Mundobasket 2019 Svjetsko prvenstvo u košarci

Brajant o neuspjehu Amerikanaca: Ostatak svijeta nas je uhvatio

Legenda svjetske košarke Kobi Brajant kaže da je dominacija Sjedinjenih Amerićkih Država na velikim takmičenjima prošlost.

Bivši as LA Lejkersa uživo je pratio polufinalne mečeve na ovogodišnjem Mundobasketu, čiji akter, na iznenađenje mnogih, nije bila i američka reprezentacija.

“Vidite, 2008. godine, kada smo igrali u moćnom sastavu, morali smo da odigramo briljantnu posljednju četvrtinu da pobijedimo Španiju. I sada – ako formiramo najjači mogući tim – nećemo se prošetati. Prošla je 1992. godina”, kazao je Brajant i dodao:

“Ostatak svijeta nas je uhvatio, a dolazi vrijeme gdje će SAD nekada osvojiti, a nekada neće. Nije riječ o našem kvalitetu, već o tome da su drugi napredovali mnogo”.

Amerikanci će takmičenje u Kini završiti sjutra (10h), utakmicom protiv Poljske za sedmo mjesto na turniru.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Bosko
Gost
Bosko

Ovo nam je skola , za iduci put

Delboj
Gost
Delboj

Pokazao je Skola koliko su drugi napredovali. Upravo su Ameri pali i zbog toga je doslo do ptiblizavanja kvsliteta

MAX
Gost
MAX

Skola je odigrao maestralno, ali cijela reprezentaciha Argentine igra timski, jako u odbrani, raznovrsno u napadu…Skola je ostao iz one ekipe iz 2002 kad je igrao sa Djinobilijem, Nocionijem, Obertom, Delfinom…ali sad su tu novi momci koji su dovoljno dobri da pobijede evo svakog do sad na ovom SP…Kampaco, Laprovitola, Dek, Vildoza, Garino i ostali

Send this to a friend