Košarka Košarkaši Lovćen Bemaxa večeras gostuju u Sarajevu

U domu fenjeraša za prvu radost u gostima

foto: KK Lovćen Bemax

Na svom terenu nemaju problema, ali kada odu na stranu, nikako ne mogu upisati pobjedu, a novu priliku imaju u prije stonici Bosne i Hercegovine. Košarkaši Lovćen Bemaxa večeras (18h) gostuju Sparsima u desetoj rundi Druge ABA lige.

Gledajući tabelu i dosadašnji učinak, ovo je možda i najbolja šansa za slavlje. Tim iz Sarajeva je na posljednjem mjestu na tabeli, sa svim porazima do sada. Međutim, Zoran Kašćelan ne želi da to uspava njegove izabranike.

“Gostujemo timu za koji znamo da ima dosta kvaliteta i neće nas zavarati njihov dosadašnji učinak, koji nije realan. Mi smo u usponu forme i vjerujem da ćemo pružiti mnogo bolju igru nego na prethodnim gostovanjima”, jasno je poručio Kašćelan.

Lovćen je dva puta do sada igrao sa večerašnjim rivalom, oba prošle sezone i oba je izgubio. Miloš Popović i drugovi ovog puta žele osvetu.

“Gostujemo ekipi koja nije ostvarila nijedan trijumf u dosadašnjem dijelu takmičenja, ali nas to ne treba da zavarava, jer se radi o odličnoj ekipi koja će sigurno u nastavku takmičenja igrati bolje, dok mi, sa druge strane, tražimo prvu pobjedu u gostima. Nadam se da ćemo odigrati dobru utakmicu i ako nam se ukaže prilika, probaćemo da ih savladamo”, poručio je Popović.

Send this to a friend