Mundobasket 2019 Treći meč Crne Gore na Mundobasketu

Solidan otpor Brazilu, slijedi borba za olimpijske kvalifikacije

foto: FIBA

Crnogorski košarkaši izgubili su i treću utakmicu na Svjetskom prvenstvu – Brazil je na kraju grupne faze savladao našu selekciju 84:73.

Iako to rezultat ne pokazuje, naši momci su možda odigrali i najbolji meč na prvenstvu.

Izuzev treće četvrtine, ostatak utakmice bio je potpuno solidan, a ekipa Zvezdana Mitrovića pokazala je i karakter u ovoj utakmici.

Nakon što je Brazil došao do 15 poena viška na početku treće četvrtine, Crna Gora je serijom trojki uspjela da priđe na samo poen minusa, 73:72.

Međutim, u posljednja četiri minuta nisu naši momci pogodili nijednom iz igre, što je znala da kazni iskusna reprezentacija iz Južne Amerike.

U crnogorskoj selekciji, za koju zbog povrede ramena nije igrao Nikola Ivanović, Derek Nidam ubacio je 16 poena i podijelio 10 asistencija, a po 10 koševa dodali su Dubljević i Petar Popović.

U reprezentaciji Brazila, 16 poena Marselinja Uertasa, 14 Kristijana Felisija, 13 Markinjoša Souse.

Našem timu slijede mečevi sa Japanom i poraženim iz meča Češka-Turska u borbi za plasman od 17. do 32. mjesta.

Ukoliko ne budu lošije plasirani od 23. pozicije, crnogorski košarkaši će sljedećeg ljeta igrati kvalifikacije za Olimpijske igre.

Tok meča:
POSLJEDNJA ČETVRTINA:

foto: FIBA

Serija sada Brazila od 7:0, našima je stao šut za tri. 80:72, na dva minuta do kraja.

Pogađa trojku i Popović, pa Nidam 72:73, čeka nas zanimljiv finiš, još četiri minuta do kraja.

Razigrali su se naši momci, još jedna lijepa akcija, asistencija Dubljevića i polaganje Radovića. Tajm aut zove Petrović, 66:73.

Serija sada trojki, Dubljević dva puta i Nidam za naš tim, Markinjoš za Brazil. 64:73, još šest minuta.

TREĆA ČETVRTINA:

foto: FIBA

Uoči završnih 10 minuta, Brazil vodi 66:54. Najslabija četvrtina Crne Gore u ovom meču, dugo je samo Petar Popović bio jedini strijelac za naš tim u pretposljednjoj četvrtini. U završnici su pogodili trojke Dubljević (tek prvi poeni) i Suad Šehović. Imali smo problema i u defanzivnom skoku, što su Brazilci znali da kazne.

Imao je Brazil maksimalnih plus 15, 56:41, ali je onda pogodio Petar Popović trojku. Četiri minuta do kraja treće četvrtine.

Bolje Brazil ulazi u nastavak utakmice, poslije trojke Benitea vodi 50:40. Naši samo dva poena i to pogodak Petra Popovića.

Nidam, Petar Popović, Radončić, Bjelica i Todorović u petorci na startu drugog dijela.

DRUGA ČETVRTINA:

foto: FIBA

Nakon 20 minuta Brazil vodi 43:38. Solidna igra našeg tima, imali su izabranici Zvezdana Mitrovića i prednost u pojedinim periodima meča.  10 poena Nidama, devet Bjelice, po šest Vučevića i Radončića.  Garsija, Uertas i Markinjos po sedam koševa za Brazilce.

Vučević je dobro ušao u utakmicu, dao šest poena u nizu, ali onda naš tim jeftino prima trojku, pa dugu dvojku i Mitrović zove tajm aut. 31:33, četiri minuta do poluvremena.

Brzo se igra i u drugoj četvrtini, lijepi prodori Alekse Popovića i Seada Šehovića, koji je potom iskoiristio i dodatno bacanje. Crna Gora vodi 27:26 poslije tri minuta u drugoj dionici.

foto: FIBA

PRVA ČETVRTINA:

Poslije 10 minuta 20:19 za Crnu Goru. Šteta što je naš tim primio trojku na isteku prve četvrtine jer je odigrao veoma dobrih 10 minuta. Po sedam poena Nidama i Bjelica. Sa druge strane isti učinak Uertasa.

Milko Bjelica odličan na startu, sedam poena za našeg iskusnog igrača. 14:14, tri i po minuta do kraja prve četvrtine.

