Košarka Partizan sjutra startuje u Evrokupu

Šćepanović: Huventud je tipična španska ekipa, idemo na pobjedu u Badaloni

Iako tokom pripremnog perioda Partizan nije odigrao previše kontrolnih mečeva, trener Beograđana Vlado Šćepanović optimista je pred utakmicu sa Huventudom u Badaloni na startu Evrokupa.

Crno-bijeli su prošle sezone stigli do četvrtfinala ovog takmičenja, kada je uslijedio prekid zbog pandemije koronavirusa.

“Veoma teška i zahtjevna utakmica protiv ekipe koja je već odigrala tri kola španske lige, koja je već imala mnogo jakih utakmica. Mi nažalost nismo imali kvalitetnih pripremnih utakmica, u nemogućnosti da se sve to organizuje, ali šta je tu je, nikad nije idealna situacija, a mi sa velikim ambicijama svakako idemo u Badalonu”, rekao je Šćepanović.

Upoznat je sa kvalitetom rivala.

“Španski način igre, vođena od čovjeka koji je dugo godina bio pomoćnik Aita. Prepoznatljiva košarkaška filozofija, to je ekipa koja je u trčanju među najboljima u Španiji. Oni su već, izuzmajući utakmicu protiv Reala koja nije mjerilo ničega, odigrali dvije utakmice i imaju dvije pobjede protiv Unikahe i Sevilje na strani. Vidjelo se da je to ekipa koja, kada dobro trči i šutira, može da napravi velike probleme. U svakom pogledu smo spremali tu utakmicu, a imamo još vremena. Ta utakmica mora taktički dobro da se pripremi”, dodao je Šćepanović.

Huventud i Partizan igraće sjutra od 20.45.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Maestro
Gost
Maestro

Što nas da ibteresuju timovi koji nisu iz Crne Gore. Dajte brate vijesti o Budućnosti i Mornaru

Send this to a friend