Košarka

Ražnatović: Budućnost radi na osvježavanju redova pred završnicu sezone

Miško Ražnatović

Najpoznatiji evropski košarkaški agent Miško Ražnatović najavio je da će Budućnost Voli do petka najvjerovatnije angažovati još jednog igrača.

Vlasnik menadžerske agencije “Beobasket” je najavio “odgovor Budućnosti i Partizana” na dolazak Kej Si Riversa u Crvenu zvezdu.

“Zvezda je dovela novog igrača Kej Si Riversa, sjajan igrač, sjajan bekgraund. Kako će uklopiti tu hemiju sa puno sjajnih igrača na spoljnim pozicijama, vidjećemo. Vodeći timovi, Budućnost i Partizan takođe rade na osvežavanju kadrova pred odlučujuće borbe. Nemojte se iznenaditi da narednih dana bude još promjena u ABA ligi”, rekao je Ražnatović za Arenu sport.

Budućnost navodno pokušava da pronađe igrača na centarskoj poziciji, a spekuliše se da je u fokusu uprave “plavih” Miroslav Raduljica.

Partizan je praktično već dogovorio dolazak Ognjena Jaramaza, koji se u domaću košarku vraća iz Španije.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Perun
Gost
Perun

Bravo Misko,dok je ovakvih znalaca tebi posao cveta.Pojacavas i Budućnost,i Zvezdu i Cedevita i Partizan.Nema tvoje duše na Svijetu,najgori si za ………Ali pomazes svima.

Mark
Gost
Mark

Tako je..puni on svoje dzepove,a svima nama uvaljuje isluzene igrace,cast izuzecima..njegov klub i sluzi za to,prodaja igraca i profit.

NIKŠIĆKO
Gost
NIKŠIĆKO

kako ide citava prica oko transfera u svijetu kosarke?…..kao u fudbalu ili?

Djuro
Gost
Djuro

Sta ovo radi buducnost samo pare bacaju zasto? Bolje da se otvara neka fabrika

Betoven
Gost
Betoven

Raduljica? Promasaj. Sta ce nam bivsi igraci Partizana?

Krsto
Gost
Krsto

Kakav crni Raduljica?Samo stizu pojacanja, ali kakva? Bez volje,srca, prave flegme,a Barovic svoju minutazu, to je tacno,,prosjek 10 min, i zasluzuje i posteno odigra Stranci samo kuci odigraju,u gostima slabi,nikakvi..ali, mi uvijek volimo vise nase da kritikujemo,tj., pljuvamo

VanzemaljacPG
Gost
VanzemaljacPG

Sta je pjesnik htio reci?!?

Mark
Gost
Mark

Da nam ne trebaju stranci no nasi igraci..kapiras sad ili ti treba nesto za koncentraciju?

Sova
Gost
Sova

Dok god se ovaj punjeni faxan bude pitao za sve, srece nema. Zato je i propala evropska kosarka i sve sto valja odavno je u NBA.

Petar
Gost
Petar

Tako je Vizionar.Njima trebaju pojacanja na svim pozicijama,a ne samo centar…ha,ha,ha

delboj
Gost
delboj

Ne znam, nerealno. Kako li ce Raduljica protiv “svojih” u BG. I po 447 put ponavljam. Ja bi Vidmara. Ne treba nam nikakav preveliki ofanzivac, eto ih koliko hoces, nego neko da zategne odbranu. Samo je Goga igra na dobrom nivou, kad ne ispane zbog licnih i preuzbudi se jer je jos dijete.

Giga
Gost
Giga

I kad se ne gubi na preuzimanja u odbranu i kad mu 30 centi nizi igrac ne daje ispod kosa poene pod faulom i kad ne pravi faulove u napadu i kad se ne krije da primi loptu kao na kraju protiv Himkija … Bitno je da strucnjaci s tribine pljuju Barovica koji izgine svaku utakmicu i sa kim odbrana… Više »

Pdf
Gost
Pdf

Buducnost se u startu sezone ispromasivala sa pojacanjima. Sva cetiri su ispod nivoa ocekivanog. Earl C. je neracionalan u sutevima sa poludistance i samo povremeno odluci da odigra odbranu (sto je tipicno za bivse NBA igrace u Evropi). Dzekson ne moze nista, ako nije sam na sutu, jer je prespor sa loptom, a pri tome se redovno i on svercuje… Više »

Rikardo
Gost
Rikardo

ima Miska! Gesss Misko Gesss

Podgoricanin
Gost
Podgoricanin

Rekoh vam ja – snizili plate radnicima – povecali cijene proizvoda + daju banane sudijama da namjeste mec a da ne pricam kao realu sto su dali..Oni pojma nemaju lebron da im dodje bez ako ne potkupe koga.

Voli
Gost
Voli

Ja radim u voli, u pravu si za smanjenje plata i povecanje cijena

Nimousano
Gost
Nimousano

Pa deuze tebi ako je lose tu dje jesi ti daj otkaz pa podji nedje drugo,oni ce ti dat 2000€..

Middle Finger
Gost
Middle Finger

Kakav Raduljica veze nema covjek. Ni u Kinu nije mogao da se snadje.

MNE1
Gost
MNE1

Raduljica je odlican centar, i centar tog tipa je trebao da se dovede na pocetku sezone…ovako, plasim se da je samo trpanje jos jednog stranca, koji mora u hodu da se uklapa…a i nije da su ovi sto su vec dovedeni ustimovani. Barovic, uz sve postovanje prema decku, nije uopste treba da bude tu ove sezone. Ali ako se Ivanovic… Više »

Vizionar
Gost
Vizionar

Kakav crni Raduljica,ili treba dovesti klasu ili nikoga..Samo trpaju…a Barovic svoju minutazu od 15 minuta posteno zaraduje,bori se bar muski, za razliku od stranaca koju jednu utakmicu odigraju odlicno,drugu veze nemaju…Erl blijed, Bel da ne pricamo i tako dalje, plate im da te zaboli glava, ali uvijek se nasi kritikuju…Ispucavaju se do mile volje i nakupi se,nakupi…

Send this to a friend