Efikasno se igra u prva tri minuta. Pogodili su Bjelica i Radončić za dva i Nidam za tri, ali i Brazilci dobro vraćaju i poslije pet poena u nizu Uertasa vode 10:7.

Selektor Zvezdan Mitrović odlučio je da utakmicu počnu Nidam, Petar Popović, Radončić, Bjelica i Todorović.

Poslije poraza od Grčke i Novog Zelanda, naša selekcija izgubila je i teoretske šanse za plasman među 16 najboljih na Svjetskom prvenstvu.

Međutim, nakon današnjeg duela nastaviće borbu za plasman od 17. do 32. mjesta. Cilj našeg tima je da bude do 23. pozicije, kako bi se plasirao u kvalifikacije za Olimpijske igre u Tokiju.

Bodovi trebaju i Brazilcima jer se za razliku od nekih prethodnih takmičenja, sada bodovi iz svih utakmica grupne faze prenose dalje.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
CrnogorciSuSrbi
Gost
CrnogorciSuSrbi

Kakav “narod”, takva reprezentacija 😂

HNov
Gost
HNov

E viva Brazil ! !!!

Prc CG
Gost
Prc CG

Sve vam išlo kao SP u košarci.

Drobnjak
Gost
Drobnjak

Dobro je da vama lijepo ide , pa dogodine u Prizrenu .

Zvizdan
Gost
Zvizdan

Tebi obraz ne smeta,davno si ga izgubio

mojsilović
Gost
mojsilović

Nemoj ih u ranu dirat svježa je, sad se prebačuju na fudbal tu će čudo napravit’.

Želja
Gost
Želja

Sve tebi uspješno išlo kao nezavisno Kosovo. Pa, ako bog da i sjutra Vojvidina.

Grbavci
Gost
Grbavci

I tebi sve išlo kao Noletu protiv Wawrinke!

svrkota
Gost
svrkota

mislite li da ce naslov da ispegla bruku i sramotu ovih momaka u crvenom dresu? Dje je na kosarkaskoj mapi ovaj brazil? ili novi zeland? a dje mi? Imamo coce dobre igrace, evo ako vjerujemo cg medijima sve sami majstori talenti nevidjeni igraci..pocev od vucevica, dubljevica, radoncica, nidama itd itd…da imate obraza i dostojanstva da ne pisete vise slova o… Više »

MMM
Gost
MMM

Ne znam u cemu je problem. Nijesmo mi kosarkaska velesila. Podbacili pa sta.

CrnogorciSuSrbi
Gost
CrnogorciSuSrbi

A svi najbolji kosarkasi Srbije i iz bivse jugoslavije su Crnogorci (Jokic, Bogdanovic, Mirotic), a i najvisocija drzava na svijetu je Crna Gora (i Hercegovina).

Serdar
Gost
Serdar

Majka ti se uvrijedila-kad si se rodiooo…😀

Ooooaaa
Gost
Ooooaaa

Zna li ko , ko je ovaj komentator na rtcg sto priča kroz nos , ro ga prenosi trenutno USA : JPN … ocu da mu kapi za nos poklonim 😁

Serdar
Gost
Serdar

Veli tumba-srbi evropski brazilci…jesu vala, živa istina-pogotovo im žene…i to ljeti…😃

HGI I DPS
Gost
HGI I DPS

Ko CG studentkinje zimi u BG

Markom
Gost
Markom

Jesmo najmanja nacija koja je bila na SP ali ljudi mi smo zemlja kosarke …kakav japan , nigeria itd , kad su oni igrali kosarku …nemoj da se zanosimo nego budimo realni

Vaše ime
Gost
Vaše ime

Ko je zemlja košarke? Da nisi pobrkao nešto?!

Leo
Gost
Leo

Samo 🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸

Crna Gora
Gost
Crna Gora

Samo🇽🇰🇽🇰🇽🇰🇽🇰🇽🇰🇽🇰🇽🇰🇽🇰🇽🇰🇽🇰🇽🇰

Prc CG
Gost
Prc CG

Evo vam kuca Kosovo na vrata,TUZI,ULCINJ,PLAV,GUSINJE,ROZAJE….
idemo počelo je!!!!!

SrbiSuTurci
Gost
SrbiSuTurci

Kosovo je dobrodošlo u CG. A Tuzi, Ulcinj, Plav, Gusinje su naša braća. Vi brata nemate, ooojjj kukaloooo srpstvo ugašenooooooooo!!!!

