Ostali sportovi BOŠKOVIĆ I GOJKOVIĆ POTPISALI STIPENDIJSKE UGOVORE SA CRNOGORSKIM OLIMPIJSKIM KOMITETOM

Biseri koji zaslužuju da budu vrhunski sportisti

Najbolji mladi sportista Crne Gore karatista Bojan Bošković i bokserka Bojana Gojković potpisali su juče stipendijske ugovor sa Crnogorskim olimpijskim komitetom koje će biti isplaćene za cijelu 2019. godinu.

“Želimo da pomognemo njihov razvoj. To nijesu velika sredstva, već želimo da skrenemo pažnju na njih. Malu nagradu odredili smo i za njihove trenere. To je samo da znate da cijenimo vaš rad. Ima talenata, ali treba imati strpljenja i puno rada. Entuzijazam u sportu je bitan, bez njega nema ni rezultata. Tu novac ne pomaže”, kazao je prvi čovjek COK-a Dušan Simonović i dodao.

“Bojanini nastupi su fascinantni, njeno samopouzdanje, vjera i napor su nestvarni. Od Bojana očekujem i više, treba da nastavi sa još većim žarom. Njegovo vrijeme brzo dolazi i njegovi rezultati bi brzo trebali da budu vidljivi. Znam da može i da hoće, kao i da postoje prepreke, ali tu smo da ih zajedno rješavamo”, kazao je Simonović.

Bošković je zahvalio COK na podršci, navodeći da će se sve učiniti da na prvom velikom takmičenju Crnoj Gori donese medalju.

“Sve je podređeno Svjetskom prvenstvu u Čileu. Radimo naporno i nadamo se najboljem”, kazao je Bošković, dok se Bojana sprema za EP.

“Nadam se da će biti održano u Budvi i da ću pred svojom publikom osvojiti još jednu medalju”, kazala je Gojković.

Send this to a friend