Košarka Evroliga

Zvezda ubjedljiva protiv Himkija

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Himki 90:78 u utakmici 6. kola Evrolige.

Beograđani su pred svojim navijačima odigrali možda i najbolju utakmicu u sezoni, ne dopustivši ekipi iz Podmoskovlja da ni u jednom trenutku meča bude u vođstvu.

Zvezda je na ulasku u posljednju četvrtinu imala prednost od 24 poena (80:56), ponajviše zahvaljujući izdanju Boriše Simanića i Bilija Berona, koji je eksplodirao u trećem periodu.

U završnih deset minuta domaći su se mučili u napadu, što je Himki iskoristio da ublaži poraz.

Simanić je meč završio sa 18 poena, Beron je dodao 17, Stratos Perperoglu ubacio je 15, dok su dvocifren učinak imali Džejms Gist (12) i Lorenco Braun (10).

U poraženom timu, kao po navici, najefikasniji Aleksej Šved sa 14 poena (trojke 0/6).

Zvezda je sada na učinku 2-4, a Himki 4-2.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Gile
Gost
Gile

U polu praznom pioniru.

PG081
Gost
PG081

Grad od 3 miliona stanovnika ne moze da napuni salu od 7000… greote

Migo
Gost
Migo

Ubio ih Bili B.ko zeca😂😂

KapetanRitzudis
Gost
KapetanRitzudis

Podsjeticemo voli vas Voli projekat je u proslogodisnjem “blistavom” izdanju ostvario citavih 6 pobjeda u citavoj sezoni i mislilo se da ne moze nize od toga,ove godine nam dokazuju da to moze jos gore🤣

KapetanRitzudis
Gost
KapetanRitzudis

Tako to rade velikani,a ne kao neki politicki projekti koji kad izadju u evropu budu ponizeni od ekipa za koje niko nije cuo!

delboj
Gost
delboj

Kme kme, da si grobar pa da razumijem ovo velikani. Kako neko dobro rece, kad kazes kosarka nikad ne pomislis na KK Crvena Zvezda. Privatni projekat Vucica i Covica koji su vas osmislili prije 6,7 godina. Tek ce da vas tresu, sa svim pojacanjima ste promasili, a Himki, ako Svedu ne ide moze i Krka pobijediti. – Krka, Krka, –… Više »

Migo
Gost
Migo

Kad kazes Zvezda ne pomislis kosarka? Dje ti zivis u kome svijetu? Zvezda je od osnivanja imala 10 (DESET) VEZANIH TITULA??

Delboj
Gost
Delboj

To je onaj polumaterizam i polukosarka sa koja se igrala na terenima za bocanje sa direktivama ko ce da osvoji “titulu”. Neka de. Imate dva najbolja igraca u istoriji kluba. Jedan je Mileta Lisica, a drugi Teodosic koji nije odigrao nijednu zvanicnu utakmicu za Čovićku. Tipicno za takav “klub” 😂😂😂

Migo
Gost
Migo

Sine i taj tvoj Partizan velikan je igrao istu tu kosarku i dobijao po 30 razlike. A ta “ekipica” je bila osnov za prvaka svijeta. Pogledaj film :Bicemo prvaci sveta… Zvezda dere Partizan a ujutro igracima kazu javi se u vojsku i da igras za Partizan.. I onda su krali igrace

Kutinjo
Gost
Kutinjo

Za Del Boja: Izađi mala,izađi mala😂😂😂😂😂ti si samo jedna mala🐑🐑🐑🐏🐏🐏😂😂😂😂😂😂😂

Delboj
Gost
Delboj

Sto bi ovo u Bjeograd te legnu Čovićka 😂😊

Migo
Gost
Migo

Buducnost je imala Cabarkapu😘

DjuroVivax
Gost
DjuroVivax

hahahaha

Joko
Gost
Joko

izađi mala, izađi mala, ali sa Kosova! Hahahahahahahahahahahahahhahhahahaah

DjuroVivax
Gost
DjuroVivax

Del boj ima li vrucine na +43

Send this to a friend