Košarka

Repeša i igrači odbili da daju izjave

Trener Budućnosti Voli Jasmin Repeša, odbio je da se pojavi na konferenciji za novinare nakon majstorice ABA lige u Beogradu.

Hrvatski stručnjak nije se obratio medijima, a mediji prenose da izjave neće večeras davati ni košarkaši podgoričkog kluba.

Naš tim prošao je kroz atmosferu linča u dvorani “Aleksandar Nikolić” uoči meča broj pet protiv Crvene zvezde.

Zbog ulaska navijača na parket morali da su da prekinu zagrijavanja i čak sat provedu u svlačionici.

Tokom izlaska sa terena gađani su raznim predmetima sa tribina.

Potom su se vratili i odigrali utakmicu u kojoj nije bilo očekivano da budu ravnopravan rival poslije nemilih događaja u čuvenom “Pioniru”.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
DAKSON
Gost
DAKSON

Svi pričaju o neregularnoj atmosveri za igranje, a niko ne navodi činjenicu da igra Budućnosti nije postojala cijelu utakmicu. Neka mi neko navede jednu akciju koja je tečno odrađena od strane igrača Budućnosti. Sve se svodi na neke individualne akcije bez ikakve ideje. Kako je Valensija u prepunom Pioniru pobjedila Zvezdu? Dosta više prepucavanja Zvezda je bila bolja i treba… Više »

Darlington
Gost
Darlington

Ne mlati. Uvedu 50 huligana na teren prije meca da se čupaju sa igračima i onda hoces da koncentracija i fokus bude na nivou. I Čović i svi treba da se srame ove titule

Zdenka
Gost
Zdenka

U pravu si istonse je desilo i u podgorici

Titograd
Gost
Titograd

Sve će proći, ali nezavisno Kosovo ostaje dovijeka!!!

Car🇷🇺Romanov
Gost
Car🇷🇺Romanov

Svi znamo da se odje najmanje radilo o tituli ABA lige.
Vrlo je korisno sto je Covic i ekipa na celu CZ. U ova 3 meca u Srb smo mogli osvjeziti pamcenje kako to izgleda Srbija i zbog cega 2006ta.

goran.jovanovic
Gost
goran.jovanovic

Da pohvalim VARVARE….pravi navijaci…pa pricajte za njih,sto god ocete….grlo i dlan…kapu vam skidam….

Zdenka
Gost
Zdenka

Grlo i dlan kad nisu mogli mimo trga

Bnjj
Gost
Bnjj

Treba da ih je sramota ajde da su jednu utakmicu izgubili ubedljivo nego i one druge 2 i jos 10 u Evroligi +5u ABA ligi govorim o ubedljivo izgubljenim mecevima katastrofa od igraca

Podgoricanin
Gost
Podgoricanin

Kako nece u BG 3utakmice izgubili tacno 100 razlike = uzeli pare i idu sad.

101 kos razlike
Gost
101 kos razlike

nema se rijeci za ovako losu igru. treba da ih je sramota

EUFORIJA
Gost
EUFORIJA

Sa Repesom nikada necete biti ravnopravan rival.

opet
Gost
opet

Ovu ekipu je Dzikic selektirao, samo da podsjetim… i prve “uspjehe” s njom ostvario, zacrtao trasu za cijelu sezonu.

Sasa 1
Gost
Sasa 1

Zurio je da uhvati prevoz za zagreb zato nije dosao na konferenciju😂😂😂

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Kako igrati košarku u situaciji kad se pitaš hoćeš li živu glavu iznijeti iz dvorane? Košarkašima Zvezde čestitke, jasno je da su bolji. Uprkos teškom porazu, nemam šta zamjeriti Budućnosti. Pod ovim okolnostima samo roboti ne bi podlegli pritisku.. Da su kojim čudom pobijedili, vjerovatno bi bili linčovani. Čemu onda trud, kad je dilema bila: izgubiti utakmicu ili izgubiti glavu?

