Košarka Dobio što je tražio

Trener košarkaša Budućnosti zadovoljan prelaznim rokom

Slobodan Subotić trener Budućnosti Voli zadovoljan je urađenim u dosadašnjem toku prelaznog roka.

Novi strateg plavo-bijelih najavio je da voli igrače koji mogu da pokriju po dvije pozicije i takve je uspio da angažuje.

Budućnost je dovela Vuda, Banforta, Martina i Mejersa.

„Jako sam zadovoljan urađenim poslom tokom prelaznog roka. U saradnji sa Petrom Mijovićem, uspjeli smo da dovedemo baš onakve igrače i momke kakve smo i željeli. Možda pojačanja kada se izgovore ne zvuče bombastično, ali budite sigurni da su u pitanju pravi momci, sjajni igrači, pravi ratnici. Košarkaši, koji ne dolaze u klub da bi igrali za sebe i pravili sjajnu statistiku, nego da bi pomogli u ostvarivanju ciljeva kluba. To je ono što smo želheli, to je ono i što smo doveli”, naglasio je Slobodan Subotić za Sportklub.

Za Podgoričane prelazni rok nije gotov, pa se očekuje još neko pojačanje…

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Martin
Gost
Martin

Čuo sam da ovaj trener neće voditi budućnost u ovoj sezoni !

Giro D Shabo
Gost
Giro D Shabo

Ja sam čuo da je Šešeljev ađutant postavio Čovića za ministra za Sport i Razonodu u vladi Rep Srbije. Premijerka se složila.

Preko Morace
Gost
Preko Morace

Bolje je da dodju 2-3 igraca koji ce bit pojacanja u pravom smislu te rijeci i da ginu za tim, a ne 10 njih koji ce svaki da vuce na svoju stranu, nabijaju licnu statistiku, da otaljavaju posao, pa da im je ne znam kakav cv..😄Prosle sezone su glavna pojacanja dovedena vec u jun pa znamo kako je zavrsilo..Sto se… Više »

CG🏀
Gost
CG🏀

U jednom se moram sloziti sa narodnim herojem Pekom, ovaj Hasan je borac veliki, ali tehnicki je 0… Niti igre ledjima niti suta, samo gole fizikalije, a to vec imamo u Ilicu, koji ce izgleda i 5. sezonu zaredom klupu da grije….

Clasic
Gost
Clasic

Ima igru ledjima itekako ,jedino nema sut za tri ,ali eto imao ga je erl Klark pa smo vidjeli da nije bio od neke koristi.Neka sada dovedu top igraca jedinici i bice kako treba.

CG🏀
Gost
CG🏀

Moze li neki videolink za tu ledjnu tehniku? Dobro bi bilo da je tako, ali ovo sto sam ja gledao, mrka kapa…..

delboj
Gost
delboj

Ima snage i kilograma koje Ilic nema. Na 4-ku su pretanki kilazom Danilo i Aleksa. Hasan seckati moze da cuva i bilo koju peticu. I takodje ima sjajan osjecaj za prostor u reketu tj. za skok. Koliko sam vidio to je igrac koji igra za druge, prvenstveno defanzivac, a to nam treba za ove dobre 4-ke koje su uzeli Zvezda,… Više »

Marko996
Gost
Marko996

Danilo ima kilazu ali mu je rad nogu los zato nije u odbrani bas dobar a Aleksa ima dugacke ruke i moze svakome blokadu da pali

Horny
Gost
Horny

Ne kapiram dovodjenje igraca koji ima pokidane prednje ukrstene ligamente u 29-30oj godini i tek treba da se vrati, tako da cemo imat 3 igraca u sastavu koje ocekujemo oko nove…

bokashhh
Gost
bokashhh

Bamfort je odavno poceo da trenira… ima mozda i mjesec. Koliko pametnjakovica u svijetu majko sveta, a dje ste ? zasto VI ne trenirate/vodite klubove jadne ne bili…………………………………………………

Nije bitno
Gost
Nije bitno

Dovedite još samo Kobsa na pleju i zaokružite cjelinu dobrog rostera. To bi već bila odlična raznovrsna ekipa na svim pozicijama. Apsolutno zagarantovan ponovo minimum plejof ABA. Ali Kobs bi mnogo značio za te ciljeve u vezi ABA, a i da se u Evrokupu proba ponovo plasman u Top 8.

Realno
Gost
Realno

Sve zavisi od pleja, ako se tu dovede neko orovjereno rjesenje, onda bi to moglo da se uklopi dobro. Mejers i Martin mislim da su dobra rjesenja. Bamfort je strasan igrac, ali pokidao ligamente u januaru (ako ne grijesim), kad ce se vratiti u puni ritam…a Vud je dobar suter za 3, ali to je sve sto ima, ali dobro,… Više »

Peko Dapcevic
Gost
Peko Dapcevic

Suboticu cime si zadovoljan da cujem? Doveo si centra to je ok, krilni centar promasaj da znas, plej dosao iz povrede, bek -krilo solidan. Molim te pogledaj mornar, zvezdu, cedevitu, partizan, igokeu. Losi smo ovo nije buducnost koju zelimo

Nije bitno
Gost
Nije bitno

Kakvu Igokeu, Partizan, Olimpija-Cedevitu? Kakve to rostere oni imaju??? Igokeu neću komentarisati, jer to je već smiješno, a Partizan i Olimpija-Cedevita su na nivou Budućnosti po rosteru. Zvezda najbolji roster, a onda Mornar. ALI jedno veliko ALI. Roster ne igra presudnu ulogu. Što se pokazalo u sportu mnogo mnoooogo puta. Uključujući TITULU Budućnosti 2018. Sa Lendrijem i Gibsonom od stranaca… Više »

Peko Dapcevic
Gost
Peko Dapcevic

Vidim nerazumijes se u kosarku

Rogi
Gost
Rogi

Kao sa velikim Dejanom Radonjicem kad nas je vodio pred svaku sezonu postavljao je Voli u prvih 6.

Nije bitno
Gost
Nije bitno

Peko ja pratim košarku prilično podrobno od sredine 90-ihbdo dana današnjeg, a i trenirao sam je godinama. Znam i istoriju košarke, a i prilično dobru kolekciju postera i specijalizovanih košarkaških magazina iz djetinjstva još uvijek čuvam, a kamoli šta drugo. Tako da slabo nešto vidiš.

Marko996
Gost
Marko996

Bicemo sestri ove sezone ili tako nesto uglavnom na sredini tabele

Nije bitno
Gost
Nije bitno

Sjecem se ORIGINAL iste takve price na pocetku sezone 17/18,kad ono TITULA ABA. Ne bih se ja zalijecao sa prognozama vise nikad u zivotu.

Peko Dapcevic
Gost
Peko Dapcevic

Da bas tako

Send this to a friend