Ostali sportovi

Alonsu dosadno u Formuli 1

Fernando Alonso je obrazložio odluku o povlačenju iz Formule 1.

Španski vozač odlazi iz najbržeg karavana jer mu trke nijesu zabavne kao ranije.

“Akcija na stazi nije onakva kakvu sam sanjao kada sam ušao u Formulu 1 ili kada sam bio u drugim šampionatima ili kakvu sam iskusio tokom nekih sezona. Odlučio sam da se povučem jer je akcija na stazi po mom mišljenju izuzetno siromašna. Zapravo, ono o čemu najviše pričamo o Formuli 1 se dešava van staze. Pričamo o polemikama, porukama preko radija, a to je loš znak”, naglasio je Alonso:

“To je zato što je akcija na stazi bila loša i to je ono što ja osjećam o Formuli 1 u ovom trenutku. Smatram da neki drugi šampionati pružaju bolju akciju, više radosti i sreće, a to je ono što ja želim da nađem”.

Alonso je osvojio dvije titule prvaka Svijeta.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
spediter
Gost
spediter

Nije mu “zanimljiva” F1. Fernando, ama ni jedan jedini tim u F1 ti nije ponudio novi ugovor za sledecu sezonu,pa ti i nema sto biti zanimljivo kad nijesi nasao ni mjesto “rezervnog-probnog”vozaca. Bilo i proslo Alonso,stizu mlade snage,dakle mozes u 24casa Le Mana,jer tu voze posade od po troje vozaca i tu sebe mozes “zaposliti”ako ostanes “lojalan”Hondi.

Gledam
Gost
Gledam

Moto GP je preuzo skoro 50 % gledanosti. Alonso je potpuno upravu. Predosadno, bez akcije. Jos malo nece morati ni volan da okrecu…

Send this to a friend