo i obezbijedimo opstanak”, podvukao je Dubljević.

L.Đ.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Krsto Zrnov
Gost
Krsto Zrnov

Dubljevicu,jeli te imalo stid i sram?Sta mi radis od drzave iz ljeta u ljeto?Po cijem nalogu ti brukas Crnu Goru?Vala si sad presao sve granice a zna se ra si tu dje si zbog sestre koja je bas top igrac i Danila Mitrovica.Stidi li se Cedo ovoga sto radis Dubljevicu?Mada,braco u Pivi je 80%Srba pa ovaj mozda minira sve.

RS3
Gost
RS3

Negativna selekcija,igraju sinovi,ovoga i onoga,a ne pravi talenti.Tako je i u klubovima,i to ukopa C.G.košarku.Nesportski,neljudski,zato smo tu dje smo.I preśednik saveza,se ne obrće n rad s mlađim kategorijama.Budućnost,veterani i to je to.Pogledaj malo i đecu Mikaš.Nije ti pravo bilo,kad si śedio na klupu u Ljubović,a trebao da budeš u prvih 5,zaboravio si,a bolji si bio nego Budo…

Zabjelo
Gost
Zabjelo

BRAVO RS3..konacno jedan komentar pravi..nepravde ima koliko oces u ovu nasu malu divnu CG..djece koja imaju potencijala za kosarku niko ne vidi..samo sinovi ovoga ili onoga..bruka..imao bih mnogo toga jos reci ali zalud sve..i moj sin trenira kosarku razocarani maksimalno…ali jbg..

Send this to a friend