Ostali sportovi Evropsko prvenstvo u odbojci

Bašić: Pokazali smo da nam je mjesto na EP

Selektor odbojkaša Crne Gore Veljko Bašić izrazio je žal što dva trijumfa u grupi nisu omogućila ekipi da se nađe u osmini finala Evropskog šampionata.

“Crveni” su danas u Amsterdamu savladali direktong konkurenta, selekciju Češke sa 3:2, ali za prolaz dalje bila je neophodna ubjedljivija pobjeda.

“Grčka je prošla dalje sa jednom pobjedom, mi nismo sa dvije. Napominjem i da smo istu tu Grčku pobijedili u prijateljskom meču uoči prvenstva. Ali to više nije bitno. Pokazali smo šta možemo i da smo zasluženo na Evropskom prvenstvu. Jako dobra ocjena turnira, ali naravno da žalimo. Imali smo 2:1 i 12:9 u četvrtom setu, a ne zaboravimo da je Češka rangirana kao deseta na evropskoj listi”, rekao je Bašić.

Crna Gora je istorijski nastup na nekom velikom takmičenju okončala pobjedama nad Estonijom i Češkom, te porazima u susretima sa Holandijom, Ukrajinom i Poljskom.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Prc CG
Gost
Prc CG

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂🤭🤭🤭zarobilo ko ozbiljan poslije ovakvog debakla može ovo da izjavi??????

markos
Gost
markos

aj ti u Srbijuuuuuu

marius
Gost
marius

Nasa reprezentacija i trener Basic zasluzuju sve pohvale za sve sto su prikazali na ovom prvenstvu. Reprezentacija ima bazu i treba joj pruzit maksimalnu podrsku ,kao i produzit saradnju sa trenerom,ako je to ikako moguce.

Volim CG
Gost
Volim CG

Ahahahahhaha

Send this to a friend