Bnjj
Gost
Bnjj

Pa oni su katastrofalano izgubili 15 utakmica u sezoni u gostima ajde ovu 1 da imaju opravda nje a za ostalih 14 sto je mnogo mnogo je

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Igrali su Evroligu, za koju nijesu imali ni iskustvo ni potreban kvalitet da bi bili konkurentni. Šta si očekivao, da prve godine budu prvaci Evrope? Tipična crnogorska megalomanija. Rim nije sagrađen za jedan dan, kaže dobra talijanska poslovica. Mora se ići korak po korak, dakle. Selekcija igrača nije bila dobra, kupovalo se stihijski i ekipa nije imala kompaktnost. To je… Više »

Zdenka
Gost
Zdenka

Varvari su zapoceli ovo pa im se sad obilo o glavu goste uvjek treba docekati bez uvreda zvjezdasi su im samo vratili zasluzeno,inace nisam navijacica ni jednog tima

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Prvo se igralo u Bg, koliko znam- i nije bila baš prijateljska atmosfera; daleko od toga. Jasno da to nije opravdanje za divljanje u Pg, kao što ni ovo divljanje u Bg ne može imati pokriće u divljanju u Morači. To ti je začarani krug mržnje i nasilja, nažalost.

R. Srpska
Gost
R. Srpska

Generale, onaj ko prekine začarani krug je pobjednik makar rezultatski i izgubio. Slažeš li se ???

marius
Gost
marius

Potpuno su u pravu i trener i kosarkasi sto nisu izasli na konferenciju za novinare. Ono sto su im navijaci CZ priredili, to se granici sa ludilom. Tolko mrznje ja nikad vidio nisam, to je nesto sto se samo s ludilom moze uporedit. Cudi me zasto su uopste i izasli da odigraju utakmicu. Posle svega onoga igrat utakmicu, isto je… Više »

Sale KiM
Gost
Sale KiM

Dete ti očigledno nisi gledao 3 utakmicu, kad toliki mržnju nisi video! Na toj trećoj utakmici bilo je i pljuvanja, i udaranja, i gadjanja svim i svacim,i vredjanja, i neprimerenog skandiranja… Dva momka su mlatili svi redom, navijaci, obezbedjenje, policija i ako nisu ni pravili probleme ni nosili navijacka obelezja, verovatno se nekom nije svidelo sto su iz Beograda. A… Više »

marius
Gost
marius

Sve si dobro elabolira, samo si zaboravio jednu malu sitnicu, da je sve pocelo u BG u prve dvije utakmice .

Ifke
Gost
Ifke

@marius Počelo je malo ranije u prošlogodišnjoj finalnoj seriji koju niko od vas dušebrižnika ne pominje

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Ajde ti, Sale, na “KiM”. Prizren te zove, pusti košarku i loptanje 😁

Sale KiM
Gost
Sale KiM

Pozdrav sa Kosova i Metohije, je vec jesam tamo, nisam ni odlazio!

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Onda izvini zbog zajedljivosti. Pozdrav i tebi!

Radule
Gost
Radule

Prve dvije utakmice su se igrale u Beogradu I bilo je uzasno takodje.Kao I svaki Zvezdas ocito ne mozes biti objektivan

Šutnja
Gost
Šutnja

Pa njemu je u košarci ime muč. Kako može išta progovoriti trener koji u tri utakmice izgubi sa ukupnom razlikom preko 100 poena. Ovo je debakl, bez obzira na sve okolnosti. Mi smo njih “stisli” u trećoj utakmici i jedva pobijedili bez obzira na pritisak sa tribina. Ovaj čovjek je sa ekipom “Budućnosti” napravio tri koraka unazad, za razliku od… Više »

ZDS
Gost
ZDS

Ovaj covjek ima u karijeri 20 trofeja. Igrao je finale Eurolige. A Tomic je ekonom Olimpijakosa koji je postao treber u 55-oj. Najvece zivotno ostvarenje mu je sto je s ledja udario Bodirogu. U pravi je klub dosao kao sto vidis.

EUFORIJA
Gost
EUFORIJA

I onda pucas 100 razlike u 3 utakmice od tog “ekonoma”. Sedi 1!

@ZDS
Gost
@ZDS

Vodi ga doma, pa neka tebi igra, a iz “Budućnosti” treba da dobije šup kartu. I Murinjo je bio simbol uspješnosti, pa ga ispratiše iz Junajteda. A što se tiče Tomića, mogao je biti i čistač parketa, ali je on sa gorim timom razbio ovog tvog znalca iz finala Eurolige. I to ne jednom već tri puta, sa preko 100… Više »

Realan
Gost
Realan

Repesa je ubjeflnivo najgori trener sa “nasih” prostora, trebao je do sad da ima jos 10 trogeja minimum kakve je ekipe vodio a dzikic bi osvonio aba ligu da je ostao….