R. Srpska
Gost
R. Srpska

@ SrbiSuTurci

A kad ja tvrdim da su Crnogorci zapadni Albanci vi se nađete uvrijeđeni.
Što se tiče tvoga nick-a, pogledaj Eupediu i DNK-a projekat ( molekulerana genetika je egzaktna nauka) pa vidi ko je više Turčkin i čiji genetski marjeri procentualno više vuku na bliski istok koji im je i domicil.

I šta tražite u tolikom broju po Srbiji, bando neradnička ?

Podgoricki
Gost
Podgoricki

Da je igrso Carapic bili bi gusto 😂😂😂😂😂,dobto neko nspisa,a bjezte tamo avetinje tskvih igraca u Srbiji u svakom gradu…mogu ladno napravit 10 reprezentacija

Petko Petković
Gost
Petko Petković

Jašo, jadni pa sto su uzeli trojicu Crnogoraca. Bogdanović koji je među najboljima. Stidi se!

Blek
Gost
Blek

Bogdanovic je Srbin dukljo prodati i ne moze te niko uzet no ti biras sto si i za koga igras

Serdar
Gost
Serdar

Svim ovim dušmanima i posrbicama, jedini srećan dan u životu je-kad Crna Gora doživi neki neuspjeh i sl…greote-zaista žalosno…bogu dane kradu…
Ali to nije razlog…na zahtjev publike-Postojaće Crna Gora, dok je Lovćena i Durmitora, dok je mora pod Barom i Kotorom, dok je sunca i dok je Grahovca, ne damo Te….🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪
Iiippp dušebrižnicii!

Prc CG
Gost
Prc CG

Nije jedini ali jeste sreća dan kad je ovakva CG koju podržavaju takvi kao ti.Sve ti cvjetalo kao igra CG na SP.😳😳😳

Trt milojka
Gost
Trt milojka

Obnovicemo mi crnu goru njegosa i kralja nikole, a ovaj montenegro cemo zaboraviti kao ruzan san

Petko Petković
Gost
Petko Petković

Trt Milojka! 😀😃😃😃😃

Delboj
Gost
Delboj

A kako Kralja Nikole kad ste ga htjeli ubit da se vratio u Cg. Vi prisvajate i izdajnika Vukotica i Kralja Nikolu, nece da moze… pogubili ste konce u tom prekajanju istorije
Veleizdajnici koji rade za interese strane drzave.

Serdar
Gost
Serdar

Od danas, svi srbalji su brazilci…majko mila sta je ovo…risto je sad -retardinjo…sve ih brazilci pravili…

Edi
Gost
Edi

Japan je nama po mjeri…

Marko
Gost
Marko

Da ima novinara u Crnoj Gori, javnost bi recimo saznala koji su puleni menadžera Mitrovića juniora u reprezentaciji. Onda bi i poraz od Novog Zelanda bilo mnogo lakše objasniti.

Terra nova
Gost
Terra nova

Bravo momci, borili su se koliko su mogli, i sam dolazak tamo je uspjeh. A vi što vam je mio svaki neuspjeh CG i plačite za drugom državom – sram vas bilo !

Novosadjanin
Gost
Novosadjanin

Ovde su problem nerealna occekivanja od svih, pocev od novinara pa do navijaca. Problem su prakticno one generacije koje pamte rezultate Jugoslavije i sad ne znam sta ocekuju. Ovo je prosto realnost za jednu malu zemlja kao sto je CG, treba biti ponosan da su se uopste plasirali. I toga ce biti sve manje i manje. i ne samo u… Više »

suzavac
Gost
suzavac

Iskren i dobar text. U pravu si. Samo je ovđe problem što pojedinci jedva čekaju na nos da nabiju neuspjehe reprezentacije. Bolest za koju nema lijeka. Srcem za grb!

Novosadjanin
Gost
Novosadjanin

@suzavac Pa svuda ima kriticara, i onih koji negativno idu na sve. Pa pogledaj srpske portale, nisu tekmu izgubili u zadnjih 10 utakmicu pa opet ima pljuvanja, i kritiziranja. A kada izgube onda ce biti haos. Ne znam sto ste toliko iskompleksirani da svi mroaju da govore pozitivino, pa to nije niti realno niti normalno. Sto silite to? Svako ima… Više »

Petko Petković
Gost
Petko Petković

Manjine se poštuju u Srbiji?! Šta nam napriča? Ajd polako!

