Košarka WABA liga

Prvi pravi test za vučice

Šestu rundu regionalne WABA lige zatvoriće košarkašice Budućnost Bemaxa, koje večeras (18h) gostuju Kraljevu. Izabranice Vladana Radovića su u seriji od tri pobjede, a ovo će biti prvo iskušenje u borbi za fajnal-for.

“Očekuje nas težak i zahtjevan meč. Neće biti lako, Kraljevo igra dobro, možda je i najprijatnije iznenađenje sezone. Imaju dobar tim, doveli su dvije Amerikanke, njihove partije posebno protiv Beroe, kada su imali dobijeni meč, te Montane su dokaz da to nije slučajnost, već da Kraljevo definitivno s razlogom ima velike ambicije”, rekla je Nikolina Džebo u najavi meča.

Radović će večeras imati sve igračice u sastavu, pošto se nakon dva meča pauze zbog povrede zgloba vraća Mina Đorđević. Milena Jakšić i drugarice su odigrale tri meča na visokom nivou i žele da nastave u istom ritmu.

“Iz utakmice u utakmicu podižemo formu, djelujemo sve bolje, pa ćemo nastojati da trijumfalni niz nastavimo i u Kraljevu, na veoma neugodnom gostovanju. Kraljevo je pokazalo da je najbolja ekipa iz Srbije, lako su savladali Montanu i jasno ušli u borbu za treće i četvrto mjesto”, rekla je Jakšić.

Send this to a friend