Košarka Prva reakcija na žrijeb

Subotić: Cilj je Top 16, nikog se ne plašimo

Trener KK Budućnosti Voli Slobodan Subotić izjavio je da poštuje sve rivale u Evrokupu i istakao da je prvi cilj plasman u Top 16 fazu.

Podgoričani su smješteni u grupu D sa Unikahom, Galatasarajem, Oldenburgom, Trentom i Arkom – četiri prvoplasirane ekipe preskočiće prvu fazu takmičenja.

“Kvalitetna i jaka grupa kao i sve ostale u Evrokupu. Sve rivale poštujemo, ali se nikoga ne plašimo. U prvoj fazi takmičenja cilj je da stignemo u TOP 16. Sada je najvažnije da se dobro pripremimo, da složimo kockice u željeni mozaik, da napravimo tim ratnika koji će u svakom meču pružati i davati sve od sebe. Uz pozitivnu energiju i hemiju, kao i uz podršku navijača, zaista nema razloga da se bilo koga plašimo”, naglasio je Subotić za Sport Klub.

Trener “plavih” je još na svom predstavljanju poručio da će klub, nakon Martina i Mejersa, dovesti još dva pojačanja.

“Radimo svaki dan na pojačanjima, ali nema mjesta niti razloga za žurbu. Vidim i ja da se po medijama spekuliše sa imenima, ali za sada nema ništa konkretno novo. Ono što je bitno i važno je da Budućnost već sada ima veoma dobar sastav, a samim tim imamo i vremena da izaberemo igrače koji će biti pojačanja u košarkaškom i ljudskom smislu”, rekao je Subotić.

4

avatar
1000
4
0
0
 
4
MaestrovukomitaDamirMarko996
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Maestro
Gost
Maestro

Ljudi, nema potrebe da sad stvaramo pritisak da su rezultati potrebni odmah. Mi smo u fazi ponovne izgradnje tima, tako da treba pripremati teren da bi se uradile velike stvari u sledećim sezonama

vukomita
Gost
vukomita

IMATE SANSU DA NAPRAVITE TIM ZA FINALE EUROCUPA DA IZBJEGNETE COVICEVU ABA BABA LIGU,INFRASTRUKTURU I ISKUSTVIO IMATE TREBA HRABROST I NARAVNO ZNANJE

Damir
Gost
Damir

Polakote…imamo kad tamo do Oktobra..

Marko996
Gost
Marko996

Nemojte vi zurit sa pojacanjima samo polako, bice na kraj Sutjesku da molimo da nam Pavlicevica prodaju 😂

Send this to a friend