Ostali sportovi

“Bemax” i naredne godine uz Mariju Vuković

Marija Vuković

Marija Vuković nakon mini pauze između dvije sezone otputovala je za Atinu, gdje će već sjutra početi pripreme za dvoransku sezonu.

Dan prije povratka za Grčku Marija je potpisala novi ugovor o sponzorstvu, tako da će najveća i i najbolja građevinska kompanija u Crnoj Gori “Bemax” i naredne godine biti uz našu atletičarku.

“Bemax” je podržao Mariju tokom 2022.godine, baš u godini kada je crnogorska skakačica uvis ispisala istoriju osvojivši srebro na prvenstvu Evrope u Minhenu, što je prva seniorska medalja u u istoriji crnogorske atletike.
Uspješna saradnja nastavlja se kako bi Marija imala što bolje uslove na putu do novih visina, rekorda i rezultata za ponos.

-Drago mi je da sam skrenula pažnju na sebe i da su ljudi koji su bili već uz mene ponovo tu. Zahvaljujem se kompaniji “Bemax” na podršci i nadam se da ćemo zajedno ići do Pariza, odnosno da ću uspjeti da ostvarim novi cilj, a to je plasman na Olimpijske igre – rekla je Vuković nakon potpisivanja ugovora.

Vuković je u Minhenu 21.avgusta krunisala sjajnu sezonu. Prije naslova vicešampionke Evrope, bila je četvrta na Svjetskom dvoranskom prvenstvu (195),osvojila je zlato na Mediteranskim igrama sa rezultatom 192 centimentra.
Crnogorska rekorderka imala je zapažene nastupe u Grčkoj – osvojila je miting u Atini „Filothei Women Gala“ sa preskočenih 195, a miting u Kalitei završila je sa rezultatom 188, a prethodno je u Kefaloniji preskočila 193, a u Kalamatiju 195 centimetara. U Oregonu na Svjetskom prvenstvu sa rezultatom 190 cm osvojila je 14. mjesto i propustila priliku da dođe do finala. Nastupila je i na tri mitinga Dijamantske lige, na kojima je takođe blistala osvojivši četvrto i dva puta peto mjesto.

Već krajem godine kreće dvoranska sezona, a od 1.do 3.marta u Glazgovu Mariju može očekivati prvo veliko takmičenje, kada se održava Svjetsko prvenstvo u dvorani.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Deki 36,5 mlD
Gost
Deki 36,5 mlD

Srećno marija .

Nino
Gost
Nino

Bravo Bemaxu da nema njihovih sponzorstava pola klubova i reprezentacija ne bi moglo da funkcioniše. Zato smetaju rušiteljima u pokušaju.
Proći će i ovo zlo pa da se radujemo uspjesima naše Mare, Danke, košarkaša i rukometnih selekcija.

Send this to a friend