Serdar
Gost
Serdar

Vele-beogradski pašaluk pod lupom…ništa bez lupe,dioptrije i velike rezolucije, sad kad Vojvodina podje…😃

Bakka dizel
Gost
Bakka dizel

Ja ne znam da li je njih sramota kako su igrali ove 3 utakmice,mene kao Crnogorca i patriotu jeste!!!

Gile
Gost
Gile

Evo i ja sam patriota i crnogorac.i nije me sramota ovih momaka i njihove igre,naprotiv ponosan na njih.treba da je nas kao građane sramota kakvu vlast imamo,kakve uslove imaju sportista u nasoj zemlji.ni dvorane,ni stadiona,bazena.prvo pogledajmo sebe pa kritikujmo drugog.pozz

Gile
Gost
Gile

Ovi domaći srbijanci se vesele.koje nesreće majko mila!

Talog
Gost
Talog

Prekinuti Diplomatske odnose sa Brazilom,Novim Zelandpm i Grckom,zabo nepostovanja ,,LIDERA U REGIONU,,i KLJUCNOG ,,FAKTORA,, u NATO ALIJANSI

sa dna kace
Gost
sa dna kace

Da je vječan NATO i 1999!!! Da je vječna nezavisna država Kosovo!!!

Serdar
Gost
Serdar

Vele-beogradski pašaluk pod lupom…ništa bez lupe,dioptrije i velike rezolucije, još sad kad Vojvodina podje…😃

KapetanRitzudis
Gost
KapetanRitzudis

Kako padaju kriterijumi,od sigurne pobjede protiv NZ i borbe sa Brazilom za prolaz,doslo se do “solidnog otpora”. Racunam da ce sad i Japan biti strasan protivnik😄

Prc CG
Gost
Prc CG

Svi pišu o pobjedi ili porazu a nesretni dukljani o otporu😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kao da ih je napao neko pa mu pružaju otpor😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😳😳😳😳

SrbiSuTurci
Gost
SrbiSuTurci

Crnogorci su vazda pružali otpor, za razliku od srbalja koji su vazda bježali. Po tome je i dobilo ime jednog naselja u beogradu. Bežanija!

Окле
Gost
Окле

То на шта мислиш су Срби у Цг-ри. Ви се у рат још упуштали нијесте.

MMM
Gost
MMM

Mi smo sve ratove dobili. A Srbi svaki izgubili.

CrnogorciSuSrbi
Gost
CrnogorciSuSrbi

U Crnoj Gori samo Srbi su ratovali: Kruse, Vucji Do, Grahovac, Mojkovac.

Zvizdan
Gost
Zvizdan

A kome ste vi ikad pruzali otpor ,citavu istoriju vas niko nije mogao uhvatit koliko ste bjezali.
Da nije bilo grckog mora do kine bi stigli

Parin
Gost
Parin

Hahaa, e kompleksasi dukljanski

Zabjelo
Gost
Zabjelo

Kud će veći kompleks nego što je Kosovo? Vi bi malo da idete tamo, a ne smijete. Vi pjevate dogodine u Prizrenu, a znate da nikada poći nećete. Vi bi da je Kosovo srce srbije, a ono nezavisna Država. I na kraju ti pričaš o kompleksima?!? Mislim stvarnooo…

Prc CG
Gost
Prc CG

Tuzi,Ulcinj,Plav,Gusinje,Rozaje, da se sto ne pitate u ovim gradovima,koji jezik se priča u ovim gradovima da nije vaš”crnogorski”čini mi se da ne priča nego albanski.E to su vaši kompleksi,biste a ne možete im ništa greote od vas.Bice vama kosovo brzo,već vam kuca na vrata!!!!

Serdar
Gost
Serdar

Još malo pa ćemo morati da nosimo naočare sa dioptriom-da bi nasli serbiju na karti…😁ide jos Vojvodina…i nista bez dioptrije…😃

Prc CG
Gost
Prc CG

Za vas odavno treba dioptrija,pa kad se neko od vaše dijaspore rodi vani negdje na zapadu, do pete godine mu objašnjavaju da i takva zemlja može da postoji a do desete mu objašnjavaju gdje je,gdje se nalazi.

