Ostali sportovi

COK objavio listu kandidata za sportistu godine: Ivanović, Brguljan, Milena Raičević…

Izvršni odbor Crnogorskog olimpijskog komiteta je na osnovu predloga nacionalnih sportskih saveza, objavio listu od šest kandidata za sportistu godine.

Košarkaš Budućnost Volija i reprezentativac Crne Gore Nikola Ivanović, imao je sjajnu godinu, osvojio je ABA ligu u dresu “plavih” i bio jedan od najzaslužnijih za fantastičan rezultat u društvu najboljih timova sa prostora bivše Jugoslavije, koji je omogućio povratak Podgoričanima u Evroligu. Uz to, jedan je od najboljih igrača našeg nacionalnog tima, koji je pred plasmanom na Svjetsko prvenstvo.

Pored Ivanovića, u konkurenciji su i tradicionalno odlični vaterpolista Draško Brguljan, momak koji je od sticanja nezavisnosti preskočio samo jedno veliko takmičenje u kapici “ajkula”. Ljetos je na prvenstvu Evrope sa Crnom Gorom osvojio šesto mjesto.

Milena Raičević nije imala sreće da sa ženskom rukometnom reprezentacijom uđe u borbu za medalju na prvenstvu Evrope u Francuskoj, ali je u dresu Budućnosti prošla prvu fazu Lige šampiona, a jesenas stigla sa podmlađenim tomom do četvrtfinala elitnog kontinentalnog takmičenja.

U konkurenciji za priznanje, koje je prošle godine pripalo rukometašu Vuku Borozanu su i bokser Predrag Radošević, kik bokser Dejvid Kajević i Dejan Vukčević, kojeg je predložio Džiu džicu savez Crne Gore.

Prvi put će priliku da glasa imati i javnost, od 19. do 22. decembra na linku http://www.cok.me/sportistagodine/.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
IZVOR
Gost
IZVOR

Dejan Vukcevic po treci put Svjetski Prvak ove godine , i sto forsirate ove prethodne u tekstu kada nijesu ni priblizno njemu po rezultatu ove godine , prebrojte koliko imate Svetskih prvaka u Crnoj Gori uopste !!!

Uno , due , tre
Gost
Uno , due , tre

Draško , majstore , ne trebaju tebi priznanja , hvala ti za sve !

DUKLJA
Gost
DUKLJA

NIKOLA JANOVIĆ ILI MILOŠ LALEVIĆ.

orny
Gost
orny

Eee, zamislite da se Nikola Vucevic bavi olimpijskim sportom!

Baćko
Gost
Baćko

Peđa Radošević bokser i Dejan Vukčević ju jitsu.
Jedan id njih obavezno i bez dileme.

Hej
Gost
Hej

Nikola Ivanovic definitivno!!!♥

Superhick
Gost
Superhick

Nikola

Podgoricanin10
Gost
Podgoricanin10

Ivanovic i tacka !!!

Send this to a friend