Ostali sportovi

Brdska trka 12. i 13. maja

Auto-moto sportskog kluba “Podi” iz Herceg Novog, 12. i 13. maja, organizuje na Podima prvu ovogodišnju Brdsku trk. Prema najavama organizatora ovogodišna trka okupiće ponovo najbolje vozače Crne Gore, a očekuje se učešće oko 50 takmičara iz naše države, a među njima i oni najbolji koji su proteklih godina osvajali šampionske titule.

“Od završetka prošlogodišnje trke radili smo na pripremama za organizaciju predstojeće. Pripremali smo stazu, sve strukture organizacije u želji da ove godine najbolje takmičare iz Crne Gore i regiona dočekamo na najvišem mogućem nivou i svima pružimo maksimalne uslove za ostvarivanje vrhunskih rezultata”, kazala je jedna od organizatorki trke Slađana Radović.

Samo dvije nedjelje kasnije takmičenje se seli se na stazu Kotor – Trojica koja je proteklih godina bila jedna od kultnih trka sezone.

Staza je duga četiri kilometra i 400 metara, a voziće se od Poda do raskrsnice na Kamenom. Termini trke na stazi Podi su 12. i 13. maj, a tehnički pregled i verifikacija vozila biće dan prije glavne trke kada će biti i poznat konačan spisak učesnika.

Kalendar takmičenja za 2018. godinu: 12. – 13. maj BAT Podi Herceg Novi; 26.  27. maj BAT Kotor  Trojica; 2. – 3. jun BAT Kuči; 16. – 17. jun BAT Glava Zete; 7. – 8. jul BAT Lovćen; 18. – 19. avgust BAT Pljevlja; 6. – 7. oktobar BAT Dubrovnik.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
gagi
Gost
gagi

Bravo za AMSK “Podi”,budite uzor svim klubovima koji su “nekada”organozovali auto trke.Imalo je Cetinje stazu do Ivanovih korita prema Lovcenu,medjunarodnu brdsku trku,rekorde,oborene i neoborene,odlicne klubove i ekipe sa prostora bivse SFRJ,okruzenja,Evrope,ali kao po obcaju,dje je godj prste “STAVIO” sramotni DPS,tu vise “TERAVA NE RASTE”.Opstina Cetinje koja je uvijek bila organizator-pokrovitelj,naravno sa drugim institucijama tog sportskog dogadjaja,vise ne vodi racuna o… Više »

Sladjana
Gost
Sladjana

Hvala Vam na komplimentu.Mi smo apolitican klub, i kao i svi sportisti u Crnoj Gori,cekamo bolje dane.😊

Send this to a friend