Serdar
Gost
Serdar

Još malo pa ćemo morati da nosimo naočare sa dioptriom-da bi nasli serbiju na karti…😁ode jos Vojvodina…i nista bez dioptrije…😃

Prc CG
Gost
Prc CG

Sve ti cvjetalo kao igra CG na SP u košarci 😳😳😳

Putin
Gost
Putin

Nidam, stari crnogorac iz katunske nahije ! 😂😂😂

SrbIN
Gost
SrbIN

Greote od dudukljana,drvena medslja opet i bive vazda drvena za vas neznalice.Zivj3la Srbija buduci svjetski sampion!

Tajnovidac
Gost
Tajnovidac

Crna Gora naša mila pružila se do Brazila!
Srbija do Kosova i Sparte ali dalje neće moći.

Podgoricanin
Gost
Podgoricanin

Sudije su krive. Izgubise kao dps na sledecim izborima.

Rade007
Gost
Rade007

Sanjaj sendvičaru.

Marko996
Gost
Marko996

Necemo ni japan ni tursku dobit tako da cemo otic bez pobjede sa prvenstva ali bitno je da se pise uspjeh je sto smo se plasirali 😂

Prc CG
Gost
Prc CG

Solidan otpor Brazilu?????????😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Risto kontejner
Gost
Risto kontejner

Srbija do Kosova!Srbija do Kosova! Srbija do Kosova! Srbija do Kosova! Srbija do Kosova! Srbija do Kosova! Srbija do Kosova! Srbija do Kosova! Srbija do Kosova! Srbija do Kosova! Srbija do Kosova! Srbija do Kosova! Srbija do Kosova! Srbija do Kosova!

Prc CG
Gost
Prc CG

Bar do Kosova a vas nigdje,ostadoste na cetinje sa dva sela hajahahahahahahahha

Maestro
Gost
Maestro

Momci, sami plasman je bio uspjeh. Ipak smo najmanja zemlja koja je ikad igrala SP. Naši igrači, liše Vučevića i Dubljevića, nisu bili nosioci u svojim timovima prošle sezone, tako da nismo mogli očekivati više. Za savez ide lekcija, da moramo igrati bržu košarku, fale nam bekovi. Zahvalio bih se Nidamu, i ubuduće bih umjesto njega zvao Čarapića, i dao… Više »

Холмија
Gost
Холмија

Срдачне честитке братском Бразилу ♥️

Toni
Gost
Toni

Ne shvatih iz naslova, jesmo li dobili?

Stojko
Gost
Stojko

NBA All star i dalje briljira. 🙂

Dukljanin
Gost
Dukljanin

Cestitke Brazilu! Bravo!

biba struja
Gost
biba struja

u drugoj fazi bracki derbi sa turskom

Turčin
Gost
Turčin

Bibice, da li si čula da ste bili oko 500 godina pod turskim jarmom? Znaš li bibice da je tada u srbiji bio na snazi zakon prve bračne noći? I konačno, znaš li da u Turskoj živi preko 9 miliona srba?

biba struja
Gost
biba struja

jesi li ti iz staru varoš ili ti sa karabuškog polja,,,,,

luka
Gost
luka

Po popisu iz 2005,Srba u Turskoj ima oo 15 000,Albanaca 1 500 000,Bosnjaka oko 100 000.Ponavljate neistine kao papgaji sa namjerom da nekog uvrijedite.Nema gadnijeg cina od onog sto su tvoji preci uradili,primivsi vjeru okupatora.ali dokaz da je svaka stara sveta,,sjela ruga pokraj puta pa se svima ruga,,

Delboj
Gost
Delboj

Bratski jeste, jer igramo protiv vasih djedova, pradjedova, cukundjedova…

Davor pg
Gost
Davor pg

Samo reci kad su turci napustili podgoricu

joko
Gost
joko

Dako se bar za OI plasiraju. No je ,,dako,,davno umro

Marko996
Gost
Marko996

Zar ti stvarno mislis da sa ovakvom igrom mi mozemo ikog da dobijemo?

Delboj
Gost
Delboj

Velis li to dako se za OI plasiraju, pa makar neki jadi od njih… A na OI ukupno idu 6 reprezentacija iz Evrope… Realan si.

joko
Gost
joko

A pročita li ti do kraja …DAKO je davno umro..ako znaš što to znači.?!

KapetanRitzudis
Gost
KapetanRitzudis

Prika mogu samo da se plasiraju u kvalifikacije nikako na OI

Prc CG
Gost
Prc CG

Ako i dako dva najgora druga svakome,nego dako se ne plasiraju da vas još više brukaju.

