Košarka

Radović na klupi Budućnosti Bemaxa

Vladan Radović novi je trener košarkašica Budućnost Bemaxa, saopšteno je iz podgoričkog kluba.

Nakon pet sezona na klupi našeg kluba Goran Bošković, kojem je istekao ugovor, izrazio je želju da se okrene novom izazovu, a povjerenje smo ukazali mladom stručnjaku Vladanu Radoviću. Goranu Boškoviću, pod čijim je vođstvom klub osvojio četiri duple krune u Crnoj Gori bez poraza, dva puta bio šampion WABA lige, dva puta trećeplasirani i u minuloj sezoni vicešampion regionalnog takmičenja, zahvaljujemo se na saradnji i profesionalnom odnosu i želimo mu puno uspjeha u nastavku karijere i zahvaljujemo se na saradnji”, ističu iz Budućnosti Bemaxa.

Radović je inače u nedavno završenoj sezoni vodio kadetski i juniorski tim Budućnost Bemaxa, ekipu koja je učestvovala u WABA ligi do 15 godina, kao i seniorski tim Podgoričanki u domaćim takmičenjima. S obzirom da su prvenstvo i Kup Crne Gore igrale uglavnom mlađe i isključivo domaće igračice, Radović ih je predvodio sa klupe i bez poraza osvojio duplu krunu.

Vladan Radović godinama je radio u muškoj košarci. Bio je pomoćni trener u Ibonu Bošku Đokiću i Dušanu Dubljeviću, te Radu Petroviću u Sutjesci, kao i Petru Mijoviću u Podgorici. Poznat je i kao veoma uspješan u radu sa mlađim kategorijama. Tokom vođenja mlađih selekcija radio je u Ibonu, Sutjesci i Podgorici, dvije godine bio član
stručnog štaba Zorana Glomazića u pionirskoj i tri pomoćnik Dragana Radovića u juniorskoj reprezentaciji Crne Gore.

Vladan Radović nedavno je imenovan za selektora ženske kadetske reprezentacije Crne Gore.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Faul
Gost
Faul

Sve cestitke

Send this to a friend