Ostali sportovi Zlatna i srebrna medalja u Zenici

Andrea i Ognjen Komatina zablistali na turniru u tekvondu

Andrea i Ognjen Komatina, članovi tekvondo kluba “Olimp” iz Podgorice svoj su nastup na G1 turniru u Zenici završili sa zlatnim i srebrnim odličjem.

Ova dva najuspješnija kadeta u Crnoj Gori ne prestaju nizati uspjehe.

Kako je kazao trener Balša Radunović, Andrea je svojim nastupom, sa ubjedljivim pobjedama nad protivnicama i osvajanjem zlatnog odličja ostvarila i prvu osvojenu zlatnu medalju u kategoriji kadetkinja za Crnu Goru.

“Ognjenu je zlatno odličje izmaklo za samo jedan poen jer je finalna borba završena rezultatom 18:17 u korist protivnika iz Italije. Ovo je tim prije veći uspjeh usljed činjenice da je ovo Ognjenu prva kadetska godina i da se pred njim tek očekuju rezultati”, dodao je on.

Turnir, koji je okupio više od 300 takmičara iz 29 država svijeta, bio je bodovni za rang listu Svjetske tekvondo federacije.

Ovo dvoje sjajnih takmičara, do kraja godine, očekuje još dva G turnira, jedan u Beogradu (Galeb Trophy Open) krajem mjeseca i u Zagrebu (Croatia Open) u novembru.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Furious Ann
Gost
Furious Ann

Tu je i bronzana medalja takmicara tekvondo kluba ,,Akademac”, red je bilo pomenuti i tog dobrog i uspjesnog djecaka, Dina Arifovica, koji je u kategoriji juniora (do 78 kg) prvi put nastupio , uzeo medalju, a i prve svoje bodove za WT listu, jer je i on predstavljao Crnu Goru pored svog kluba! Bravo, djeco, vi ste ponos i roditelja… Više »

Neko treci
Gost
Neko treci

Puno sreće i uspjeha želim ovim mladim sportskim nadama Crne Gore.

Send this to a friend