SrbiSuTurci
Gost
SrbiSuTurci

Ako i Dako su srbi. A da su najgori, najgori su!

Prc CG
Gost
Prc CG

Da ti je znati kukavcu ko si i sto si,Niko i ništa vidi se ali te muči ta dilema vječno.

delboj
Gost
delboj

Lijepo su igrali bez Vucevica. Dubi odmah odlican kad ima prostora i kad je on na 5-ici.
Nidam, Popovic, Dubljevic, Bjelica, Radovic, Todorovic, ostali mogu odmah doma da idu…

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Veoma kotektna igra. Borba do kraja. Srećno momci u sledećim utakmicama. Za nas ste najbolji i kad pobjeđujete i kad gubite. Da li nešto reći o ovima što svoje države nemaju. Ili je bolje o jadovima ništa ne reći.

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Ne moze se biti autistican i reci da su najbolji ako su nasi. To stvara mentalne probleme i njima i nama. Uspjeh je poci u Kinu, mjesto nam je jednako snazi. Ipak , vidi se steta sto se srpska skola kosarke nije zadrzala u CG

Bez pobjede
Gost
Bez pobjede

Najbolji smo najboljiiiii! To znamo samo miiiiiiiii!

Retere
Gost
Retere

Naša drzava je Crna Gora, a tvoja Montenegro

gorski
Gost
gorski

Bas smo losi.

Titograd
Gost
Titograd

Ti si moja prva ljubav,
crna Goro volim te!!!

Prc CG
Gost
Prc CG

Sve ti cvjetalo kao sto ti cvjeta tvoja CG.

Titograd
Gost
Titograd

Crna Gora je uvijek cvjetala! Jer je vječna! Ja ti stvarno ne mogu ništa pomoći kad toliko mrziš. Žao mi te je…

Prc CG
Gost
Prc CG

Sve ti cvjetalo kao tvoja CG!!!I sve ti napredovalo kao tvoja CG!!!!!!

btz
Gost
btz

Ostaviti Popa, Džonija, Radovića i Dubija. Podmladiti selekciju i stvarsti repku polako za budućnost.
Kljajić, Tomašević, Čarapić, Simonović, Vujisić, Vlahović…

Šćepan majušni
Gost
Šćepan majušni

Baš tako

Podgoricanin
Gost
Podgoricanin

Najvise sa zadovoljan darkom pajovicem i sto se ovo igra u kini da on moze da proseta kupi kartu itd..Nas ambasador CG u Kini.
daka odradio dobar posao i sklonili ga na kraj svijeta.

klas
Gost
klas

ponos i dika. prototip danasnjeg uspesnog crnogorca

Lipa
Gost
Lipa

Napokon je RTCG promijenio spikera, bolje komentarisanje meča i navijanje za naš tim ovoga spikera

Serdar
Gost
Serdar

Jes, navijao-ka da su mu iz kuće…-mute poslije 10min…on da ih opravda, sažali, zaštiti…
Sve smo mogli mi-samo da je duži dan-komentator u tom fazonu…

Serdar
Gost
Serdar

Jes vala, oplakiva ih koliko god je mogao…i pravdso i sažalijevao…
Sve smo mogli mi, samo da je duži daan…-komentator u tom fazonu…

Kotor66
Gost
Kotor66

Zalutali….dobro ste prosli, realno je bilo 20 razlike

samo pitam...
Gost
samo pitam...

kako je igrao Nole?

Rafa
Gost
Rafa

…zalutao

Pjer
Gost
Pjer

A sta ti je Nole kriv
Vise je on ucinijo za Crnou Goru nego mnogi

Djoko
Gost
Djoko

Ti si zalutao u Kotor,ajde u Srbinje

Окле
Gost
Окле

Ђоко, а Котор је залутао у Црну Гору од 45′ . Хахахахаха.

Prc CG
Gost
Prc CG

Vratice se ako Bog da gdje je i bio prije 45’,polako samo ostaće dukljanima teritorija oko Cetinja i to je pitanje.

Окле
Gost
Окле

Стварно туга од репрезентације. Овај Нидам је ту да вам репрезентација изгеда као клуб. Да није овог Дубљевића, Бразл би растргао Монтенегро са 40 разлике. Могу мислит’ како је Монтенегринима тешко да прате ову тортуру на СП.

samo kažem...
Gost
samo kažem...

