Ostali sportovi Odličan rezultat

11 medalja za Jadranaše, rekordi Andrića

Plivačka ekipa Jadrana Carine, vođena trenerom Seadom Adrovićem, osvojila je 11 medalja (šest zlatnih, tri srebrne i dvije bronzane) na međunarodnom plivačkom mitingu „Borac Grand Challenge“.

Kod Novljana se istakao Vasilije Andrić obaranjem dva državna rekorda, za kadete. Bio je odličan na 100 metara delfin stilom i 100 metara slobodno.

Trener Sead Adrović kazao je da je zadovoljan ostvarenim rezultatima, te da ga posebno raduje što su njegovi plivači oborili lične rekorde u gotovo svim disciplinama.

“Nije bila velika konkurencija, naredne godne će biti zanimljivije jer će takmičenje biti održano 28. jula. Posebno bih istakao rekorde koje je oborio Vasilije Andrić. Muška ekipa je popravila svoje lične rezultate, dok je curama to išlo malo lošije”, rekao je Adrović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
DUKLJA
Gost
DUKLJA

POD HITNO FORMIRATI CRNOGORSKI PLIVAČKI SAVEZ I ODVOJITIGA OD VATERPOLA,U INTERES NAPREDKA CRNOGORSKOG PlIVANJA,DA SE KONAČNO SAZNA KOLIKO SE ULAŽE U PLIVANJE KAO SPORT.SVE PARE PONESOŠE “AJKULE”,JES DA SU NAŠE,ALI ŠTO JE MNOGO ,MNOGOJE.

Send this to a friend