Košarka

Rimac: Utakmica je bila napeta, mogli smo da dobijemo

foto: KK Budućnost Voli

Strateg Cedevite Slaven Rimac kazao je da je njegov tim izgubio u napetoj utakmici u Podgorici, ali da je ishod mogao biti i drugačiji.

“Plavi” su u finišu preokrenuli i slavili 80:78.

“Utakmica je bila napeta. Budućnost je pobijedila, a isto tako je pobjeda mogla otići na našu stranu. Čestitam svojim igračima i igračima Budućnosti, kojima nije bilo lako s obzirom da su prije tri dana igrali protiv Reala i vidjelo se da su malo mentalno prazni. Zadovoljan sam našom utakmicom. Ono što je naš cilj je da prije svega energetski podignemo igrače jer je evidentno da su neki pali. Mislim da je ovo bila dobra utakmica. Šteta, ali tako je to u sportu”, rekao je Rimac.

Džejkob Pulen je dominirao, ali nije uspio da pogodi posljednji šut i uvede meč u produžetak.

“Imali smo šansu za pobjedu, ali smo bili loši na kraju. Još uvijek smo u dobroj poziciji. Moramo se u sljedećoj utakmici vratiti i pokušati da pobijedimo. Imali smo veliku priliku, ali u završnici smo promašili neke šuteve, a oni su pogodili i izgubili smo”, istakao je Pulen.

Budućnost i Cedevita izjednačene su na drugom mjestu, ali je hrvatski tim zasad u prednosti zbog boljeg skora u međusobnim mečevima.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
gost
Gost
gost

Ja ocekujem da Covic pusti Cedevitu u sljedecem mecu. A isto tako ocekujem da Buducnost vise ne izgubi niti jednu utakmicu u ABA ligi i da jos vise podignu formu do play off-a. Onda nece biti problema ni ako Cedevita bude druga na kraju…

PG_man
Gost
PG_man

Cedevita će da izgubi naredne dvije utakmice, tako da će Budućnost biti druga, mada je Budućnost dovoljno bolja od Cedevite da je i u Zagreb dobije. Budućnost će dobiti sve do kraja. Što se Zvijezde tiče, mislim da i tu Budućnost igrački bolje stoji. Ako se još malo poslože, a ima dovoljno utakmica do finala, vrati Ivanović u najmanju ruku… Više »

Zabjelo
Gost
Zabjelo

Kad si moga,pa sto nisi dobio..

Primorac
Gost
Primorac

Mslm (Cedevita) da mogu izgubit od Igokeje u Laktase,ali Buducnost mora 6/6 do kraja, mada dzaba ti domaci teren nije to pobjeda 100% ako je losa noc realno.. Bitno je da se Buducnost poslozi, jer Zvjezda i Pionir tek nece bi lako.. Ali ovo je trougao ekipa za titulu, cetvrte po meni nema..

Pero s pumpe
Gost
Pero s pumpe

Sramotno sudjenje!

delboj
Gost
delboj

Sudjenje je bilo sjajno.

delboj
Gost
delboj

Osim poslednje greske kad je lopta na 3,2 sek izasla od Pulena a ne od Dzeksona.

Grbavci
Gost
Grbavci

Pero toči gorivo i ne pričaj puno.

Hej
Gost
Hej

Nadam se da ce izgubiti od Zvezde!A da nasi nece izgubiti ni jednu utakmicu do kraja!💙

Send this to a friend