Oooooojjj kukalo srpstvo ugašenoooo!!!!

hahahahaa
Gost
hahahahaa

Neka smo ugašeniiiiii, ali ćemo ići u Prizren dogodineeeeeeeee, hahahahahahahahahahahaha

Окле
Gost
Окле

Угашено? Види се како је угашено. Уживај у остатку СП.

hahahahaa
Gost
hahahahaa

Ugaaaaaašššššeeeennnnooooooo!!!!

Prc CG
Gost
Prc CG

Odlično vam ide ovo SP,sve vam cvjetalo i išlo kao sto vam je na prvenstvu…..ugasiliste se vi nego ne znate još!!!!!

Misina
Gost
Misina

Nije niko ocekivao uspjeh ali ni ovakvu igru .Mitrovicu su izgleda drugi izabrali ko ce da ide na s.p. ,a onda vjerovatno i ko ce koliko da igra .Vidite li ovoga Sehovica i Radoncica pa Nidama pojma nemaju.I hos ovi demagozi kad pocnu mi smo mala zemlja i td ada nijesmo nista vecia zemlja kad postizemo zapazene rezultate vaterpolo rukomet..

Micko
Gost
Micko

Dodao bih u tu grupu Todorovica nula

Serdar
Gost
Serdar

Tačno tako, pričaju-nisu se osramotili…a sramota je-ne rezultat, no to sto danas je brazil je mogao da se pobijedi ili…znamo da nisu otisli da osvoje-nego da daju sve od sebe i da svaku utakmicu odigraju maksimalno i požrtvovano-e to je sramota…ali očito pripisuju sami sebi neke zasluge-e te ‘zaslužne’-nikad ne zvati vise… A oni neke folerske osmijehe nesto rileks ovo… Više »

Slavko
Gost
Slavko

Sudije su krive! I Slobo Milosevic je umijesao prste! I vazdusni pritisak u sali nije optimalan!

Mirko
Gost
Mirko

Vazda sam se pitao koliko moraš biti retardiran pa da “provališ” nešto ovako i da misliš da je duhovito?

Slavko
Gost
Slavko

Posto nisi pametan da sam izracunas, evo ja cu za tebe. Treba biti tacno 100% manje retardiran nego prosjecni dps bot.

Dukljanin
Gost
Dukljanin

Ajmo Brazil!!

Nole
Gost
Nole

I ja sam navijao za Brazil, pa ispadoh

Serdar
Gost
Serdar

Tata ti -brazilac jel…

Delboj
Gost
Delboj

Tata mu je danas ispao od Ceske.

woodland
Gost
woodland

Braco Crnogorci, gledam vam tim, mnogo lose. Ajde sto imate par igraca koji bukvalno ne zasluzuju da igraju za reprezentaciju, vec vam i ovi sto umeju da igraju, igraju nekako sa pola gasa kao da im se ne igra. Steta bas, mislio sam da prolazite grupu. Jedno pitanje, zasto vas savez ne zove Duleta Vujosevica za selektora? Valjda je trenirao… Više »

Ragnar
Gost
Ragnar

Druze, mi moramo da forsiramo druge sportove jer ne moze sve, od ovih momaka je uspjeh sto su se plasirali, u basketu i fudbalu sto uradimo, uradimo, bez prevelikih ocekivanja! Vama srecno u finale sa amerima!

Crna Gora
Gost
Crna Gora

Prvo, nijesmo braća! A drugo, nemojte nas vi žaliti i podučavati da te zamolim, nego pripazite da vam i Vojvodina brzo ne ode, kao što će. Da je vječno nezavisno Kosovo!!!

Delboj
Gost
Delboj

Ovaj ti komentar treba da ide ovima sto mrze sve, drzavu, naciju, a sebe najprije. A ovdje je covjek fino komentarisa, sa postovanjem, i takvi nam mogu biti braca.

R. Srpska
Gost
R. Srpska

@ Delboj

Ne vrijeđaj Srbe govoreć da bi vam mogli biti braća.
Srbi bi najsretniji bili da nema Crnogoraca u Srbiji i da ne dolazite u Srbiju.

delboj
Gost
delboj

Nisi ti pravog Srbina ni sreo, mozda jedino kad dodju da planinare u katun kod tebe.

Ragnar
Gost
Ragnar

Nemoj tako, ovo su pravi Srbi i Srbije, dolaze prijateljski da savjetuju, ove domace treba gazit!

luka
Gost
luka

Auuu kako si ti bolestan,tebe mrznja jede kao mene rak,kako tebe boli,jeza me hvata.

