Košarka Pojačanje

Studentski centar sa Pavlićevićem u ABA 2 ligi

Od sledeće sezone Studentski centar će igrati u ABA 2 ligi saopšteno je iz podgoričkog kluba.

Ekipa će biti jača za Nikolu Pavlićevića, iskusnog plejmejkera koji je napustio Sutjesku i pojačao Studentski centar.

“Studenti” navode da je prošle sezone je postavljen temelj kluba koji ima misiju da okupi na jednom mjestu mlade, talentovane košarkaše i da bude razvojni centar podmlatka Budućnost Volija.

Plan je okupljanje djece i mladih igrača koji će napredovati i postati igrači seniorskog tima.

“Ove godine već imamo 7-8 igrača mlađih selekcija Budućnost Volija, kojima je Studentski centar bio polazna razvojna stanica. U narednim godinama će doći do smjene generacija u klubu i mi se za to pripremamo. Želimo da to bude spoj 8 mladih i 4 iskusna igrača, kako bi na pravi način odgovorili izazovima i bili konkurentni za ABA 2. Danas predstavljamo prvo iskusno pojačanje – reprezentativca Nikolu Pavličevića. Želim Nikoli toplu dobrodošlicu u Studentski centar, smatramo da će njegovo bogato iskustvo biti dobra podrška mladim snagama prilikom nastupa u ABA 2. Ono što smatram posebno bitnim je to što se privrednici aktivno uključuju i udružuju u podršci košarci. Sudentski centar je klub čiji će se pun potencijal realizovati i pokazati u godinama koje dolaze. Naša snaga je u čvrstom spoju Budućnost Volija i Studentskog centra i ovom prilikom poručujemo mladim košarkašima iz Crne Gore i regiona da je naš klub za njih najbolja adresa” izjavio je generalni menadžer Studentskog centra, Đuro Ostojić.

“”S posebnim zadovoljstvom u ime kluba želim Nikoli Pavličeviću dobrodošlicu. Dovođenjem iskusnog pojačanja, pokazujemo da pripremi nove sezone pristupamo s velikom pažnjom i odgovrnošću. Kompanija Voli omogućila je odlične uslove mladima u košarkaškom klubu Studentski centar za pravi profesionalni razvoj, vodeći računa o svim segmentima i svoj potrebnoj logistici. Mladim košarkašima i njihovom stručnom kadru na raspolaganju je sopstvena sala za treniranje, kao i svi potrebni prateći sadržaji za sve selekcije, koje broje više od 90 igrača. Ulaganjem sredstava u život i razvoj ovog kluba, kompanija Voli ulaže u naše mlade naraštaje, u razvoj sporta, a naša misija je da u našem klubu svoje prve uspjehe zabilježe budući standardni prvotimci Budućnost Volija i budući reprezentativci”, poručio je Zoran Kojičić predsjednik kluba.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Rapajić
Gost
Rapajić

Sebičan igrač…kad mu ne ide svađa se sa sudijama i protivnikom. Sjajni veli šuter…u stvari aparat za kokice

nikšić
Gost
nikšić

nemam ništa protiv momka, ali ne mogu da vjerujem da on nalazi klubove i zivi od kosarke

Muris
Gost
Muris

Loš igrač

Rambo
Gost
Rambo

Pa ko igra na kraju Aba 2 ligu, evo svi crnogorski klubovi najavljuju da igraju Aba 2, pored Lovcena i Sutjeske koji su sigurni, oce li igrati Studentski ili Podgorica zanima me

Makseodavde
Gost
Makseodavde

Ono oko Podgorice su bile obicne price, nije bilo zvanicnog obavestenja kao kod Studentskog

MIKI
Gost
MIKI

Skupstina ABA zvanicno obavijestila da Podgorica igra na wild card a Sutjeska i Lovcen na osnovu plasmana

Send this to a friend