Košarka Sa kakvim će timom Budućnost Voli dočekati sljedeću sezonu

Šehović ostaje, Martin i Kilpatrik odlaze iz Podgorice

Ono što se moglo naslutiti od juče je zvanično potvrđeno sezona u ABA ligi se neće nastaviti, pa klubovi mogu krenuti u planiranje nove.

Budućnost Voli je već produžila ugovore sa Nikolom Ivanovićem, Aleksom Ilićem i Džastinom Kobsom, revidirani su oni sa Danilom Nikolićem i Petrom Popovićem, a onda je došao na red i kapitena. Suad Šehović dogovorio je nastavak saradnje sa crnogorskim šampionom i to će mu biti osma sezona u Podgorici.

Bilo je to potpuno očekivano obzirom na sve što je stariji od braće Šehović dao “plavima”.

Šehović je u sezoni koja je zvanično poništena prije dva dana prosječno bilježio 6,6 poena po utakmici, a trojke je šutirao 47,3 odsto 35 pogođenih iz 74 pokušaja.

Budućnost j e potpisivanjem novog ugovora sa kapitenom nastavila da gradi tim za narednu sezonu, a paraf na nastavak saradnje staviće i Zoran Nikolić. Kako se može čuti, naredne sezone dres podgoričkog kluba će nositi i Filip Barović ako se uspješno oporavi od dvije vezane operacije koljena desne noge.

Osim Kobsa, ostalo je da se riješi pitanje stranaca iz ove sezone. Hasan Martin (žele ga Olimpijakos i Makabi), Šon Kilpatrik i Luka Božić će napustiti Podgoricu, a postoji mogućnost da ostanu Skot Bamfort i Martinš Mejers. Kada su u pitanju pojačanja pominje se ime Kevarijusa Hejsa, ali do dogovora još uvijek nije došlo.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Clasic
Gost
Clasic

1,Ivanovic Cobbs drobnjak,2- Popovic , (neko kao Cuningham ili Green ),Bamford.3-Sehovic ,kruno Simon idealan.4- Nikolic ,ilic 5- Mejers (kad bi mogli Simonovica ili Todorovica ali vrlo tesko ) onda Stipanovica .

Maestro
Gost
Maestro

A đe Stipanovića, ne umije bacanje potrefit, a Barović ga je pojeo u svakoj plej-of seriji… Dovedite Kljajića i Todorovića, i još jednog amerikanca i to je to…

Barba
Gost
Barba

Mogli bi ispratit i Bamforta. Nista nije napravio osim sto je iz nekog razloga ljubimac navijaca.

Rapajić
Gost
Rapajić

Sve mi je jasno i podržavam nastavak saradnje sa ostalim igračima…ali Zoki Nikolić !? Tolike godine u Budućnosti pa pozajmica kod Miloja i opet džaba- kao da je zaboravio da igra košarku i low-post poteze…na vrijeme nabavite centra ako mislite što za iduću godinu jer Mejers,Zoki i Baro ne obećavaju puno

Cx99
Gost
Cx99

Vjerovatno ce biti tu kao treca opcija kao i ove sezone , cetvrta kad se Barovic oporavi ali nam treba jedan kvalitetan centar i siguran sam da ce ga dovesti

Send this to a friend