R. Srpska
Gost
R. Srpska

@ Crna Gora

U pravu si da nijesmo braća. No obaj je jedan od milion koji vas naziva braćom. Drugo, Srbija je prepuna crnogorštine i velika je vjerovatnost da je naka crnogorčina porijeklom, No, vi daleko, daleko više vrijeđate Srbe nazivajuć ih braćom. SRAM VAS BILO NA UVREDAMA.

Aooo
Gost
Aooo

Kad je jedan pogrešan igrač na terenu , ostatak ekipe odmah igra isto kao i on .. ništa funkcionirat ne može kako treba ni u napadnu a ni u odbrani , a problem naše reprezentacije je sto u svakoj formaciji imamo po tog jednog pogrešnog igrača . Kad budu imali vecu minutažu u reprezentaciji igrači koji žele da igraju kao… Više »

Greotice
Gost
Greotice

Greote kakva smjesna ekipa ode na svjetsko

SrbiSuTurci
Gost
SrbiSuTurci

Kad igra Nole na US Open?

Ko se javlja
Gost
Ko se javlja

Ono što je Nole postigao u dosadašnjoj karijeri, to ceo crnogorski sport neće u narednih 100 godina.

Lipa
Gost
Lipa

Ni kosovo nećete vrnut u narednih sto godina

Aooo
Gost
Aooo

Koliko je loš igrač ovaj Radoncic , ovo nije realno ..🙄

Marvel
Gost
Marvel

Bukvalno, ja ne znam koji slijepac je njega izabrao u reprezentacije.

Marko
Gost
Marko

koji? ada Mitrovic

Bnjj
Gost
Bnjj

Politika ka sve u ovoj državi vidiš li da su Milogorci išćerali 100 000 ljudi iz Cg koji nisu za njih nezaposleno ću, bezperspektivnošću, nepravdama

Marko
Gost
Marko

opet sudije a?

Zztop
Gost
Zztop

E da igra Carapic sve bi dobili 😂😂😂😂😂😂

Serdar
Gost
Serdar

A vidi seada sto radi…zalijeće se na prodor ni tablu ne strefi…skakuće, da fintira pa pravi korake-što je ovo majko mila, mjesto da forsira…on ubacio -seada i aleksu popovića…e sprdnje…

Titograd
Gost
Titograd

Kako je sve ljepše bez Vučevića. Energija, borbenost, zajedništvo, tim…

Micko
Gost
Micko

U pravu si 100posto ali stvarno sramno igraju.Brazil ne igra ni sa 50 posto snage,a oni se i pored toga muce,uzdrzavao sam se dosad u komentarima o pojedincima,ali ovaj Radoncic me toliko negativno iznenadio katastrofa

Marvel
Gost
Marvel

Vidi se…

elvo
Gost
elvo

“Cilj našeg tima je da bude do 23. pozicije….”

Serdar
Gost
Serdar

E jes cilj…a on kao da je revijalna-miješa karte, sead i aleksa popović mu igraju…

Kojo
Gost
Kojo

pi raspadi….

SrbiSuTurci
Gost
SrbiSuTurci

raspad je svetosavlje!

Duklja
Gost
Duklja

izdajnici CG su vazda bili raspadi!

Titograd
Gost
Titograd

Ti si naša prva ljubav
Crna Goro volim te!!!

CrnogorciSuSrbi
Gost
CrnogorciSuSrbi

Ne, tvoja prva ljubav je Tito.

Titograd
Gost
Titograd

Što se mučiš nesretniče, što se ne preseliš u srbijicu. Da počineš. Mogu misliti kako je tebi život težak u CG.

CrnogorciSuSrbi
Gost
CrnogorciSuSrbi

Jer Crna Gora je moja srpska zemlja koja nema veze sa Titom niti sa njegovim sljedbenicima.

Ragnar
Gost
Ragnar

Ovo nije tvoja zemlja,a vladat i usmjeravat Crnu Goru necete nikad!

Ragnar
Gost
Ragnar

Fala bogu, on je znao kako, a mi nastavljamo!

Kotoranin
Gost
Kotoranin

30 razlike

suzavac
Gost
suzavac

“Ni voda ni vino”, nemam druge izreke za tebe izrode promorski. Ti i takvi kao ti, sramota za društvo. Sto puta PI!

Bokelj
Gost
Bokelj

Cuti da vam nije Boke bili jos u kamenom dobu.

Send this to a friend