Košarka Kaznili izgubljene lopte rivala na pravi način

Šehović: Očekivali smo opušteniju Zvezdu poslije pobjede nad Fenerbahčeom

Kapiten Budućnosti Voli Suad Šehović rekao je da su “plavi” iskoristili očekivano opuštanje Crvene zvezde poslije pobjede nad Fenerbahčeom u Evroligi.

Podgoričani su u Beogradu savladali Crvenu zvezdu 89:81 u derbiju drugog kola ABA lige.

“Očekivali smo da će Crvena zvezda opuštenije ući u utakmicu protiv nas nakon velike pobjede protiv Fenerbahčea. Mi smo to iskoristili, ispoštovali dogovor iz svlačionice i na kraju kaznili njihove izgubljene lopte i promašaje na pravi način”, rekao je Šehović.

Ekipu Slobodana Subotića odlično je služio šut, pa su pogodili 12 trojki iz 21 pokušaja.

“Lopta je dobro išla u našem napadu, pogađali smo u visokim procentima i na kraju zasluženo pobijedili. Bilo je dosta otvorenih šuteva, a mi smo u našim napadima uvijek tražili igrača koji se nalazio u najboljoj poziciji i podatak da smo imali pet-šest igrača sa dvocifrenim učinkom pokazuje da smo kolektivno igrali u ovoj utakmici”, zaključio je Suad Šehović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
delboj
Gost
delboj

Suad je jedini igrac koji se prosle godine spremio za Evroligu. Koji je unaprijedio svoju igru. Poboljsao sve parametre, i odbranu, i skok, i sut. Bolji je igrac nego prije dvije godine. I svaka mu cast za to, sigurno je uvijek bio veliki radnik, a sad je vec i dobar igrac. Vjerovatno se opustio, prelomio u glavu. Period kad je… Više »

Realno
Gost
Realno

Gledam buducnost svaka im cast bez igre dobise zvezdu. Nevidjoh ni jedne akciju ali zato vidjeh trojke su ih krenule i to da kazem da je tim to je sreca. Zvezda je lose odigrala ispod svakog minimuma. Sehovic je sad dao ovoliko trojki i neznam kad ce opet, banford 3 trojke sa 9 metara dvije uz zvuk svirene neznam kad… Više »

Imaginarno
Gost
Imaginarno

Realno, svi pamte samo pobjede i pobjednike. Mozda ova pobjeda bude presudna da u finalu ABA lige Buducnost ima prednost domaceg terena. Ako si dobronamjeran, slozices se. Ako si latentni navijac Zvezde, onda mi je zao.

Realno
Gost
Realno

Realno duga je sezona buducnost nema ekipu za top 4 u aba ligi. Ovako kako je dobila zvezdu moze da izgubi od bilo koga kuci. Treba minimum jos 2 igraca bek i krilo.

delboj
Gost
delboj

Realno Buducnost nema ekipu za 4 u ABA???? A ko je to bolji majke ti? Ako se Bamfort dovede u red, imacemo dva najbolja beka u ABA ligi, posto je Kobs sasvim sigurno broj 1. A evo ako Dzoni pocne da igra, ka sto jes u ovom mecu… onda smo stvarno medju jacima. Danilo podsjeca na period kad je mogao… Više »

bokashhh
Gost
bokashhh

A poraz od Trenta nije mogao doci u boljem trenutku. Nekad se vise uci iz poraza nego iz pobjede.

Tole
Gost
Tole

Veliki igrac. Vec godinama.

Bar
Gost
Bar

Ako je on igrac onda ti nepoznajes kosarku. Dobar je borac siguran glasac to su mu najveci atributi

Bzzz
Gost
Bzzz

Odlicna timska igra,svi su se trudili i borili,Sehovic je bio odlican,pogadjao kad se lomila utakmica,borben i pozrtvovan!

Bar
Gost
Bar

Samo sut i nista vise i to je sreca

Aco655
Gost
Aco655

Sehovicu sve ti je oprosteno

Rale
Gost
Rale

Sto ima da mu se oprasta? Vec godinama nam je igrac sa najboljim prosijekom suta. Ne samo nas nego i cijele lige. A odbrana perfektna.

Anica
Gost
Anica

Suad Šehović – pravi kapiten, momak sa manirima, strpljiv i vaspitan – nikad ne vidjeh da je napravio ružan ili uvredljiv gest. Jako mi je drago što je sinoć bila njegova noć, što je bio onakav kakvog ga znamo – pouzdan i efikasan, išle ga trojke.
Svaku sreću i u karijeri i u porodičnom životu ti želim!

Bar
Gost
Bar

Sve naj za kapitena a ovako igra tokom cjele godine a ne samo 1 ili 2 tokom sezone kao prosle

Send this to a friend