Košarka

Vučević: Srbija potvrdila da je velika ekipa

foto: kscg.me

Crnogorski košarkaši doživjeli su dva poraza na pripremnom turniru u Beogradu, ali je selektor Tanjević zadovoljan provjerama.

Naši su izgubili prvo od Grčke, a onda i od domaćina Srbije.

“Odlične provjere i odličan turnir. Igrali smo protiv dvije odlične reprezentacije i uvjerili se na kojim segmentima treba da radimo i što je to u našoj igri na potrebnom nivou. Osvojili smo drugo mjesto u veoma jakoj konkurenciji i nijesam nimalo nezadovoljan. Nijesam nezadovoljan izdanjem ni u jednom, ni u drugom meču. U prvom protiv Grčke smo imali više poklonjenih poena, ali Srbija je kvalitetniji tim i teže je doći do rezultata.” – kazao je nakon meča selektor Bogdan Tanjević.

Nikola Vučević vjeruje da u našem timu ima još prostora za napredak, tako da možemo biti zadovoljni izdanjem u prvim pripremnim mečevima.

“Srbija je zasluženo slavila i pokazala da je velika ekipa. To dokazuje godinama unazad na velikim takmičenjima, a to su pokazali i protiv nas iako su nastupili bez nekoliko važnih igrača. Mislim da smo i mi odigrali dobro imajući u vidu da su ovo naše prve provjere. Vidjeli smo gdje smo u ovom trenutku i imamo dosta prostora za napredak. Možemo da budemo zadovoljni nivoom igrom s obzirom na to da da je ovo početak serije kontrolnih mečeva. Imamo par dana rada u Podgorici, a nakon toga se okrećemo novim provjerama koje nas očekuju u Francuskoj.” – kazao je Nikola Vučević.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Krsto Zrnov
Gost
Krsto Zrnov

Izbrisaste sve komentare po naredjenju Danila Mitrovica!A sve tacno.Au,kako sebi to dopustate?

Gaga
Gost
Gaga

?????????????????????Ljubav.

Send this to a friend