Posmatrac
Gost
Posmatrac

Sve si ti rekao na parketu g-dije Repeša. Trošiš Erla u napadu da igra leđima čitavu seriju a on koša iz te igre dao nije. Potom da ga razigraš daš mu svu slobodu da troši dragocjene posjede jedan za drugim. Džekson, momak kome su muda u francuskoj ostala treba da rješava 1 na 1 na kraju napada… najbržeg centra i… Više »

Dragan
Gost
Dragan

Ok je to,stvarno su se ponijeli nesportski prema vama i ekipi.Samo mi recite vi kao iskusan trener sta ste uradili da podignete ekipu iz haosa.Sad vjerovatno krivite linc koji ste dozivjeli a recite mi napraviste li i jednu akciju nocas,piken rol bilo sto ?Zar u vama i ekipi nema sportske drskosti,da kad je najteze budete najaci?Ja cu vam reci,NEMA…jer ste… Više »

vukomita
Gost
vukomita

TAJ KO VAS JE VRATIO U JAZBINU DA IGRATE JE NEPRIJATELJ KLUBA…

delboj
Gost
delboj

Sustina.

Realan
Gost
Realan

Taj ko ne bi izasao da igra nije sportista jer bi svakako izgubili sluzbeno a predsti bez borbe je kukavicki… vjv bi se samo lakse oprali pred publikom

Zemljak
Gost
Zemljak

Predpostavlja sta ce reci:”Ja nijesam selektirao ovu ekipu”!!!!

Olos
Gost
Olos

Bravo. Novinari Arene nista nisu vidjeli za njih je sve bilo ok. Sramota kupio ih Coki. Buducnost treba da kaze sto ima i javnosti i ABA ligi ali i Euro ligi da znaju kakve divljake dobijaju.

GGBG
Gost
GGBG

Evroliga dobro zna koga dobija ili vraca nazad. Pionir i Arena, kao i atmosfera iz istih dvorana Evroligi su poznati unazad 17. godina. Prosle godine Evroliga se podsjetila i Morace. Par kovanica i telefonskih baterija, nije nesto sto nikada nije vidjeno na kosarkaskim terenima. U svakoj kosarkaskoj zemlji gdje postoje dva i vise klubova sa dugom kosarkaskom tradicijom (Srbija, Grcka,… Više »

LSCG
Gost
LSCG

Ni “T” od trenera.Nemam pojma kako igraci razumiju njegov”tecni”engleski jezik.Dzile legendo,sa tobom ne bi dozivjeli ovu blamazu.Ni malo sportska atmosfera niti u Beograd niti u Podgoricu ali i takva,ponekad zna da podigne adrenalin i da proradi inat.Lose uigrana ekipa,lose pripremljena,lose vodjena…rezultat mora biti los

Sasa
Gost
Sasa

Sta da kaze -100 poena tri utakmice!? Neka pakuje kofere i on i pola ekipe

Tixy
Gost
Tixy

Čekajte da dođe sebi i smisli šta će da kaže.
Za ovakvu blamažu nema opravdanja, da je jednom pa ajde, ali 3x u roku od 7 dana – 100 poena. I u PG i ZG jedva dobili.

Varvar konik
Gost
Varvar konik

Sve se vraca sve se vraca. Ovo je nenoguce dva puta zaredim u bg 38+43. Sramna igra. Raspustit strance, trenera. Razmisliti sta i kako dalje. Nije samo novac dovoljan. Uigravati ekupu preko euro cupa. Dovesti nidama, todorovica, ilica oporaviti, ivanovica takodje, tu su 2 nikolica, zugic mladi, ostake sve poska kuci. Pametno sa strancima. Vise srece sledece godine

Bnjj
Gost
Bnjj

Foliranti i da nije bilo napada izgubili bi ovako samo opravdanje prave. Svu sezonu ni jednu utakmicu u gostima nisu mogli dobit niko im nije kriv

Dobrota
Gost
Dobrota

Da nije opet u pitanju sako?..strucnjak,izgubiti u 3 utakmice 100 razlike..ti nisi trener niti ces ikada i biti.

Tri puta prcing
Gost
Tri puta prcing

Bilo bi i zanimljivo cuti Jeksona posto je prijetio juce Lol

ZDS
Gost
ZDS

Kisa pada Srbija propada ojha ha, evo ti ga na 🖕😂

Borisa linc
Gost
Borisa linc

Hahahaha,sanjaj!

Tri puta prcing
Gost
Tri puta prcing

Bas steta,volio bih cuti misljenje ovoga “strucnjaka” posle ovoga razbijanja?!

Dimo
Gost
Dimo

Nije mi jasno sto prozivaju Djukanovica kad je Anfilohije glavni gazda u drzavi !

Send this to a friend