Košarka

Tandem produžio ugovore sa ABA šampionom

Zoran Nikolić i Sead Šehović su danas produžili ugovor sa KK Budućnost Voli, saopšteno je iz podgoričkog kluba.

Snažni centar zadovoljan je što će zaigrati u Evroligi.

“Potpisao sam ugovor za naredne dvije godine i srećan sam što ću nastaviti da igram u svom klubu. Nadam se uspješnoj sezoni. Već dvije godine sam u KK Budućnost Voli i ponosan što sam u timu koji je šampion ABA lige, koji je u Evroligi i što ću imati priliku da učestvujem u tom takmičenju”, rekao je Nikolić.

Šehović je jedan od momaka sa najdužim stažom u “plavom” dresu.

“Izuzetno sam zadovoljan što ću i naredne sezone igrati u našem klubu. Za Budućnost Voli sam igrao u periodu od 2007. do 2011.godine, i od 2015.godine, što sa narednom čini osam sezona. Ipak, euroligaško iskustvo je za mene nešto novo i radujem se što ću se oprobati u tom takmičenju”, rekao je Sead Šehović.

Ugovore sa podgoričkim klubom ranije su produžili Nikola Ivanović, Nemanja Gordić i Filip Barović.

Redove šampiona ABA lige pojačali su Edvin Džekson, Erl Klark, Aron Kraft i Koti Klark.

B.J.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Darko
Gost
Darko

Jeli Jelic brko produzio saradnju ???? Ajde metle jedne lopovske . Jos nemogu da svatim da se lopinja Monte put da bi Bokanu napunili dzep!!!! Mrzim Buducnost !!

Mikison
Gost
Mikison

A dobro je bio sam zabrinut da nam ovoga Sehovica ko ne preuzme ,mogli su nas nagrditi.

HOGAR
Gost
HOGAR

Ajde zoki ima potencijal,ali sead je toliko neiteligentan na teren da boli dok ga gledas ,na sve to ima 30 godina i moze samo gori bit.
Za to vrijeme jos jedan momak koji je vazio za najtalentovanijeg igraca i vrhunskog sutera u svoje godiste propade i prodje mu i zadnji voz, pricam o Slavkovicu

Nihilista
Gost
Nihilista

Pa to za sut ti bas i nijesam siguran, ali da je bio talenat i da je propao jesam. Gledao sam sad na EP za U20 godiste i momak je toliko stagnirao da je tamo bio nebitan. Uostalom, ne znam ko gura Starovlaha, gori je od Slavkovica, nevjerovatno je kakav potencijal ima da izgubi loptu, da je u ruke protivniku… Više »

HOGAR
Gost
HOGAR

I starovlah je veci potencijal od suada,svestraniji igrac i moze mnogo bolje defanzivno da igra od sehovica.Bojic takodje gubi jos jednu sezonu a toliko smo deficitarni na poziciji 1 da prakticno samo ivanovica imamo,a sto se tice Slavkovica ovo mu je 3 ili 4 sezona kako dodaje peskir i vodu a pricali su o njemu da je nevjerovatan potencijal sa… Više »

Vojin
Gost
Vojin

Sehovic dobio pare ds ne igra evroligu,nece bit ni registrovan…propagirace dps

Dm9
Gost
Dm9

DPS je najjači , kao i Mornar.

Serdar Janko
Gost
Serdar Janko

Bogomi su se usrecili sa ovom dvoicom u evroligi!

Brockic
Gost
Brockic

Bez dobre 5ice nemamo šta da tražimo u Aba a da ne pominjem Evro ligu. Nažalost braća Šehovići nijesu ni za Aba. Nikolić ima potencijala ali može zasada da bude rezervni centar.

Vojin
Gost
Vojin

Sehovici propagiraju dps politiku za to su dovedeeni

Traktorijada
Gost
Traktorijada

Evo od mene na narednim izborima ide dodatni glas dps-u samo zbog tebe

Send this to a friend