Košarka Organizatori poručili

Sve spremno za 3×3 spektakl u Podgorici

foto: 3x3 montenegro

Organizacija 3×3 Montenegro će u nedjelju, 1. novembra sa početkom u 13h, u Bemax areni organizovati turnir u basketu “Podgorica 2K20”.

U planu je održavanje turnira u muškoj (18+ godina) i ženskoj (16+) kategoriji, a u revijalnom dijelu i takmičenje u brzom šutiranju trojki.

Turnir će zbog pandemije virusa Covid 19 i složene epidemiološke situacije biti održan bez prisustva publike i uz poštovanje mjera nacionalnog koordinacionog tijela i Instituta za javno zdravlje.

“Basketaši su se uželjeli takmičenja, a mi smo uradili sve da im samo učešće na turniru bude ugodno. Obezbijedili smo vrijedne nagrade i očekujemo prije svega jedno lijepo druženje kroz koje želimo da pošaljemo poruku da je, i pored svih izazova koje nosi trenutna situacija uzrokovana virusom Korona, uz odgovornost i prema sebi i prema drugima, moguće organizovati manifestaciju ovakvog tipa”, istakao je Filip Patković, predstavnik 3×3 Montenegro uz napomenu da je “proces prijavljivanja ekipa otvoren do večeras (subota) do ponoći”.

Za sve naše fanove obezbijeđen je direktan prenos na 3×3 Montenegro Youtube kanalu i Facebook profilu.

3×3 Montenegro je oficijalni organizator basket turnira pod pokroviteljstvom FIBA i Košarkaškog saveza Crne Gore.
Turnir u Bemax areni biće realizovan u saradnji sa Ministarstvom sporta i mladih, Košarkaškim savezom i Sekretarijatom za kulturu i sport Glavnog grada.

Send this to a friend